Merhaba moralim çok bozuk bebeğimin olma şansı %10 muş

Funda,
Ben de mikroenjeksiyonu yeni geçirmiş biri olarak %10'a takmamanı öneriyorum. Bana 4 embriyo yerleştirilmişti ve şansınız her biri için %55 denmişti. Ama sonuç maalesef ki negatif. Allah kısmet ettiyse her türlü olur canım. Kendini üzme.

ya nerelerdesin funda ne guzel dertleşiyoduk.arada gel.boyle mesajsız bırakma bizi.

canını sıkma güzelim Bende 6senedir evliyim eşim ve bende herşey normal olmaması hic bır engel yok ama canı alanda allah verende allah zamanı gelince bizlerinde cocugu olacak sabredelim canım moralini yüksek tut güzelim

kendini yıpratma canım.niçin tek doktorla kalıyorsun.bir,iki dokrora daha danış bence.hem yaşında çok genç.allaha gööre güçlükmü var.yeterki gönülden isteyelim.dua edelim hepimiz birbirimize.stres çok önemli.benim sırf stresten tüp bebek tutmadı.üzme kendini lütfen

canım ya bozma moralini hayatta herşey bizler için bana öle geliyorki bir gün buradan anne haberini alıcaz

banada ilk denemede %60 şans dedi 7 dr.hepsine ayrı ayrı muayene oldum.ne oldu aradan 5 yıl geçti ve ben 3.denememi yapıcam.dr.lar böyle .tıp ilerledikçe onlar gelişiyor.onlar da bilim ne diyorsa onu biliyor.ama şunu anlamasın ben biraz zor anladım.allah isterse oluyor........
inşallah hepimize verir sağlıklı bebişler...hangimizin morali düzgün ki.insan bebeği olamasına nasıl üzülmez.teselliler kifayetsiz kalırrr............

Hiç üzülme allah ol deyince olur.bi tanidigimizin 17yil çocuğu olmadı denemedikleri yöntem kalmadı ümidi kestiler ve yaslarida ilerlemisti.17 yılın sonunda kendiliğinden gebelik oldu.ümidini yitirme

Arkdasim bsna konukan teshis tuplerin tikalia ayrica pco luyum cikolata kisti smeliyati oldum doktor olmaz dedi tup bebek recetedi verdi elime ilaclsri aldim ama ben bu ay kenfdiligignden hamile kaldim cok sukurrr hic uxulme csnim doktorlarinda dediginin yarisina inan

Back
X