Merhaba kızlar şu gebelik testlerini yorumlayalımmm lütfen...

Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen

Kızlar çok sagolun Allah hepimizin yardımcısı olsun temiz kalplerinize annelik sevgisi dolsun.. Hamile kaldım bugun doktor yine kan testi istedi keseyi göremedik çok küçük sanırım ve kahverengi akıntılarım başladı öglenden beri var ara ara agrım oluyor kasıklarımda düşük mü yapıyorum yardım edin sıkıntılıym ((

Kızlar kahverengi akıntının sebebi nedir içim bi tuhaf oldu ?agrı da oluyor bazen ..düşük mü olucak?yerleşme kanaması mı?

58,08 kimyasal olabilir bu bence peçeteye kırmızı kan geldi. zaten istemiyorum ama doktor pazartesiyi beklicez demişti 2.kandaki değerlerim pazartesi çıkıcak.

58,08 kimyasal olabilir bu bence peçeteye kırmızı kan geldi. zaten istemiyorum ama doktor pazartesiyi beklicez demişti 2.kandaki değerlerim pazartesi çıkıcak.

Canım kahve ve pembe tehlikeli değil diye biliyorum ama kırmızı kan geldiyse o tehlikeli işte.Benim düşüğüm öyle başlamıştı,direkt kırmızı renkte kanama oldu ve 1 hafta içinde düşük yaptım Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

İlk önce kahve lekelenme başladı canım şimdi de koyu kırmızı sanırım dûşük yapıyorum kasılmalarımda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…