Hamilesin tatlım. Benim testin aynısı. Hatta bu marka silik çıkardı. Başka marka ile yapmıştım bir gün önce silik değildi. Ama bu markada silik çıktı. Kan testine gitmesin. Sağlıkla afiyetle kucağına alırsın inşallah .10 dk bile değildi yaptığım gibi 3 4 dakika içersinde belirdi
Bak merak ettim şimdi bana da haber verirsin inşallah hamilesindirBenim de düştüğüm var yarın test yapacağım ümitliyim ama bakalım hayırlısı
Belirtilerin neler acabaBak merak ettim şimdi bana da haber verirsin inşallah hamilesindir
Başka marka ile yapmanı tavsiye ederim.Off çok kafam karışık ya negatif çıkarsa buncan önce bir düşüğüm var o yüzden korkuyorum ..
Bak merak ettim şimdi bana da haber verirsin inşallah hamilesindir
Kasık ağrısı var başka bişey yok diğer gebeliğimde de öyle olmuştu sadece kasık ağrım olmuştuBelirtilerin neler acaba
Benim bebek aşağıya tutunduğu için düşmüştü canımKızlar aklıma birley geldi , kam sayımlarınızı muhakkak yaptırın. Hamillelik öncesi annenin depoları dolu olacak ki sağlıklı bir bebek büyütsün.
Ben demir eksikliği hapı ve folik asit kullaniyorumKızlar aklıma birley geldi , kam sayımlarınızı muhakkak yaptırın. Hamillelik öncesi annenin depoları dolu olacak ki sağlıklı bir bebek büyütsün.
AnladimKasık ağrısı var başka bişey yok diğer gebeliğimde de öyle
Siz de ne gibi belirtiler varAnladim
Kasik batması hafif göğüs ve bacak ağrısı ve iştahım hiç yok 2 gündür hiç acikmiyorum nerdeyse.Siz de ne gibi belirtiler var
Hadi inşallah vardır yarın tekrarlayın testiKasik batması hafif göğüs ve bacak ağrısı ve iştahım hiç yok 2 gündür hiç acikmiyorum nerdeyse.
Hadi inşallah vardır yarın tekrarlayın
Kızlar yine bu şekilde çıktı benim testim yarın sabah kan vermeye gideceğim..Hadi inşallah vardır yarın tekrarlayın testi
Kızlar yine bu şekilde çıktı benim testim yarın sabah kan vermeye gideceğim.
Çok teşekkürler yarın daha detaylı ogrenicem insallahBen de buna benzer bi kaset testle bu kadar bi çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Tebrik ederim, hayırlı olsun
Sağol canım benim senin durum ne oldu test ne çıktıHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?