P paydin Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2025 9 0 1 40 Cumartesi 20:54 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #1 Merhaba, rahmime çizik atıldı, yarın 13. Gün test yapılacak. Rahim çizimden sonra hamile kalan varmı?
Merhaba, rahmime çizik atıldı, yarın 13. Gün test yapılacak. Rahim çizimden sonra hamile kalan varmı?
C catsmom16 Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2025 155 32 13 33 Dün 03:03 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #2 27 Eylül'de çizik atıldı 27 Ekim'de transfer oldum 2 embriyo ama negatif oldu malesef.
P paydin Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2025 9 0 1 40 Dün 06:57 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #3 catsmom16 .!.: 27 Eylül'de çizik atıldı 27 Ekim'de transfer oldum 2 embriyo ama negatif oldu malesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba, benimde Eylülde çizik atıldı, 28 ekimde de transfer oldu, tüm belirtileri yaşadım ama dün kan testinde negatif çıktı.
catsmom16 .!.: 27 Eylül'de çizik atıldı 27 Ekim'de transfer oldum 2 embriyo ama negatif oldu malesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba, benimde Eylülde çizik atıldı, 28 ekimde de transfer oldu, tüm belirtileri yaşadım ama dün kan testinde negatif çıktı.
C catsmom16 Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2025 155 32 13 33 Dün 09:45 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #4 paydin .!.: Merhaba, benimde Eylülde çizik atıldı, 28 ekimde de transfer oldu, tüm belirtileri yaşadım ama dün kan testinde negatif çıktı. Genişletmek için tıkla... Kullandığımız ilaçlar yüzünden.vucut kendini hamile sanıyor.
paydin .!.: Merhaba, benimde Eylülde çizik atıldı, 28 ekimde de transfer oldu, tüm belirtileri yaşadım ama dün kan testinde negatif çıktı. Genişletmek için tıkla... Kullandığımız ilaçlar yüzünden.vucut kendini hamile sanıyor.
P paydin Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2025 9 0 1 40 Dün 10:22 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #5 catsmom16 .!.: Kullandığımız ilaçlar yüzünden.vucut kendini hamile sanıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım oyüzden insan biraz daha morali bozuyor. Hiç belirtisi olmayan hamile ama 3. Transferi oldum, hsg yaptırdım, çizik attırdım ama nasip olmadı.
catsmom16 .!.: Kullandığımız ilaçlar yüzünden.vucut kendini hamile sanıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım oyüzden insan biraz daha morali bozuyor. Hiç belirtisi olmayan hamile ama 3. Transferi oldum, hsg yaptırdım, çizik attırdım ama nasip olmadı.
C catsmom16 Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2025 155 32 13 33 Dün 13:43 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #6 paydin .!.: Sanırım oyüzden insan biraz daha morali bozuyor. Hiç belirtisi olmayan hamile ama 3. Transferi oldum, hsg yaptırdım, çizik attırdım ama nasip olmadı. Genişletmek için tıkla... Malesef benimde öyle pgt yapilsaydi keşke diyorum şimdi baştan opu olmam gerekir pgtli embriyo için.onada maddi gücüm yok
paydin .!.: Sanırım oyüzden insan biraz daha morali bozuyor. Hiç belirtisi olmayan hamile ama 3. Transferi oldum, hsg yaptırdım, çizik attırdım ama nasip olmadı. Genişletmek için tıkla... Malesef benimde öyle pgt yapilsaydi keşke diyorum şimdi baştan opu olmam gerekir pgtli embriyo için.onada maddi gücüm yok
P paydin Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2025 9 0 1 40 Dün 13:54 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #7 catsmom16 .!.: Malesef benimde öyle pgt yapilsaydi keşke diyorum şimdi baştan opu olmam gerekir pgtli embriyo için.onada maddi gücüm yok Genişletmek için tıkla... Pgt bende yaptırıcam, ama haklısınız maddi olarak çok yıpranıldı ara vericem toparlamam için
catsmom16 .!.: Malesef benimde öyle pgt yapilsaydi keşke diyorum şimdi baştan opu olmam gerekir pgtli embriyo için.onada maddi gücüm yok Genişletmek için tıkla... Pgt bende yaptırıcam, ama haklısınız maddi olarak çok yıpranıldı ara vericem toparlamam için
C catsmom16 Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2025 155 32 13 33 Dün 13:56 Konu Sahibi Konu Sahibi paydin #8 paydin .!.: Pgt bende yaptırıcam, ama haklısınız maddi olarak çok yıpranıldı ara vericem toparlamam için Genişletmek için tıkla... Embriyonun yoksa yada çok azsa mecbur opu olacak ozaman yaptırırsıniz ama ben yaptiramiyorum 10 tane olunca opuya gerek gormuyor dr
paydin .!.: Pgt bende yaptırıcam, ama haklısınız maddi olarak çok yıpranıldı ara vericem toparlamam için Genişletmek için tıkla... Embriyonun yoksa yada çok azsa mecbur opu olacak ozaman yaptırırsıniz ama ben yaptiramiyorum 10 tane olunca opuya gerek gormuyor dr