Merhaba

Mevsim Yaz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
476
268
23
Herkese iyi geceler bayanlar ben eski eşimle malesef takı konusunda anlaşamadığımz için itiraz davası açtım eşyalarımı hala alamadım aylar oldu .çekişmeli olduğu için kasım ayına attılar davayı .şimdi kendisi benim eski şirketimi arayıp bir hırsızlık durumu yaşanmıştı o zamanlar bende evliyken kendisine o durumu anlatmıştım tabi benle hiç bir alakası olmayan bir durum .bundan 4 ay önce arayıp benim o konuylw ilgim olup olmadığımı sormuş adam şaşırmış sen ne diyorsun diyip terslemiş aşırı şaşırdım çok üzüldüm .bir arkadaşımı arayıp bana ben ona takılarını verdim neden böyle yaptı demiş .geçen de başka kız arkadaşımı yazıyor işte bir gün görüşelim konuşacak çok şey birikti demiş ya bu adam napmaya çalışıyor benim arkadaşıma yazmak nedir görüşecek başka insan öı kalmadı diyorum

Biri de şaşırtsın be biri de adam gibi boşansın yahu. Sorsan hepsi boşanmak canına minnet iş oraya gelince hepsinde bir çirkeflik bir çiyanlık ya korkacak bişeyin yoksa bırak elinden geleni ardına koymasın haspam hiç bi halt yapamaz

Çok şükür çekincem yok ama neden neden eline birşey geçmicek yakın arkadaşıma yazıyor görüşelim diye neden yani içindeki nefreti kusamadı sanırım

Tabi ki senin kulağına gelip bir şekilde üzüleceğini bildiği için ayrıca o kişi de arkadaşın değil olsa olsa leş yiyicinin biridir. Senin bıraktığın leşle oyalandığına göre.
Çok şükür çekincem yok ama neden neden eline birşey geçmicek yakın arkadaşıma yazıyor görüşelim diye neden yani içindeki nefreti kusamadı sanırım

Tabi ki senin kulağına gelip bir şekilde üzüleceğini bildiği için ayrıca o kişi de arkadaşın değil olsa olsa leş yiyicinin biridir. Senin bıraktığın leşle oyalandığına göre.
Arkadaşım bana söyledi görüşmedi zaten bence dedi seni merak ediyor durup ta dedi seni çekiştiicek hali yok ben buna izin vermem dedi benle ilgili birşey dememiş eş kişisi

Arkadaşım bana söyledi görüşmedi zaten bence dedi seni merak ediyor durup ta dedi seni çekiştiicek hali yok ben buna izin vermem dedi benle ilgili birşey dememiş eş kişisi
Yani bilmiyorum ama hem görüşmemiş hem de seninle ilgili bir şey söylemediğini söylüyor arkadaşın. Bu arkadaş bana güven vermedi. Benim arkadaşımın boşandığı eşi bana mesaj atsa ne alaka der engellerim. Baya konuşmuş demek ki seninle ilgili olmadığından emin olmuş. Kimseye fazla güvenme bu hayatta.

Yazışmaları attı bana hayatta tabi ki kimseye güvenilmez ama öyle yanlış anlaşılacak bir durum yok anlayacağınız

Karaktersızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…