Merhaba kızlar yorum yaparsanız sevinirim

selinntky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
20
-1
1
22
Daha önce buraya yazmıştım hamile miyim diye 20 Aralık'ta 4 günlük kanamam oldu adetim 4-5 gün gecikti normalde bu kadar gecikmezdi ilk defa böyle oldu şimdi de 3 gün adetim gecikti reglin belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı sivilcelenme var ama adet olamadım ...sizce ne yapmalıyım

Daha önce buraya yazmıştım hamile miyim diye 20 Aralık'ta 4 günlük kanamam oldu adetim 4-5 gün gecikti normalde bu kadar gecikmezdi ilk defa böyle oldu şimdi de 3 gün adetim gecikti reglin belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı sivilcelenme var ama adet olamadım ...sizce ne yapmalıyım
Test😳

Eczaneden test kiti al benim de 4 gün geçti test aldım hamileyim

Önceden reglim 5 gün gecikince test yaptımıştım benim reglim çok düzensizdir 5 gün geçtikten sonra 4-5 günlük kanamam oldu bu sefer yine gecikti 3 gün.. öncesinde de grip olmuştum ve ilaçlar içmiştim yine ilaç içtim acaba ilaçlar ve stres mi adeti geciktiriyor bilmiyorum yardım edin lütfen 4 günlük kanama adet midir hamile olan birisi adet olabilir mi lütfen cevaplayın

Artık kendimi strese sokmaktan bıktım korumalı ilişkiye girdim içe boşalma bile olmadı ama yine de çok stresliyim adetim hiç gecikmezdi neden böyle oldu anlamıyorum yorumlarınız için teşekkür ederim 4 gün daha bekleyeceğim eğer olmazsam test yaptırırım

Back
X