• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba yeniyim ve bir sorum olucak..?

'sen sustuğun böyle olduğun sürece hep senin yanındayım'
Birinin benim yanımda olmasından anladığım şey bunun tam tersi bir ifadedir yalnız.
:cool:
Evlendikten sonra da görümcem herseyime karışsın laf etsin ben susarım, mükafatimda eşimin yanımda olması olur diyorsanız buyrun evlenin, zira sözlünüz susup otur ben yanındayım demiş , nasıl ezdirmemekse bu onuda anlamadim.
Sözlünüz size bu lafı edeceğine ablasına karışma sen diyebilirdi yani bu kadar net.
Şimdiden böyle sindiriliyorsunuz ilerde konu açar görümcem laf etti , cevap verdim eşimle kavga ettik diye anlatırsiniz burada.

Yok kendisi hic bi sekilde firsat vermeden cozuyor ablasina da gerektigi kadar herseyi soyluyo ya kiskaniyo abla suan bizi ondan bole seyler yapiyor ben cevap verdigimde zaten veriyorum dedim ya Birkere ablasinin yuzune konusmami yaptim daha bu isler olmadan once ister iste ister isteme yarin evlendigimde eve beni cagricaksin misafirler beni gormek isticek ben senin kardesinin karisi olucam ister iyi gecin ister gecinme kardesinle sorunlu olursun ben seni takmam dedim. Sonra bana ssrildi ozur falan diledi baristik carsida da surekli neye baksam o ne kadar bu nekadar yapinca sinirlendik sonra ben kizdm sozlume oda ablasini geri cektirdi iki uc gundurde konusuyoruz telefonda icimdeki herseyi soyledim istemedigimi soyledim bana dedigi ben seni biliyorum ve sana ne kadar deger verdigimi evdekiler cok iyi biliyor ben seni ezdirmedim bu zamana kafar.ezdirmemde kimse sana laf soyleyemez diyo nelerle ugrastigini biliyorum senin takma kafana diyo boyle oldugun surece hep en usttesin diyor annesiyle cok iyiyiz mesela masalah subanallah. Kayinvalidem iyidir ama gorumcem bole degisik bir tip

"saygi cercevesinde gerekriginde lafini soyle" demeliydi bana gore ....
zira burda ablasinin hareketlerine degil nisanlinin kurdugu cumleye takilmaliydin...

esimin ailesiyle cok sustugum icin sikinti yasamis biri olarak yaziyorum
ne zaman konustum gerekeni esimden destek beklemeden soyledim
benden iyisi yok
kolay gelsib

zira burda ablasinin hareketlerine degil nisanlinin kurdugu cumleye takilmaliydin...

benden iyisi yok
kolay gelsib
Bende onu beklemeden gerektiginde hep cevap veriyorum neyse soyluyorum zaten annesine bile soylemistik boyle yapildigi icin bu sekilde tavir aldim diye cok susmam ama kelimelerimi.dikkatli secerek cevap veririm oylede olmustu zaten sert bir konusma yapmistim sonra donup ozur dilemisti

Kii birde gorumcem hep derki kiz kardesim yok senle kardes olalim.istiyorum der ama bazen de cok yersiz hareket eder benim sıkıntım gorumcem

Adam mesajını vermiş: Sustuğun sürece yanındayım!!!
Sesini yükseltip kendini savunmaya çalışınca ne olacak peki??
Hep sessiz kalabilecek misiniz?

Ee madem sözlünüzün tutumundan sıkıntınız yok, yanınızda olduğunu ve olacağını düşünüyorsunuz; o zaman başlığı açma sebebinizi tam anlayamadım ben?
Sorun yokmuş ki?

Sorunlar yasiyacaginiz kesin, daha simdiden yasiyorsunuz zaten, ilerdede kesin olacaktir... Burda erkegin tutumu önemli, dengeyi aile ve es arasinda saglaya bilmeli, susarsan seni tutarim demesi düsündürücü, yani susup susup esinize sadece icinizi dökseniz bile, bi zaman sonra yine patliyacaktir nekadar memnuniyetsizsin diye, susmayip kendinizi savunsaniz zaten bastan belli etmis o zaman sizi tutmiycagi... Yani uzun lafin kisasi, aceleye getirmeyin evlenmeyi, maalesef ki tek sevdiginizle evlenmiyorsunuz, nerdeyse tüm aileye (1.2.3.hatta 4. kusak) nikah kiymis oluyorsunuz, sirf evlenmek icin evlenmeyin, iyi ölcüp tartin ki sonra basinizi duvarlara vurmayasiniz...:ssz:

Noktaları cümle sonuna kullanıyoruz biz..aralara serpiştirmek niye?

