- 23 Ekim 2023
- 209
- -13
- 16
- 25
- Konu Sahibi ozkangul3012
-
siz bir hayvan sever değilsiniz, belki rahatsız belki tüyü kılı boğazına kaçtı evde bir çiçek vs var mı onu yedi belki yada midesi rahatsız mamasından birşey oldu sahiplendirmek ne demek? bakamayacağınız hayvanı almayacaksınız? çocuğunuz hastalandığında ay ben uğraşamam psikolojim bozuk sahiplendireyim bunu mu diyorsunuz yoksa hastaneye götürüp bir çözüm mü arıyorsunuz? bencede çok iyi birine götürüp sahiplendirin!!!!! sevgisizliğinize hamileliğinizi bahane etmeyin! ( 3 çocuklu 3 kedi annesi olarak söylüyorum bunları !Arkadaşlar kedimiz normalde akıllıydi ilk zamanlarda yapmıyordu ancak bugün kanepeye iki kere isedi en son yatağa kakasını da yapınca artık tahammülüm kalmadı hayvan şu yapabilir diyenler olacak ancak kötü olan şu ki ben hamileyim ve sürekli kustugum hassas bir dönemdeyim anlayacağınız kediyi ya alistiracagim bir yolu varsa ya da iyi birisine sahiplendirecegim. Bu dönemde bu beni çok aşıyor. Sizce neden yapıyor nasıl düzelir bilgisi olan var mı. Kediler kizmamizdan anlarlar mi ceza vermelimiyiz
Doğum yaptıktan sonra tekrar hamile kalsanız yeni doğmuş bebeginiz için de aynı şeyi söyleyecek misiniz?Peki çözümü nedir her strese girdiğinde etrafa kakasını yapacak bende hamile bir şekilde kuşa kusa onu mu temizleyecegim bunu mecbur bı şekilde anlamasi gerekiyor.
Kocanız yok mu? O temizledin.Peki çözümü nedir her strese girdiğinde etrafa kakasını yapacak bende hamile bir şekilde kuşa kusa onu mu temizleyecegim bunu mecbur bı şekilde anlamasi gerekiyor.
Öğrenmesi lazım altına yapmamayı. Her şeyi bu kadından bekleyemeyiz kendine gel Merve!!Kuşunuzu yanınıza almayıp kedi mi aldınız kendinize? Şu hayvanları rahat bırakın ya. Hayvanlar bizim arada ovv çok tatlı bidi bidi yapacağımız şeyler değil. Can bu ya. Siz zaten kendinize bakamıyosunuz. Yok gurbetteyim bilmem ne. Yok korunamazdım sağlık sorunumdan dolayı hamile kaldım. Vallahi o çocuk için ben dua ediyorum. Lütfen doğunca korunun. Sonra bebeğim küçük ama hamileyim kakasını yapınca bezini değiştiremiyorum konuları da bizi bekler.
Gitsin poposunu da yıkasın doğar doğmaz. Zaten kadın gurbette.Öğrenmesi lazım altına yapmamayı. Her şeyi bu kadından bekleyemeyiz kendine gel Merve!!
Ben direkt klozet eğitimiyle doğdumGitsin poposunu da yıkasın doğar doğmaz. Zaten kadın gurbette.Bizi sanki analarımız ayağında sallıyo uyumadan
Atıcam çocuğumu 2 yıl bezledim dayanamıyom diye şimdiBen direkt klozet eğitimiyle doğdum
Afedersin kakaAyrıca büyük çiş ne ya
Aynen bunu mecbur bir şekilde anlaması gerekiyor (muş)Öğrenmesi lazım altına yapmamayı. Her şeyi bu kadından bekleyemeyiz kendine gel Merve!!
Kedi de şok hiçbir şeye mecbur değilim ne münasebet diyoAynen bunu mecbur bir şekilde anlaması gerekiyor (muş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?