- 25 Mart 2015
- 202
- 107
- 32
- Konu Sahibi kardelen2357
kızlar merhaba yenı uye oldum adetıme 10 gun var mıde bulantım var doktora gıttım beta hcg ye baktırdı deqerım 8.3 cıktı sızce hamılemıyım doktor yok bırsey dedı kafam karıstı yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos buldum canim benimmerhaba cnm hosgeldın aramıza
kızlar merhaba yenı uye oldum adetıme 10 gun var mıde bulantım var doktora gıttım beta hcg ye baktırdı deqerım 8.3 cıktı sızce hamılemıyım doktor yok bırsey dedı kafam karıstı yardımcı olurmusunuz
Midem cok kötükızlar merhaba yenı uye oldum adetıme 10 gun var mıde bulantım var doktora gıttım beta hcg ye baktırdı deqerım 8.3 cıktı sızce hamılemıyım doktor yok bırsey dedı kafam karıstı yardımcı olurmusunuz
Acaba hamilemiyimya o kadar olumsuz sonuc aldimki inanamiyorum gidip test yapmaya korkuyorum ya yine negatif sonuc alirsam cok korkuyorumMidem cok kötü
Beta hcg yaptirdigim gun 18.gunumdu karnimdaki agri ve mide bulantisi sikayetiyle doktora gittim doktor kendi beta hcg istedi sonuc 8.3 cikti doktor bisey yok dedi antibiyotik yazdi bana ama ben almadimAcaba hamilemiyimya o kadar olumsuz songittimldimki inanamiyorum gidip test yapmaya korkuyorum ya yine negatif sonuc alirsam cok korkuyorum
Akintimda var canim ve kasiklarimda ağrıyor bilmiyorumki psikolojikmidir tam bir yildir bebis istiyoruz sebepsiz infertilite benimki yine olumsuz olmasından çoook korkuyorum 2 nisan adet gunummide bulantısı gebeliğin ikinci ayından sonra çıkar canım.. Ben böyle biliyorum. En erken gebelik belirtisi sanırım yapışkan akıntı olabilir.
Kafaya takma.. Adet öncesi akıntıntıda olabilir. Bak eltim de 1 sene uğraştı. En son ne zaman tamam artık umursamıyorum dedi o zaman oldu. Hatta iki aylıkken öğrendi.Akintimda var canim ve kasiklarimda ağrıyor bilmiyorumki psikolojikmidir tam bir yildir bebis istiyoruz sebepsiz infertilite benimki yine olumsuz olmasından çoook korkuyorum 2 nisan adet gunum
Adetim gecikti 3 gun 18.gun beta hcg 8.3 cikti 22.gun beta hcg 0.100 cikti ve adetim bugunle beraber 3 gun geciktiAkintimda var canim ve kasiklarimda ağrıyor bilmiyorumki psikolojikmidir tam bir yildir bebis istiyoruz sebepsiz infertilite benimki yine olumsuz olmasından çoook korkuyorum 2 nisan adet gunum