merhaba

kardelen2357

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
202
107
32
kızlar merhaba yenı uye oldum adetıme 10 gun var mıde bulantım var doktora gıttım beta hcg ye baktırdı deqerım 8.3 cıktı sızce hamılemıyım doktor yok bırsey dedı kafam karıstı yardımcı olurmusunuz

Acaba hamilemiyimya o kadar olumsuz songittimldimki inanamiyorum gidip test yapmaya korkuyorum ya yine negatif sonuc alirsam cok korkuyorum
Beta hcg yaptirdigim gun 18.gunumdu karnimdaki agri ve mide bulantisi sikayetiyle doktora gittim doktor kendi beta hcg istedi sonuc 8.3 cikti doktor bisey yok dedi antibiyotik yazdi bana ama ben almadim

mide bulantısı gebeliğin ikinci ayından sonra çıkar canım.. Ben böyle biliyorum. En erken gebelik belirtisi sanırım yapışkan akıntı olabilir.

mide bulantısı gebeliğin ikinci ayından sonra çıkar canım.. Ben böyle biliyorum. En erken gebelik belirtisi sanırım yapışkan akıntı olabilir.
Akintimda var canim ve kasiklarimda ağrıyor bilmiyorumki psikolojikmidir tam bir yildir bebis istiyoruz sebepsiz infertilite benimki yine olumsuz olmasından çoook korkuyorum 2 nisan adet gunum

Akintimda var canim ve kasiklarimda ağrıyor bilmiyorumki psikolojikmidir tam bir yildir bebis istiyoruz sebepsiz infertilite benimki yine olumsuz olmasından çoook korkuyorum 2 nisan adet gunum
Kafaya takma.. Adet öncesi akıntıntıda olabilir. Bak eltim de 1 sene uğraştı. En son ne zaman tamam artık umursamıyorum dedi o zaman oldu. Hatta iki aylıkken öğrendi. :KK48::KK48:

ama adetıne daha var cnm deqerın yukselebılır dun okudum adet olacıgı gun deqerı 1.2 cıkıpta bır hafta sonra 95 cıkanlar var ılacta kullanma herkeste belırtı farklıdır herkesın bunyesı aynı deqıl olumsuz olma

benım ablamın ıkı hafta vardı cnm oda sudan mıdesı bulandısı bastan ıtıbaren 5 aya kadar kustu bunyede onemlı cnm

Adetim gecikti 3 gun 18.gun beta hcg 8.3 cikti 22.gun beta hcg 0.100 cikti ve adetim bugunle beraber 3 gun gecikti

X