Merhaba . Teşekkürler10 mayısta da buna benzer konu açmışsınız heray böyle konu açacaksanız sevişmeyin bence
zaten ortada ilişki de yok vajinal giriş olmamasına rağmen ertesi gün hapı falan almışsınız yumurtalarınıza zarar verdiğinizi bilin ilerde çocuk sahibi olmak isterseniz cooooookk sıkıntı çekersiniz. .
Gerçekten ilk kez birinde midem bulandı iğrençsiniz konuya gelecek olursak bir Meryem ana değilseniz hamile kalmazsınız.Merhaba, reglimden 1 2 gün sonra ya da son gününde elime ve ağzıma boşalma oldu. Sonrasında elimi yıkadım ağzımı suyla çalkaladım. Aradan en az 1 saat geçti eve gittim elimi yine yıkadım ve kolonya döktüm. Sonrasında 1 2 saat sonra kendi tükürüğüm ve elimle masturbasyon yaptım hamile kalırmıyım? Araştırdım fakat net bir cevaba ulaşamadım çok stres yaptım regl olmadım henüz. Hamile miyimdir? Net bir şekilde açıklar mısınız?
Son reglimin üzerinden 28 29 gün geçti
Hanımefendi, anksiyeteye sahip biriyim internetten araştırmama rağmen acaba diye bir soru takılıyor aklıma. Bir istisna olabilir mi diye. Bir hoca taşınan sperm ile hamile kalınmaz demiş. Başka kaynakları da okudum yabancılar da dahil. Fakat aklımdan çıkmıyor hep aklıma garip senaryolar ve sorular geliyor. Bir de normalde bu zamanda regl olmam gerekirken henüz olmadığım için daha da tetikleniyorum. Stresim bu yüzden. Teşekkürler.Lütfen öyle fışkırtmalı falan sevişmeyin. Yada garanti olması açısından hiç sevişmeyin. Allah korusun yanlışlıkla ürersiniz falan..
mümkün değil içine girmemiş ki tıp tarihine geçersiniz vallaMerhaba, reglimden 1 2 gün sonra ya da son gününde elime ve ağzıma boşalma oldu. Sonrasında elimi yıkadım ağzımı suyla çalkaladım. Aradan en az 1 saat geçti eve gittim elimi yine yıkadım ve kolonya döktüm. Sonrasında 1 2 saat sonra kendi tükürüğüm ve elimle masturbasyon yaptım hamile kalırmıyım? Araştırdım fakat net bir cevaba ulaşamadım çok stres yaptım regl olmadım henüz. Hamile miyimdir? Net bir şekilde açıklar mısınız?
Teşekkürlermümkün değil içine girmemiş ki tıp tarihine geçersiniz valla
Gerçekten ilk defa bu tarz bir ilişki duydum ve tiksindim ben elime bulaşınca bile bir tuaf olurum ama her neyse konuyu okudum okumaz olaydım ve bu şekilde gebe kalmazsın merak etme gebe kalmak çok basit değil zırt deyince olmaz regli gecikmesi normal stres altında da gecikme olurMerhaba, reglimden 1 2 gün sonra ya da son gününde elime ve ağzıma boşalma oldu. Sonrasında elimi yıkadım ağzımı suyla çalkaladım. Aradan en az 1 saat geçti eve gittim elimi yine yıkadım ve kolonya döktüm. Sonrasında 1 2 saat sonra kendi tükürüğüm ve elimle masturbasyon yaptım hamile kalırmıyım? Araştırdım fakat net bir cevaba ulaşamadım çok stres yaptım regl olmadım henüz. Hamile miyimdir? Net bir şekilde açıklar mısınız?
Sıktı ama artık. Can sıkıntısından başka konular üretin bari.Merhaba, reglimden 1 2 gün sonra ya da son gününde elime ve ağzıma boşalma oldu. Sonrasında elimi yıkadım ağzımı suyla çalkaladım. Aradan en az 1 saat geçti eve gittim elimi yine yıkadım ve kolonya döktüm. Sonrasında 1 2 saat sonra kendi tükürüğüm ve elimle masturbasyon yaptım hamile kalırmıyım? Araştırdım fakat net bir cevaba ulaşamadım çok stres yaptım regl olmadım henüz. Hamile miyimdir? Net bir şekilde açıklar mısınız?
He hocaların cevabı yetmedi bizlerin cevabı mı tatmin edecek. PehHanımefendi, anksiyeteye sahip biriyim internetten araştırmama rağmen acaba diye bir soru takılıyor aklıma. Bir istisna olabilir mi diye. Bir hoca taşınan sperm ile hamile kalınmaz demiş. Başka kaynakları da okudum yabancılar da dahil. Fakat aklımdan çıkmıyor hep aklıma garip senaryolar ve sorular geliyor. Bir de normalde bu zamanda regl olmam gerekirken henüz olmadığım için daha da tetikleniyorum. Stresim bu yüzden. Teşekkürler.
Merhaba teşekkürler.Gerçekten ilk defa bu tarz bir ilişki duydum ve tiksindim ben elime bulaşınca bile bir tuaf olurum ama her neyse konuyu okudum okumaz olaydım ve bu şekilde gebe kalmazsın merak etme gebe kalmak çok basit değil zırt deyince olmaz regli gecikmesi normal stres altında da gecikme olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?