TestDaha önce buraya yazmıştım hamile miyim diye 20 Aralık'ta 4 günlük kanamam oldu adetim 4-5 gün gecikti normalde bu kadar gecikmezdi ilk defa böyle oldu şimdi de 3 gün adetim gecikti reglin belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı sivilcelenme var ama adet olamadım ...sizce ne yapmalıyım
Ben bebek istemiyorum ama inşallah size Allah nasip ederİnşallah allah nasip eder bende 6 gün geçikti kasik ağrım var ve hala olmadim
Evet benimde 4 gun surer4 günlük kanama adettir değil mi .. hamile olmak istemiyorum hazırlıklı değilim
Amin canım benimBen bebek istemiyorum ama inşallah size Allah nasip eder
Adetiniz miİnşallah allah nasip eder bende 6 gün geçikti kasik ağrım var ve hala olma
Evet benimde 4 gun surer
Eczaneden test kiti al benim de 4 gün geçti test aldım hamileyimDaha önce buraya yazmıştım hamile miyim diye 20 Aralık'ta 4 günlük kanamam oldu adetim 4-5 gün gecikti normalde bu kadar gecikmezdi ilk defa böyle oldu şimdi de 3 gün adetim gecikti reglin belirtilerini yaşıyorum kasık ağrısı sivilcelenme var ama adet olamadım ...sizce ne yapmalıyım
O zaman hasta olmayı bekle bazen psikolojik geçiyor sonucu öğrenince adet oluyorsun olmazsa 2 gün daha kan testine git2 kez test yaptım negatif çıktı
Evet öyle yapacağımO zaman hasta olmayı bekle bazen psikolojik geçiyor sonucu öğrenince adet oluyorsun olmazsa 2 gün daha kan testine git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?