Merhaba

bu normal değil işte yanı kaygılarınızı arttırmışlar boşu boşuna ne alaka yanı bu ne saçmalık siz bence psikiyatrıye uğrayın bu bir rahatsızlık evet.
Evet ilk duygumda ne şaçmalıyorlar ya demiştim ama korku bastı birden hala saçma geliyor ama bi Handan’da ya varsa diyor ne bilim ya adetim de geçti 1 hafta

Alışkanlık olmuş küçüklükten beri valla şimdide ben kendimi yiyip bitiriyorum mayıstan beri acaba ordan bişey mi oldu Mayıs ayında 2 kere ultrasyona girdim ilkini 7 hafta sonra 2 cisini 8 hafta sonra bişey çıkmadı hiç bişeyim yokmuş bu ayda 6 gün geçti tarlusal aldım artık
Bizim millet için doğurmak, sevişmek, evlenmek çok önemli mesele olduğundan hep böyle konular uydurulur insanlara bilimden uzak kuruntular yaptırılır. Araştırınca bunun olması imkansız. İstersen bir psikologa gözük stresini kontrol edince belki reglnde düzene girer. Bu kadar kendini sıkma ilerde vajinismus rahatsızlığı olursun

Bizim millet için doğurmak, sevişmek, evlenmek çok önemli mesele olduğundan hep böyle konular uydurulur insanlara bilimden uzak kuruntular yaptırılır. Araştırınca bunun olması imkansız. İstersen bir psikologa gözük stresini kontrol edince belki reglnde düzene girer. Bu kadar kendini sıkma ilerde vajinismus rahatsızlığı olursun
Evet doktorlar şehir efsanesi bunlar öyle olsa ortalık geçilmez biz sizi uyarırız dikkat edin diye sadece mikrop bakteri açısından diyorlar ama bu mesele için imkansız deniyor tarlusalda bitti bugün 3 gün daha olmadım 2 hafta geçti bide ben olmuyorum diye stres yaptığım için mi olmuyorum onuda bilmiyorum

Back
X