Evet doktorlar şehir efsanesi diyor biz geçen yaz köye gittiğimizde duydum ama saçmalıyorlar dedim sonra Mayıs ayında bize teyzemler fln geldi oğulları fln yurtdışından bizde kaldılar iki hafta kadar aynı banyoyu kullandım erkek kuzenlerimle bizim ev küvet banyo oturmam gerekiyor bende Mayıs ayından beri korkuyorum 28 haziranda ve 5 temmuzda 2 farklı doktora gittim birine anlattım kadın doktordu diye şehir efsanesi o öyle olsa biz sizi uyarırız her gün farklı haber yayılır fln dedi annemde aynısını söyledi bana fln dedi 5 temmuzdada kist için gittik annemle ona bişey demedim çekindim oda bana tertemizsin yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi işte bende rahminde sıkıntı varmı dedim oda bana bak burası rahmin diye gösterdi rahmimde boştu ondada bişey çıkmadı anneme dedimki anne biz bu doktora bişey demedik ya görmediyse bişey oda bana günde kaç kişiye bakıyor anormallik olsa fark ederdi sıkma canını fln dedi bu ayda 6 gün oldu bugün tarlusal içtim bugün olur muyum bilmiyorum çok streslendim yine