- 31 Ekim 2014
- 27
- 6
- 3
'sen sustuğun böyle olduğun sürece hep senin yanındayım'
Birinin benim yanımda olmasından anladığım şey bunun tam tersi bir ifadedir yalnız.
![]()
Evlendikten sonra da görümcem herseyime karışsın laf etsin ben susarım, mükafatimda eşimin yanımda olması olur diyorsanız buyrun evlenin, zira sözlünüz susup otur ben yanındayım demiş , nasıl ezdirmemekse bu onuda anlamadim.
Sözlünüz size bu lafı edeceğine ablasına karışma sen diyebilirdi yani bu kadar net.
Şimdiden böyle sindiriliyorsunuz ilerde konu açar görümcem laf etti , cevap verdim eşimle kavga ettik diye anlatırsiniz burada.
Yok kendisi hic bi sekilde firsat vermeden cozuyor ablasina da gerektigi kadar herseyi soyluyo ya kiskaniyo abla suan bizi ondan bole seyler yapiyor ben cevap verdigimde zaten veriyorum dedim ya Birkere ablasinin yuzune konusmami yaptim daha bu isler olmadan once ister iste ister isteme yarin evlendigimde eve beni cagricaksin misafirler beni gormek isticek ben senin kardesinin karisi olucam ister iyi gecin ister gecinme kardesinle sorunlu olursun ben seni takmam dedim. Sonra bana ssrildi ozur falan diledi baristik carsida da surekli neye baksam o ne kadar bu nekadar yapinca sinirlendik sonra ben kizdm sozlume oda ablasini geri cektirdi iki uc gundurde konusuyoruz telefonda icimdeki herseyi soyledim istemedigimi soyledim bana dedigi ben seni biliyorum ve sana ne kadar deger verdigimi evdekiler cok iyi biliyor ben seni ezdirmedim bu zamana kafar.ezdirmemde kimse sana laf soyleyemez diyo nelerle ugrastigini biliyorum senin takma kafana diyo boyle oldugun surece hep en usttesin diyor annesiyle cok iyiyiz mesela masalah subanallah. Kayinvalidem iyidir ama gorumcem bole degisik bir tip