- 27 Mart 2019
- 30.570
- 113.650
- 598
- Konu Sahibi greengirll
Acil şifalar babanıza ve bütün hastalaraevet babam yoğun bakımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil şifalar babanıza ve bütün hastalaraevet babam yoğun bakımda
hosbuldukHoşgeldin green yoktun epeydir. Geçmiş olsun Allah’ım şifa versin inşallah. Rabbim yaşamın da ölümün de en hayırlısını nasip etsin. Yine uğra haberdar et bizi de durumdan.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin...merhaba evet doğru hatırladınız
konu açmayı da unutmuşum siteye epeydir girmiyordum kim var kim yok bakayim dedim
pandemi yoğun calisma ile geçti
simdi de babam ağır hasta yoğun bakımda
Bir hastadan haber beklemek ne zordur Allahım yar ve yardımcın olsun. Her telefonda zıplarsın yerinden. Yeterince zor günler yaşıyorsun öylesine bir konu açtım demek yerine ilk mesajında yazsaydın keşke. Allahım yanında olsun üzüldüm babana.teşekkürler degil covid felç geçirdi ve tüm organlari sıkıntılı
malesef durumu kritik her an haber bekliyoruz
Saçmalık. Dengin birini araman en doğal hakkın, bulursun da, adam mı kalmadı? 2 çocuğum var, bekar olsam çocuksuz biri ile evlenmem. Beni anlamayacağını düşünürüm.arkadaslar bir de ben cocuk sahibi kimseyle olmak istemiyorum benim cocugum yok malum cocuk olunca eski eşle bağ kopmuyor huzursuzluktan korkuyorum
ısrarla karsima cocuklu bosanmis adamlar çıkıyor
aramıyorum aranmıyorum istemiyorum artık evliliğini de ilişkisine de lanet olsun dedim
bu kaçıncı artik çıldıracam
kadınlar da sen bosandin neyine beğenmiyorsun me bekliyorsun tavrında
bosandim diye illa cocuklu birini kabul etmek zorunda mıyım bu nasıl bir aşağılama ya
of aklima geldi simdi