Merhaba

Siral84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
7
0
36
Norveç
Ben 12 yillik evliyim, yaklasik 11 senedir de bebek ozlemi ceken birisiyim denemedigim bisey kalmadi derken yeni ilaclarla karsilastim bakalim bu tedavinin sonucu bana bebegimi getire bilecek mi?umutla bekliyorum...

canım bende 4 yıllık evliyim.2,5 seneyi geçti çocuk istiyoruz ama olmuyor.bugün yine adet oldum:(artık sıkıldım ilaç içmekten tahlillerden...hayırlısı bakalım vardır allahın bir bildiği.

Seni benden daha iyi kimse anlayamaz o kadar cok yasadim ki o anlari her adet gordugum de ben de yikilirdim aglardim, ama insaniz iste bir daha ki aya yine umutla baglanirdim inan doktorlardan tutta hocalara varana kadar 11 senedir bir ben bir de RABBIM biliyor neler yasadigimi bu hasret dolu yillar bana cok sey ogretti ama en cok da sabir etmeyi en onemliside Rabbime cok buyuk askla baglanmayi ogrendim en ozledigim zamanlarda bebegimi.. Rabbimle dertlesmeyi ve acikca bir imtihanda oldugumu isyan etmemem gerektigini daha bi cok sey... Simdi ise sadece bir gunde 25 e yakin ilac kullaniyorum ben uzerime dusen gorevimi yapiyorum gerisi ALLAHA kalmis hayirlisi olsun diyorsak madem cumlenin basinda, sonunda olumsuz olsa bile evet hakkimizda uygun olan buymus demeyi bilmemiz lazim:)

Son düzenleme:
Seni benden daha iyi kimse anlayamaz o kadar cok yasadim ki o anlari her adet gordugum de ben de yikilirdim aglardim, ama insaniz iste bir daha ki aya yine umutla baglanirdim inan doktorlardan tutta hocalara varana kadar 11 senedir bir ben bir de RABBIM biliyor neler yasadigimi bu hasret dolu yillar bana cok sey ogretti ama en cok da sabir etmeyi en onemliside Rabbime cok buyuk askla baglanmayi ogrendim en ozledigim zamanlarda bebegimi.. Rabbimle dertlesmeyi ve acikca bir imtihanda oldugumu isyan etmemem gerektigini daha bi cok sey... Simdi ise sadece bir gunde 25 e yakin ilac kullaniyorum ben uzerime dusen gorevimi yapiyorum gerisi ALLAHA kalmis hayirlisi olsun diyorsak madem cumlenin basinda, sonunda olumsuz olsa bile evet hakkimizda uygun olan buymus demeyi bilmemiz lazim:)

25 e yakın ilaç mı? yanlışmı yazdın canım.ben 4.ilacı içecektimki dehşet ağır gelmeye başladı bıraktım.birde doktorun biri bana dediki ilaçlar birbirinin etkisini öldürür.o yüzden şimdi bir ilacım var oda bugün bitti.yarın tahlil yaptırcam bakalım hayırlısı.senin sorun neydi canım.tüp bebek falan yaptırdınmı?

yok dogru yazdim sayi oldukca yuksek,evet tup bebk denedim 5 defa malesef olmadi,insaallah senden guzel haberler alirim kader arkadasim...

Ben 12 yillik evliyim, yaklasik 11 senedir de bebek ozlemi ceken birisiyim denemedigim bisey kalmadi derken yeni ilaclarla karsilastim bakalim bu tedavinin sonucu bana bebegimi getire bilecek mi?umutla bekliyorum...

Allahım size nasıl bir güç kuvvet vermiş
O'na daha da inanmayı bağlanmayı nasip etmiş
Umarım en kısa zamanda bebeğiniz gelecek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun FONT]

sakın umutlarınızdan vazgeçmeyin elbet allah hepimizin dualarını duyacak ve bizleride anne yapacak inanın buna..

Amin...kızlar bende bişey sormak istiyorum bende 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ve bebeğimiz olmadı doktora gitmeyi düşünüyorum tekrardan sizce hemen ilaç tedavisi mi öneriyorlar yoksa aşılama ya da tüp bebek mi yani ilaç tedavisi olmadan da aşılama ya da tüp yöntemiyle bebek sahibi olunabiliyor mu

Back
X