• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba rahim çiziğinden sonra tüp bebek transferi yaptırıp hamile kalan varmı?

paydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
9
0
1
40
Merhaba, rahmime çizik atıldı, yarın 13. Gün test yapılacak. Rahim çizimden sonra hamile kalan varmı?

27 Eylül'de çizik atıldı 27 Ekim'de transfer oldum 2 embriyo ama negatif oldu malesef.

27 Eylül'de çizik atıldı 27 Ekim'de transfer oldum 2 embriyo ama negatif oldu malesef.
Merhaba, benimde Eylülde çizik atıldı, 28 ekimde de transfer oldu, tüm belirtileri yaşadım ama dün kan testinde negatif çıktı.

Kullandığımız ilaçlar yüzünden.vucut kendini hamile sanıyor.
Sanırım oyüzden insan biraz daha morali bozuyor. Hiç belirtisi olmayan hamile ama 3. Transferi oldum, hsg yaptırdım, çizik attırdım ama nasip olmadı.

Sanırım oyüzden insan biraz daha morali bozuyor. Hiç belirtisi olmayan hamile ama 3. Transferi oldum, hsg yaptırdım, çizik attırdım ama nasip olmadı.
Malesef benimde öyle pgt yapilsaydi keşke diyorum şimdi baştan opu olmam gerekir pgtli embriyo için.onada maddi gücüm yok

Malesef benimde öyle pgt yapilsaydi keşke diyorum şimdi baştan opu olmam gerekir pgtli embriyo için.onada maddi gücüm yok
Pgt bende yaptırıcam, ama haklısınız maddi olarak çok yıpranıldı ara vericem toparlamam için

Pgt bende yaptırıcam, ama haklısınız maddi olarak çok yıpranıldı ara vericem toparlamam için
Embriyonun yoksa yada çok azsa mecbur opu olacak ozaman yaptırırsıniz ama ben yaptiramiyorum 10 tane olunca opuya gerek gormuyor dr

Back
X