Merhaba

nnnnnggggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
13
1
1
29
Benden beta hcg ve idrar tahlili verdim 272.0 çuktı beta gebelik var ama kaç haftalık birde sağ bacak üstü kaşığımda hafif hafif ağrı oluyor normal mi ? Göğüslerimde büyüdü …. 1 ay önce doktorum combinol 60 tablet vermişti onu kullanıyorum bu arada bana yardımcı olur musunuz ?

Benden beta hcg ve idrar tahlili verdim 272.0 çuktı beta gebelik var ama kaç haftalık birde sağ bacak üstü kaşığımda hafif hafif ağrı oluyor normal mi ? Göğüslerimde büyüdü …. 1 ay önce doktorum combinol 60 tablet vermişti onu kullanıyorum bu arada bana yardımcı olur musunuz ?
Son adet tarihine göre hesaplanır canım 2 güne bir 2 kat artış veya %60 artis olması lazım takip edeceksin 1.500 2 bin civarı alttan ulturason ile görünür kese 3 bin ve üstünde karından sağlıkla gelsin ağrı normal gayet yerleşiyor

Combinolu bırakın sanırım gebelikte kullanılmaz. Son adetinizin ilk günü ne zamandı?

Back
X