Merhaba lütfen avukatlar bakabilir mi ? Acil Allah rızası için

jasmine69_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
5
1
1
55
Öncelikle adım yasemin 46 yaşındayım .
Eşim beni 4 seneden beri aldatıyor . Daha önce beni aldatığı kadını bıraktı başka bir kadın buldu internetten . Birşekilde öğrendik ki kadın para istiyor para göndericek . 3 sene önce ev aldık 4 sene sonra borcu biticek . 2 çocuğum var biri lise de diğeri ise üniversitede okuyor . Öğrenmek istetiğim eşim emekli ama halen çalışıyor ,emekli maaşının yarısını alabilirmiyiz ? Gidicek biyerimiz yok bel fıtığım var çalışıcak halimde yok ailemde destek çıkmıyor boşanmak istiyorum ne yapmalıyım ? yaşımdan dolayı ve ilkokul mezunu olmam dolayı iş bulmamda zor . çocuklarım okuyor onları okutmak istiyorum .hakarette bulunuyor artık sineye çekmek istemiyorum . Lütfen acil yardım edin Allah rızası için !!!!!

Cok uzuldum ya. Allah yardimciniz olsun. Bence evi falan siz alirsiniz. Hatta o sizi aldattığı kadina da dava acabiliyorsunuz diye biliyorum. Hem kocandan hem de o alcak kadindan aldigin parayla da kendine is falan yaparsin.
Tabi ben avukat degilim bilemiyorum.
Rabbim kimseyi sasirtmasin insallah..

Cok uzuldum ya. Allah yardimciniz olsun. Bence evi falan siz alirsiniz. Hatta o sizi aldattığı kadina da dava acabiliyorsunuz diye biliyorum. Hem kocandan hem de o alcak kadindan aldigin parayla da kendine is falan yaparsin.
Tabi ben avukat degilim bilemiyorum.
Rabbim kimseyi sasirtmasin insallah..

çok sağolun Allah razı olsun dualarınızı bekliyorum

Merhabalar, dilerseniz eşinize boşanma davası açabilirsiniz.
Kusurunu kanıtladığınız takdirde hakkınızda tazminata hükmedilir.
Çocuklarınız için (18 den büyük olanların eğitim gördüklerini belgelemek kaydıyla)nafaka talep edebilirsiniz.
Ev kısmına gelince, boşanma ile birlikte dilerseniz boşanma kesinleştikten sonra, payınız olan kısım için dava açabilirsiniz.
Sevgiler.

Back
X