merhaba kizlar...

uysuzkivircik

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
15
0
6
35
Eşimle 4 gündür konuşmuyoruz ve çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim 4 aylik evliyim olay böyle gelişti bundan 4 gün önce eşim işinden dolayi şehir dişina çikmak zorunda kaldi yanliz bunu bana söylediğinde saat erkendi bende herhalde söylediği zamanda gideceğini sandim saatler geçtikten sonra ne yaptiğini nerede olduğunu sorunca da daha yolda olduğunu yeni gittiğini yanina da arkadaşini aldiğini söyledi geç geleceğini söyledi kapattik saatler geçti gece yarisi oldu geldi yorgun onca yolda araba kullanmis tükenmiş gibi durmuyordu bende kizgin olduğum icin ona bunlari söyledim o da güldü bir tebessümle inanamiyorum dercesine kafa salladi ben yatmaya gidiyorum dedi ve beni bile çağirmadan yatti ertesi gün konuşmuyoruz konuşmak istemediğini söyledi ayni yatakta yatiyoruz ayni sofrada yemek yiyoruz konusmuyoruz ben yokmuşum gibi davraniyor bana kendine meyve getiriyor yiyor sende istermisin demiyor yemek yiyoruz kendi tabağini kaldirip kalkiyor masadan çok zoruma gidiyor bütün gece ağliyorum onu çok seviyorum 4 gün dür tükendim hic bir sekilde yaklasamiyorum ne yapacağimi bilmiyorum

daha önce benzer şeyler oldumu..neden yalan söylediğini düşünüyorsun

Olmadi yalandan öte arkadaşi yerine beni götüre bilirdi yada işini erken halletmek isteye bilirdi bimiyorum galiba o da senin gibi düsunuyor

Sorun tam olarak ne?
Belli ki yalan söylediğini düşünmüyorsun seni götürmediği için kızıyorsun.
İş için gitmiş seni götürmesi uygun olmazdı belki de.

hangi konuda aklında şüphe var
gitti diyemi araba kullandığı için yorgun gibi değildi diyosun onamı
yoksa seni götürmedi diyemi?

onu alip kesin bir srkilde konusmn lazim gozleri in icine vakarak teredduz
Sen sus o susun olmaz od belki kendince ben caliaiyim didiniyim onun aklindn gene bak diyi krlmistir belki
Neden boledusundugunu neden kzdini ondan beklediklerini anlatman gerek
Eger sususcaksa kendini bilir diyip ustune dusme panik yapma eninde aonunda duzelecek

Olmadi yalan söylediğini düşününmedim yani ben onlari söylerken bu şekil düşünüp söylenedim galiba oda senin gibi düşünüyor

Küs olamak gerçekten çok can sıkıcı. Eşinizle Konuşun daha çok yenisiniz. Birbirinizi Anlamsız şüpheler Yüzünden incitmeyin!

Bende ki şüphe ettim gibi değil yani haklisin iş için gittiği için beni götürmek uygun olmaz di tamam kabul benim takildiğim şu misal söylüyorum beni aradiğinda saat 3 gibi falandiben nerdesin diye aradiğimda saat yedi idi daha yeni gidiyorum dedi madem gidiyorsun giderken ara ben nerden bbiliyim senin 7 de yola çiktiğini tepki verdim

Konuşmayı denedin mi peki onu anlayamadım? En başta konuşmak istememiş tamam ama sonra sen denedin mi? Denemediysen dene. Yalancılıkla suçlamadığını net bir şekilde ifade et. Alttan almak istiyorsan şayet, ne bileyim, onu çok sevdiğini ve her dakika yanında olmak istediğini o nedenle seni götürmediği için üzüldüğünü söyleyebilirsin mesela. Biraz yumuşattıktan sonra da bu tür küslükler yerine her şeyi konuşmanız gerektiğini mutlaka söyle ama. Böyle çocuk gibi küstüm ben nedir yani. O kadar gururluysa kendine meyve getirecek kadar, sizin yaptığınız yemeği de yemesin madem. Saçmalık.

Haklisin konuşmadim çünkü ben böyle nasil anlatayim kendimi
Evlenmeden önce de küçük bir tartişma yaşadiğimizda benim de susmami isterdi ben hep neden konuşmuyorsun gibisinden devamli konustugum icin yine onu sıkmaktn korkuyorum

Benim de erkek arkadaşım "Neden konuşmuyorsun, neyin var, anlatsana" falan dememe sinirleniyor. O yüzden konuya öyle girme. Güzel bir akşam yemeği hazırlayabilirsin belki bugün bu masada her şeyi konuşup halledeceğiz diye. Böyle bir sebepten ayrılık olmayacağına göre, bu kadar niye küs kalınsın. Konuşmadığınız zamanlara, üzgün dolaştığınız günlere yazık günah.

Ben istemiyorum zaten çok dua ediyorum artik küslügümüz bitsin diye çok yordu beni hiç birsey söylemeseydim keske sizinde dediğiniz gibi galiba soyledigimi ona güvenmedim yalan soyledin gibisinden soyluyorsun gibi anladi yoksa böyle hiç olmadi

Eşimle 4 gündür konuşmuyoruz ve çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim 4 aylik evliyim olay böyle gelişti bundan 4 gün önce eşim işinden dolayi şehir dişina çikmak zorunda kaldi yanliz bunu bana söylediğinde saat erkendi bende herhalde söylediği zamanda gideceğini sandim saatler geçtikten sonra ne yaptiğini nerede olduğunu sorunca da daha yolda olduğunu yeni gittiğini yanina da arkadaşini aldiğini söyledi geç geleceğini söyledi kapattik saatler geçti gece yarisi oldu geldi yorgun onca yolda araba kullanmis tükenmiş gibi durmuyordu bende kizgin olduğum icin ona bunlari söyledim o da güldü bir tebessümle inanamiyorum dercesine kafa salladi ben yatmaya gidiyorum dedi ve beni bile çağirmadan yatti ertesi gün konuşmuyoruz konuşmak istemediğini söyledi ayni yatakta yatiyoruz ayni sofrada yemek yiyoruz konusmuyoruz ben yokmuşum gibi davraniyor bana kendine meyve getiriyor yiyor sende istermisin demiyor yemek yiyoruz kendi tabağini kaldirip kalkiyor masadan çok zoruma gidiyor bütün gece ağliyorum onu çok seviyorum 4 gün dür tükendim hic bir sekilde yaklasamiyorum ne yapacağimi bilmiyorum

Yaslariniz kac canim? Severek mi evlendiniz?

Bana sevgiliyken hep bu sekil cebap verip davrandigi icin susmam gerekiyor du sanki hep basini yerdim ya bu sefer de onun istedigi gibi susup konusmiyim o zman dedim

Back
X