Şampuan ve Saç Kremleri merhaba kızlar

-aurora-

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
15
1
8
Saçıma 1 hafta önce brezilya fönü yaptırdım evet cok memnunum ama sacımı sabah yıkıyorum aksam yaglaniyor tamam normaldede sacim yagli ama bu kadarda degil en azindan 2 gun idare ediyordu beni ve yine bu 1 gun icinde yaglandigi kadar yaglanmiyordu acaba bebek sampuanlarina donsemmi diye dusunuyorum bana yardim edin aksi halde cok yikanmaktan dolayi saclarim dokulcek kullandigim sampuan ise kuaforumden aldigim redist tuzsuz sampuan

Ben size Nude şampuan öneririm brezilya fönünden sonrada kullanılabilir bir ürün çokta uçuk bi fiyatı yok iyi geliceğine inanıyorum

Evet cok hemde sabah yikaniyorum aksam yaglanmaya basliyor bir gun sonrasindan bahsetmiyorum bile :'( ee boyle olunca haliyle her gun yikanmak durumunda kalıyorum
yıkama süresini uzatmayı denediniz mi hemen oturmaz ama 2 haftada oturur 2 günde bir yıkayın ilk sonra 3 yapın zaten saçın yıkanması gereken süre 3 gün fazlasıda azıda iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…