Ben 24 yaşındayım stres sebebiyle menopoz riski taşıyorum doktora gittim bana divina yazdı 3 kutu bitirdim ve sonra ilacı tekrar almaya gidim dedim ama ilaç hiç bir eczanede yok bulamadım ne olur bana yardımcı olunsizin o otaraflarda varmı okadar çaresizim ki ne olur yardımcı olurmsunuz
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama o ilaç bana çok iyi geliyordu başka ilaç kullanmak istemiyorum o ilaç menopoz belirtilerini azaltıp adetimi taklit ediyordu.kaldirilmamis sordum ama sadece yok gelmedi diyorlar başka bir şey de demiyorlarEczaneye ilacın neden olmadığını sordunuz mu ? İlaç piyasadan kaldırılmış olabilir mi ?
Doktora yeniden giderek durumu anlatırsanız tedavi için yeni bir ilaç verebilir.
Geçmiş olsun.
Doktorunuzla konuşup degistirseniz daha iyi degilmi sürekli nasıl bulacaksınızBen 24 yaşındayım stres sebebiyle menopoz riski taşıyorum doktora gittim bana divina yazdı 3 kutu bitirdim ve sonra ilacı tekrar almaya gidim dedim ama ilaç hiç bir eczanede yok bulamadım ne olur bana yardımcı olunsizin o otaraflarda varmı okadar çaresizim ki ne olur yardımcı olurmsunuz
Yaşam tarzı değişti şükür ama benim FSH değeri düşmediYasam tarzını değiştir me şansın yok mu stres ise sebep
Hangi şehirden yazıyorsnz sizin Orada o ilaç varmı ne olur yardımcı olurmsunuzTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama o ilaç bana çok iyi geliyordu başka ilaç kullanmak istemiyorum o ilaç menopoz belirtilerini azaltıp adetimi taklit ediyordu.kaldirilmamis sordum ama sadece yok gelmedi diyorlar başka bir şey de demiyorlar
Çok çaresizimYaşam tarzı değişti şükür ama benim FSH değeri düşmedidivina bana okadar çok iyi geliyordu 3 kutu bitirdim ama 4.kutuyu almaya giderken birde baktm hiç bir yerde yok.doktor bana trisequens yazdı ama onu kullanmaktan çok korkuyorum çok kötü yan etkileri var meme kanseri yapabilir
Lütfen yardımcı olun aranızda hiç mi biriniz çıkıp yardımcı olurum demezYaşam tarzı değişti şükür ama benim FSH değeri düşmedidivina bana okadar çok iyi geliyordu 3 kutu bitirdim ama 4.kutuyu almaya giderken birde baktm hiç bir yerde yok.doktor bana trisequens yazdı ama onu kullanmaktan çok korkuyorum çok kötü yan etkileri var meme kanseri yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?