Psikolocik olabilir. Hamilelik belirtileri bu kadar erken çıkma
Kaç gün sonra test yapsam kesin sonuç alırım pekiPsikolocik olabilir. Hamilelik belirtileri bu kadar erken çıkmaz
Ağız yoluylaProjestani nasil kullaniyrosunuz
Baş dönmesi halsizlik yaşıyorum tabiAğız yoluyla
Iste sorun burda basliyor sanirim agiz yoluyla olunca yan etkileri cikiyorAğız yoluyla
Kesinlikle ağız yoluyla al dedi bugün başladım ve Tuafim yani Uyku Ve Baş ağrısı dönmesi yaşıyorumIste sorun burda basliyor sanirim agiz yoluyla olunca yan etkileri cikiyor
Mide bulantisi bas donmesi halsizlik gibi seyler var
Doktor fitil olarak almanizi onerdimi
Birde ovitrelle olduktan sonra en erken 12. Gun test yapabilirsiniz 14. Gun kesin sonuc
Doktorunla konus bunu zaten prospektusune baksan da yazarKesinlikle ağız yoluyla al dedi bugün başladım ve Tuafim yani Uyku Ve Baş ağrısı dönmesi yaşıyorum
Öyle yapacam kardeşim hayırlı bir haber alayım da Umrumda değil yan etkilerDoktorunla konus bunu zaten prospektusune baksan da yazar
Doktorumu bende değiştirmeyi düşünüyorumAğız yoluyla alındığında yan etki yapıyor ve karaciğer enzimlerinde bozulmaya yol açıyor. 12.gün kan testi test yapın, pozitifi görürseniz başka doktora gidin bence
Sen gene de fitil yoluyla almaya basla insallah pozitifi gorursunÖyle yapacam kardeşim hayırlı bir haber alayım da Umrumda değil yan etkiler
10 gün vartamamen progesteronun etkileri canım ağız yoluyla aldığın için. gebelik işaretleri bu kadar erken çıkmaz. regl tarihin geldiğinde de test yapabilirsin
Rabbim sesini duysun inşallahSen gene de fitil yoluyla almaya basla insallah pozitifi gorursun
Bir hafta sonra 12 oluyo haftaya test Yapacamtamamen progesteronun etkileri canım ağız yoluyla aldığın için. gebelik işaretleri bu kadar erken çıkmaz. regl tarihin geldiğinde de test yapabilirsin
Çok fena yapıyor adım atamadım bir an zehirlendim mi ne oldu dedim 1.5 saat oldu da geçiyor yavaş yavaşProgesteron insanı çarpıyor ağızdan alınca gerçekten
Baş dönmesi ondan olabilir
Bem ni gece nerdeyse bayılacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?