Eşimle 4 gündür konuşmuyoruz ve çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim 4 aylik evliyim olay böyle gelişti bundan 4 gün önce eşim işinden dolayi şehir dişina çikmak zorunda kaldi yanliz bunu bana söylediğinde saat erkendi bende herhalde söylediği zamanda gideceğini sandim saatler geçtikten sonra ne yaptiğini nerede olduğunu sorunca da daha yolda olduğunu yeni gittiğini yanina da arkadaşini aldiğini söyledi geç geleceğini söyledi kapattik saatler geçti gece yarisi oldu geldi yorgun onca yolda araba kullanmis tükenmiş gibi durmuyordu bende kizgin olduğum icin ona bunlari söyledim o da güldü bir tebessümle inanamiyorum dercesine kafa salladi ben yatmaya gidiyorum dedi ve beni bile çağirmadan yatti ertesi gün konuşmuyoruz konuşmak istemediğini söyledi ayni yatakta yatiyoruz ayni sofrada yemek yiyoruz konusmuyoruz ben yokmuşum gibi davraniyor bana kendine meyve getiriyor yiyor sende istermisin demiyor yemek yiyoruz kendi tabağini kaldirip kalkiyor masadan çok zoruma gidiyor bütün gece ağliyorum onu çok seviyorum 4 gün dür tükendim hic bir sekilde yaklasamiyorum ne yapacağimi bilmiyorum