merhaba oylesine konu aciyorum

Çok üzüldüm babanız için. sıkıntılar bazen üst üste geliyor. Umarım hayatınız bundan böyle yolunda gider.

Mübarek Ramazan ayında Allah babanızın ve sizin yardımcısı olsun 🤲🏻 Allah acil şifalar versin 😊

Hoşgeldin green yoktun epeydir. Geçmiş olsun Allah’ım şifa versin inşallah. Rabbim yaşamın da ölümün de en hayırlısını nasip etsin. Yine uğra haberdar et bizi de durumdan.

arkadaslar bir de ben cocuk sahibi kimseyle olmak istemiyorum benim cocugum yok malum cocuk olunca eski eşle bağ kopmuyor huzursuzluktan korkuyorum

ısrarla karsima cocuklu bosanmis adamlar çıkıyor

aramıyorum aranmıyorum istemiyorum artık evliliğini de ilişkisine de lanet olsun dedim

bu kaçıncı artik çıldıracam

kadınlar da sen bosandin neyine beğenmiyorsun me bekliyorsun tavrında

bosandim diye illa cocuklu birini kabul etmek zorunda mıyım bu nasıl bir aşağılama ya

of aklima geldi simdi

teşekkürler degil covid felç geçirdi ve tüm organlari sıkıntılı

malesef durumu kritik her an haber bekliyoruz
Bir hastadan haber beklemek ne zordur Allahım yar ve yardımcın olsun. Her telefonda zıplarsın yerinden. Yeterince zor günler yaşıyorsun öylesine bir konu açtım demek yerine ilk mesajında yazsaydın keşke. Allahım yanında olsun üzüldüm babana.

arkadaslar bir de ben cocuk sahibi kimseyle olmak istemiyorum benim cocugum yok malum cocuk olunca eski eşle bağ kopmuyor huzursuzluktan korkuyorum

ısrarla karsima cocuklu bosanmis adamlar çıkıyor

aramıyorum aranmıyorum istemiyorum artık evliliğini de ilişkisine de lanet olsun dedim

bu kaçıncı artik çıldıracam

kadınlar da sen bosandin neyine beğenmiyorsun me bekliyorsun tavrında

bosandim diye illa cocuklu birini kabul etmek zorunda mıyım bu nasıl bir aşağılama ya

of aklima geldi simdi
Saçmalık. Dengin birini araman en doğal hakkın, bulursun da, adam mı kalmadı? 2 çocuğum var, bekar olsam çocuksuz biri ile evlenmem. Beni anlamayacağını düşünürüm.

Birden aklıma geldiniz sizinle aynı dönemde boşanmıştık bayağı zaman geçti ne yaptı acaba greengirl dedim ama çokta bişey değişmemiş sanırım babanız için çok geçmiş olsun

Back
X