merhaba kızlar yardımlarınızı bekliyorum ACİLLL :)

ro_man

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
44
0
16
İstanbul
MERHABA kızlar sevgilim doğum günü 15 ağustos.US polodan deri erkek cüzdanı aldım.bide daha romantik birşeyler yapıyım dedim.kk dan baktığım süprizlerde en çok hoşuma giden kutu içerisine güzel sözler yazıp çikolota koymak.sevgilimin en sevdiği çikolata petito :) bi sürü petito koyup not yazıcam.ama notlara ne yazsam bilemedim.sizce neler yazsam daha çok sevinir? haa bide bunları nasıl bir ortamda versem sizce? evine gitme olasılığım yok ailesiyle yaşıyor

Dışarda yemege cıkarıcak durumun varsa yemeğe götür derim.Güzel bi yemek eşliğinde hediyelerini verebilirsin.Bol bol konusma fırsatınız sohbet imkanınızda olur... derimmm :)))
ne yazııcagın konusunda yardımcı olamıcam bende cok zor bulurum boyle seyleri :))

Internette ilginç hediyeler arattır..

Kafana çok güzel değişik ve enteresan hediyeler bulacaksın emin ol

benim eşimin de doğum günü 15 ağustos... ne hediye alsam diye düşünüyorum hala...
bu çikolata-not işi bana tuhaf geliyor... resimleriniz varsa bi slayt falan hazırlasan daha güzel olmaz mı...
tek başına yaşayan arkadaşınız varsa 1 günlüğüne evini isteyebilirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çikolata işi sevimli yapabilirsin, googledan sevgi sözleri diye arat sana örnek olabilir ama yine de kendin yazsan daha anlamlı olur bence

erkek arkadaşım petito diye bi çikolata var.onun hastası :) ilk tanıştığımızda çok sevdiğini söylemişti.ayıcıklı falan olduğuna bakma demişti :) eminim çok hoşuna gidecektir.evet yemek konusu çok mantıklı.bencede o olabilir teşekkür ederim fikirler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…