- 15 Mart 2025
- 48
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi sedanur6161616161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset testlerde bu şekilde kuruma çizgisi çıkabiliyor. Testi tekrarlamanı tavsiye ederim ilk 10 dk önemli
Testi yapıp neden uyuyorsunuz
Ben test yapınca 1 saat başından ayrılamıyorum benimki de fazlaTesti yapıp neden uyuyorsunuzamaç zaten testi kontrol etmek değil mi 5 dk içinde çıkması lazım çizginin başka bir tane daha yapmanız lazım
Ben de öyleydimBen test yapınca 1 saat başından ayrılamıyorum benimki de fazla![]()
Ben test yapınca 1 saat başından ayrılamıyorum benimki de fazla![]()
Yorgunluktan yoksa başından ayrlmam normaldeTesti yapıp neden uyuyorsunuzamaç zaten testi kontrol etmek değil mi 5 dk içinde çıkması lazım çizginin başka bir tane daha yapmanız lazım
Anladım yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bu kaset testler iyi değil inşallah dilediğiniz olurYorgunluktan yoksa başından ayrlmam normalde
Hanımefendi bilerek uyumadım zaten uykuluydum testi zor yaptm beklemeden uyuyakaldim bunda kötu bişey yok kötü yorum yapacaksanız yazmayın yani ben sadece sordum siz cevap vermek zorunda değilsinizay nasıl yapıp uyuyabiliyorsunuz? uyuyacaksanız neden yapıyorsunuz? testin üzerinde hayvan gibi yazar ilk 5dk sonrası geçersizdir diye. dalga mı geçiyorsunuz milletle bazen anlamıyorum ya garipsiniz
Erken gebelik testiyle tekrarladım bisey çıkmadı maalesefAnladım yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bu kaset testler iyi değil inşallah dilediğiniz olur![]()
Erken gebelik testiyle tekrarladım bisey çıkmadı maalesefAnladım yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bu kaset testler iyi değil inşallah dilediğiniz olur![]()