Aşılama Merhaba kızlar konumuz letu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Melisaklccc

Hoşgeldin dua ile beklenenim 💕🤲🏻
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
309
209
103
Letu kullanıp hamile kalanlar varmı ben kullandım şuan solda 1 sağda 2 yumurtam var toplam 3 yumurta oluşmuş bende doktor değerlendirmem için günler verdi letu kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı letu femaryala aynı özellikte bir ilaçmis sadece firma farklıymış

Letu kullanıp hamile kalanlar varmı ben kullandım şuan solda 1 sağda 2 yumurtam var toplam 3 yumurta oluşmuş bende doktor değerlendirmem için günler verdi letu kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı letu femaryala aynı özellikte bir ilaçmis sadece firma farklıymış
Doktor banada verdi ama daha almadım sizde yan etki yaptı mi

Doktorunuz verdiyse vardır bir bildiği bebekte bekliyorsanız kullanın yani kanser yapmaz o ilaç yumurta uyarmak içinde kullanılıyor sadece kanser için değil
Biliyorum ama belli başlı bir takım sorunlarınız var onu halledip alayım dedim ve korkuyorum böyle ilaçlarda normalde kilolu bir insanım onlarda daha çok kilo aldırır diye korkuyorum

QUOTE="Gul431, post: 62189738, member: 912950"]
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah ❤️[/QUOTE]

Meraba canim bende bugun başladim letuya adetin 5 gunu sen kacin ci gun basladin
[/QUOTE]
Ben adetin 5.gunu gittim muayeneye 11. Gün başladım adetle sayarsak günü adetle saymazsak adet bittikten 6. Gün başladım bende yumurtlama tembelliği var ilaç bitti gün verdi doktor değerlendirmem için 😊 3 yumurtam oluştu isterseniz sayfayı takip edin birlikte fikir alışverişi yaparız 😊

Meraba canim bende bugun başladim letuya adetin 5 gunu sen kacin ci gun basladin
[/QUOTE]
Normalde adetin 3. Günüydü ama aksilik oldu 5.Gunu gitmek zorunda kaldim aksilik oldu zaten doktorumda bilerek geç başlattı yumurtlamiyorum ben yumurtam gelismiyordu tembeldi 😊

Normalde adetin 3. Günüydü ama aksilik oldu 5.Gunu gitmek zorunda kaldim aksilik oldu zaten doktorumda bilerek geç başlattı yumurtlamiyorum ben yumurtam gelismiyordu tembeldi 😊
[/QUOTE]
Him sen gec başlamasin
Benim bi hafta sonra kontrole gidecem
Sen catlama ignesi kullandinmi

Him sen gec başlamasin
Benim bi hafta sonra kontrole gidecem
Sen catlama ignesi kullandinmi
[/QUOTE]
Hayır dogal denicez geç başlamadım doktor gittiğim gun olmasina rağmen haftaya salı demişti yumurtlama tembelliğim olduğu için hesaplamistir etkisini diye düşünüyorum 😊 güzel haberler alın inşallah

Ne yaptınız

Yok doğal çatladı benimki sadece büyümesi için ilaç kullandım geçen ay 30unda çatladı yumurtam beklemedeyim sen naptın
Him bende ayin 2 sinde catlama ignesi kullandim iki yumurtam vardi doktir gün asiri dedi bana
Senin kac yumurtan vardi

Back
X