Bugün akşam üstü yapmıştımNe zaman yapmıştınız testi
Çok heyecanlandım inşallah öyledirBuyuk ihtimalle kan verebilirsiniz
10 dk bile değildi yaptığım gibi 3 4 dakika içersinde belirdiİlk 10 dk da mı çıktı çizgi?
O zaman hayırlı olsun kan verin muhakkak.10 dk bile değildi yaptığım gibi 3 4 dakika içersinde belirdi
Sabah ilk idrarda yapmak daha iyi sonuç verir isterseniz sabah tekrar deneyin ama şuan pozitif gibi görünüyor hayırlı olsunBugün akşam üstü yapmıştım
Belirtilerimde var fakat güvenemiyorum kasık ağrısı akıntı bacak ağrısı vs vsO zaman hayırlı olsun kan verin muhakkak.
Ay inşallah çok teşekkürler acaba yarın mi yapıyım yoksa adet günü mü yapsam testiSabah ilk idrarda yapmak daha iyi sonuç verir isterseniz sabah tekrar deneyin ama şuan pozitif gibi görünüyor hayırlı olsun
Bata kaç gün varAy inşallah çok teşekkürler acaba yarın mi yapıyım yoksa adet günü mü yapsam testi
Valla cnm nebiliyim yine aynı silik çıkar diye dedim 2 gün varBata kaç gün var
Valla cnm nebiliyim yine aynı silik çıkar diye dedim 2 gün var
Bugün böyle çıkan yarın sabah çok net çıkar bence yarın yapabilirsiniz
Off çok kafam karışık ya negatif çıkarsa buncan önce bir düşüğüm var o yüzden korkuyorum ..Yüksek ihtimalle hamilesiniz bende de böyle Çıktı ilkkan verin yarın
İnşallah hamilesindir bu testten 4 tane yaptım koyu şekilde 2 çizgi çıktı malesef negatifti Allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hamilesindir bu testten 4 tane yaptım koyu şekilde 2 çizgi çıktı malesef negatifti Allahım isteyen herkese nasip etsin
Benim de düştüğüm var yarın test yapacağım ümitliyim ama bakalım hayırlısıOff çok kafam karışık ya negatif çıkarsa buncan önce bir düşüğüm var o yüzden korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?