merhaba!

Ben de istiyorum. Hem de nasıl istiyorum bir bilsen! :))

Hep aşık olduğunu, kalbinin pır pır ettiğini canlandır kafanda, hayalini kur bunun.
Sonra çıkacak hayatının aşkı karşına. ;)

Nuray Sayarı'nın "Aşk Kuantumu" diye bir kitabı var, onu da okuyabilirsin olumlu düşünebilmek için. (:

herkes aşk aşık olmak ister de önemli olan o zamana kadar doğru kişiyi bulmakta :34:

Aşık olmak istiyoruuum.. çook hem de..
Yani aslında bunları yaşamak istiyorsunuz. Kilo verip yemeden içmeden kesileceksiniz, ağlayacaksınız, özleyeceksiniz, kıskanacaksınız, bir barışıp bir küsecek, en ufak bir şeyden kavga çıkaracaksınız, her an onu düşüneceksiniz, hayal kuracaksınız onunla ilgili, söylediği her kelimeden bir anlam çıkaracaksınız, her şarkıda hüzünleneceksiniz, gecenin bir vakti uyanıp sabaha kadar uyuyamayacaksınız, takip edeceksiniz(internet, telefon, mail vs.), zamansız gülümsemeler belirecek suratınızda, bazen bu dünyada değilmişsiniz gibi olacaksınız, olmak ya da olmamak arasında gidip geleceksiniz yani öyle mi?
:))
Aşkın ömrü kavuşma olmazsa 5 yıl kavuşulursa 3 yıl. 7 yıl filan sürenler var da 5 yıldan sonraki yıllar intikam duygusu ile geçiyor :P
Değmeeeeeeez...

Yani aslında bunları yaşamak istiyorsunuz. Kilo verip yemeden içmeden kesileceksiniz, ağlayacaksınız, özleyeceksiniz, kıskanacaksınız, bir barışıp bir küsecek, en ufak bir şeyden kavga çıkaracaksınız, her an onu düşüneceksiniz, hayal kuracaksınız onunla ilgili, söylediği her kelimeden bir anlam çıkaracaksınız, her şarkıda hüzünleneceksiniz, gecenin bir vakti uyanıp sabaha kadar uyuyamayacaksınız, takip edeceksiniz(internet, telefon, mail vs.), zamansız gülümsemeler belirecek suratınızda, bazen bu dünyada değilmişsiniz gibi olacaksınız, olmak ya da olmamak arasında gidip geleceksiniz yani öyle mi?
:))
Aşkın ömrü kavuşma olmazsa 5 yıl kavuşulursa 3 yıl. 7 yıl filan sürenler var da 5 yıldan sonraki yıllar intikam duygusu ile geçiyor :P
Değmeeeeeeez...

Ben de bu aralar aşık olmak istiyorum artık diyordum kendi kendime taa ki bu mesajı görene kadar.Beni şöyle bi sarsıp kendime getirdin canım çok saoll:71: vazgeçtim artık istemiyorum:9:

bence hic olma
biz oldukta ne oldu ?! :37:

seni komik seniiiiiiiiiiii :27:

Aşk güzeldir ya, bende 2 yıl önce tamda böyleydim, sonra sevdiğim adam çıktı karşıma comet76 nın şlk paragrafındaki herşeyi yaşadık ayy ne zordu :27: birlikte 2 yılımız böyle geçti anca oturttuk ilişkiyi..
Allah herkesin gönlüne kişinin hakkında hayırlı olanı versin :6: umarım gözlerine tutkuyla bakacağın adam erkenden çıkar karşına :54:

Aşk güzeldir ya, bende 2 yıl önce tamda böyleydim, sonra sevdiğim adam çıktı karşıma comet76 nın şlk paragrafındaki herşeyi yaşadık ayy ne zordu :27: birlikte 2 yılımız böyle geçti anca oturttuk ilişkiyi..
Allah herkesin gönlüne kişinin hakkında hayırlı olanı versin :6: umarım gözlerine tutkuyla bakacağın adam erkenden çıkar karşına :54:
[/QUOTE

vallah ben bir hayrini görmedim daha ASKIN :1:

allah hepinizin gönlüne göre versin insallah...

:1:vallah ben hayrini görmedim daha askin

allah hepinizi mutlu etsin insallah

yaa ben de tabiki üzülüp acı çekmek istemiyorum ama bunları düşünerek de hayat yürümez.. daha önce üzüldüm diye kalbimi kapatmak istemiyorum bu durumu ilk defa bu kadar çok kafaya taktım. Daha önce ya hoşlandığım biri olurdu beklerdim ya da belli etmeye çalışırdım ya da biri gelirdi duygularını söylerdim karşılık verirdim ama vermezdim ama şuan tam bi duraklama devri yaşıyorum, sanırım bu aralar özel birisine hiç olmadığım kadar ihtiyacım var :)

yazımda hatalar olmuş o yüzden tekrar yazıyorum kafa karışıklığı olmasın diye :)

yaa ben de tabiki üzülüp acı çekmek istemiyorum ama bunları düşünerek de hayat yürümez.. daha önce üzüldüm diye kalbimi kapatmak istemiyorum bu durumu ilk defa bu kadar çok kafaya taktım. Daha önce ya hoşlandığım biri olurdu beklerdim ya da belli etmeye çalışırdım ya da biri gelirdi duygularını söylerdi karşılık verirdim ya da vermezdim ama şuan tam bi duraklama devri yaşıyorum, sanırım bu aralar özel birisine hiç olmadığım kadar ihtiyacım var :)

yazımda hatalar olmuş o yüzden tekrar yazıyorum kafa karışıklığı olmasın diye :)

yaa ben de tabiki üzülüp acı çekmek istemiyorum ama bunları düşünerek de hayat yürümez.. daha önce üzüldüm diye kalbimi kapatmak istemiyorum bu durumu ilk defa bu kadar çok kafaya taktım. Daha önce ya hoşlandığım biri olurdu beklerdim ya da belli etmeye çalışırdım ya da biri gelirdi duygularını söylerdi karşılık verirdim ya da vermezdim ama şuan tam bi duraklama devri yaşıyorum, sanırım bu aralar özel birisine hiç olmadığım kadar ihtiyacım var :)

En güzelini yapıyorsun. Sakın üzüleceğini aklına getirme.
Olumsuz yorumlarla insanları negatife çekmenin amacı nedir anlamam zaten.:19:
Aşktan güzel şey mi var şu hayatta. Aşkın acısı bile güzeldir.
Aşık olanlar çok şanslı. :31::31:

Back
X