Sorunlar yasiyacaginiz kesin, daha simdiden yasiyorsunuz zaten, ilerdede kesin olacaktir... Burda erkegin tutumu önemli, dengeyi aile ve es arasinda saglaya bilmeli, susarsan seni tutarim demesi düsündürücü, yani susup susup esinize sadece icinizi dökseniz bile, bi zaman sonra yine patliyacaktir nekadar memnuniyetsizsin diye, susmayip kendinizi savunsaniz zaten bastan belli etmis o zaman sizi tutmiycagi... Yani uzun lafin kisasi, aceleye getirmeyin evlenmeyi, maalesef ki tek sevdiginizle evlenmiyorsunuz, nerdeyse tüm aileye (1.2.3.hatta 4. kusak) nikah kiymis oluyorsunuz, sirf evlenmek icin evlenmeyin, iyi ölcüp tartin ki sonra basinizi duvarlara vurmayasiniz...:KK14:
29 gün sonra nisanim var. Ama benim ailem dışında kimsede heyecan yok. Nisanlimin ailesinin umrumda bile değil. Misafir gibi gelecekler. Ne bu zamana kadar kv dem nede gorumcem provama geldi. Annemle gittim. Bide en bastan kendilerine yakin modaevi diye tutturdular bizede cok uzak. Bizde sandık ki gelecekler provalar a diye. Sormadilar bile. Her cagirdigimda bahane buldular. Benim kendi kizkardesim de oyle hic merak yok yardım yok. Çok üzülüyorum. Fotoğraf cekimim olucak hicbiri gelmek istemiyor. Kizkardesim de gelirim ama hicbir sekilde yardim etmem diyor. Nişan için gorumcem yuzume hic hevesim yok elbise bile bakasim yok dedi. Bazi seylerde yasandi terslestim.nisanlimin tarafiyla. Ondan öncede Kv dem estetik te olmuştu annemle geçmiş olsuna gittik ama yasanilanlar dan sonra dikislerinin alinacagi gun de ben hastalandim hastaneye gittim arayamadim diye oglunu doldurmaya calismis aramadi sormadi yazıklar olsun diye. Bende aramicam bilsin dedim. Aile toplantilari vardi gelsin yardima ele gune karşı da demis gelmicem beni sevmeyen insanlarla gorusmem dedim. Iyimi yapiyorum bilmiyorum ama agrima gidiyor. bilerek soz yuzuklerimizi kendi aldi ben giderim pahali alirimda mazallah nişan da kiz tarafinin almasina gerek kalmaz diye gümüş almis. Ustelik alinsin diye alttan altada soyletti . Damada saat te takilir dedi.ailem aman sen altta kalma diye herseye tamam dedi..Nişan olucak nasil ihtiyaclar demedi davetiyeleri babam matbaaci oldugundan zarflara gecirip gonderdik hep kusur bulmuş arayip guzel olmus demedi. Bohca yapilcak nasil yapicaz demiyor annemi aramiyor. hatta bohca yalmak istemiyor buyuk gelinde nişanlı o istemedi diye ki onla kvdem oğlu flört ederken ne kavgalar etmiş hakaretler havada ucusmus. Beni onla denk tutmaya çalışıyor uzulmesin diye. Ogluyla bile arami bozcakti aramizi benim ailem yapti nisanlimda kendini affettirdi. Ama oda üzülüyor cok uzaksin diye ama unutamiyorum agrima gidiyor ve ben onlarin bu durumlarindan sonra boyle oldum heo annecim ablacim diye cevrelerinde dolaştım

Evlendikten sonra da görümcem herseyime karışsın laf etsin ben susarım, mükafatimda eşimin yanımda olması olur diyorsanız buyrun evlenin, zira sözlünüz susup otur ben yanındayım demiş , nasıl ezdirmemekse bu onuda anlamadim.
Sözlünüz size bu lafı edeceğine ablasına karışma sen diyebilirdi yani bu kadar net.
Şimdiden böyle sindiriliyorsunuz ilerde konu açar görümcem laf etti , cevap verdim eşimle kavga ettik diye anlatırsiniz burada.

'sen sustuğun böyle olduğun sürece hep senin yanındayım'
Birinin benim yanımda olmasından anladığım şey bunun tam tersi bir ifadedir yalnız.
:cool:

benden iyisi yok
kolay gelsib

Adam mesajını vermiş: Sustuğun sürece yanındayım!!!
Sesini yükseltip kendini savunmaya çalışınca ne olacak peki??
Hep sessiz kalabilecek misiniz?

Sustugun sürece sorun yok yoksa eşinde yanında olmayacak mesaj gayet açık

Ee madem sözlünüzün tutumundan sıkıntınız yok, yanınızda olduğunu ve olacağını düşünüyorsunuz; o zaman başlığı açma sebebinizi tam anlayamadım ben?
Sorun yokmuş ki?

Sorunlar yasiyacaginiz kesin, daha simdiden yasiyorsunuz zaten, ilerdede kesin olacaktir... Burda erkegin tutumu önemli, dengeyi aile ve es arasinda saglaya bilmeli, susarsan seni tutarim demesi düsündürücü, yani susup susup esinize sadece icinizi dökseniz bile, bi zaman sonra yine patliyacaktir nekadar memnuniyetsizsin diye, susmayip kendinizi savunsaniz zaten bastan belli etmis o zaman sizi tutmiycagi... Yani uzun lafin kisasi, aceleye getirmeyin evlenmeyi, maalesef ki tek sevdiginizle evlenmiyorsunuz, nerdeyse tüm aileye (1.2.3.hatta 4. kusak) nikah kiymis oluyorsunuz, sirf evlenmek icin evlenmeyin, iyi ölcüp tartin ki sonra basinizi duvarlara vurmayasiniz...:KK14:

Sözlüne güveniyorsan gerisi önemli değil bence

Noktaları cümle sonuna kullanıyoruz biz..aralara serpiştirmek niye?
Sustugun surece derken ben surekli susan biri degilim zaten anlatamamisim sanirim yanlis ifade etmisim kendimi tabiki susmuyorum gereken yerde cok guzel kelimeleri secerek ifade ediyorum kendimi net bicimde ama sozlumun son olaydan sonra dedigi su ben sana bugune kadar dönüp ona neden boyle dedin ya da öyle yaptin dedimmi hayır ben seni biliyorum bana söylemeden neler cözdugunude biliyorum sana verdigim degeri herkes biliyor sen kafana takma ben göruyorum ve hallediyorum sen bana yakin oldukca beni yuzustu birakmadikca boyle kelimelerini sectikce daha da yanindayim seni kimseyede ezdirmem diyor o. Ve kuzeni var bir keresin de bir olay olmus heralde kuzeni bana demistiki senin lafin gectiginde asla kimseye birsey dedirtmiyor..

Nişanlın zaten sana gereken güveni fazlasıyla vermiş baksana o zaman bizlere sorman da anlamsız çünkü zaten biz ne desek,

boş bu durumda madem seni ezdirmeyeceğinden bu kadar eminsin ne denir ki bu durumda mutluluklar.

Merhaba Uc bucuk yillik bir iliskim war ve suan sozluyuz nasipse uc hafta sonra nisanimiz olucak gecen hafta nisan alisverisine ciktik goruncem evlenip ayrilms kendisi ve takintili tuhaf kendini begenms ve burnu havada bir tiptir. Carsida daha bseye bakmadan bu nekadar o nekadar aman o pahali okadar paramiz yok vs diie dolandi hep ama istediklerimi aldim.yine kendiisi cok dert yaniodu istedgm.olmadi etmedi die neyse. Annem cok bozuldu ama bse demedi carsida eve geldimdeyse uc gun konsmadik bana snradan gelip o kiz rahat vermicek gozu goz diil mutsuz.olmani istemiyorum hep laf soler o size cektirir faln demee basladi ne yapcam bilmiyormm. Sozlumede soyledm bunlara bozulduk bole olmasina falan ilerde skinti.olucakmi die hayir dedi sen sustgn boyle oldgun surece hep senn yanndaym dio. Sozlm beni ezdircek.karakterde bi tip diil cunku sozlenmedn oncede ablasiyla sorunlarimiz olmustu ama.sozlum hep benim elimi tuttu.benm yanimdaydi kafam cok karisik onemsemelimiyim onemsememelimiyimm napsaam blmiyorm yardim istiyorumm
Sana "sustukça" yanındayım diyen insanın mı seni ezdirmeyeceğini düşünüyorsun ? Hem ezdirmeyecek insan alışverişte o kadına cevabını verirdi. Herşeyi geçtim evlilik için yapılan alışverişlere çiftler tek başına çıkmalı bence, ailelerden kim gelirse gelsin huzur ille bozuluyor. Siz ikiniz süreceksiniz bu hayatı, koca insanlarsınız, neden ebeveynler ile çıkasınız ki alışverişe, gereksiz.

Nişanlın zaten sana gereken güveni fazlasıyla vermiş baksana o zaman bizlere sorman da anlamsız çünkü zaten biz ne desek,

boş bu durumda madem seni ezdirmeyeceğinden bu kadar eminsin ne denir ki bu durumda mutluluklar.
Sagolun ama bilmiyorm ezdirmicegini biliyorum ama ilerde neler olur bilemeyiz bununda bilincindeyim sormak istedim sadece

Sana "sustukça" yanındayım diyen insanın mı seni ezdirmeyeceğini düşünüyorsun ? Hem ezdirmeyecek insan alışverişte o kadına cevabını verirdi. Herşeyi geçtim evlilik için yapılan alışverişlere çiftler tek başına çıkmalı bence, ailelerden kim gelirse gelsin huzur ille bozuluyor. Siz ikiniz süreceksiniz bu hayatı, koca insanlarsınız, neden ebeveynler ile çıkasınız ki alışverişe, gereksiz.
Bizde istemedk tabiki ama soncta anneler illaki olalik.gorelim dediler dugun alsverisine kimseyi karistrmama karari aldik eger nasipse o zamanlara gidersek

Back
X