Merhabalar adetime 7 gün varken kahvergi akıntı geldi

dilan70617

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
104
27
28
25
Adetime şuan 5 gün var terleme var kahvergi akıntı 1 gün sürdü ve biti biddaha gelmedi yumurtlama.gunlerinde hep iliskeye girdik ve terliyorum çok sıcak bir kabizim kahvergi akıntının geldi gün karnimada ağrı vardı biddaha olmadı göğüsün çok sert ağrıyor hayırlısı bir gebelik yaşadım ve düşük yaptım hayırlısı olsun

Adetime şuan 5 gün var terleme var kahvergi akıntı 1 gün sürdü ve biti biddaha gelmedi yumurtlama.gunlerinde hep iliskeye girdik ve terliyorum çok sıcak bir kabizim kahvergi akıntının geldi gün karnimada ağrı vardı biddaha olmadı göğüsün çok sert ağrıyor hayırlısı bir gebelik yaşadım ve düşük yaptım hayırlısı olsun
Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir. Adetinizin gecikmesini bekleyip test yapın umarım güzel bir haber alırsınız.

Çok terliyorum çok sıcak havada ellerim çok sıcak adetime 4 gün var şuanda
Regliniz geçmeden test yapmayın derim stres olmamak adına. Benim gecikmenin 3. günü kahverengi akıntım olmuştu 1 damla sadece. Ertesi gün test yapmıştım.

Çok terliyorum çok sıcak havada ellerim çok sıcak adetime 4 gün var şuanda
Hamilelik belirtisine benziyor gebelik testi varsa yapın ama yoksa adet gününüzü bekleyin yumurtlama gunu değerlendiginiz günle 15gun geciyorsa idrar testinde cikar inşllah hamilesinizdir

Siizn nasıl belirtileriniz olmuştu ben koydeyim o yüzden gidemiyorum şuanda sabirzilaniyorum adete kadar beklemem lazım ama hayırlısı olsun

Başka kimse yokmu nasıl hamielik belirtileri yaşadınız lütfen anlatın
Bende bugün test yaptım çift çıktı. Kan verdim sonuç bekliyorum. Belirtilerim adet olacak gibi kasık ağrısı göğüs ağrısı mide yanması sindirm problemleri ve ara ara hafif gelen mide bulntısı şeklindeydi.

Anladım hayirlisi olsun benimde hafif kaşık agrilimi belime ağrı giriyor uzaninca midem bulanıyor gibi oluyor ama kusmuyorum ve idararim çok pis kokuyor

Benimde birkaç belirtim var ama henüz test yapmaya cesaret edemiyorum 😐 Benimde bat dündü fakat hala olmadım ama sanki olacakmışım gibi hissediyorum. 1 haftadır özellikle sağ kasığıma igne batması şeklinde ağrılar giriyor , göğüslerim şişti , akıntı hissi var ama akıntı yok gibi birsey , kokulara karşı bi hassasiyet var ve ara ara vuran mide yanması var 😊 yarın test alıp yapsam mı yoksa pazartesiyi beklesem mi diyorum çok kararsızım. Gerçekten çok zormuş bu psikoloji

Aynen benimde 3 günüm kaldı heycanliyim hayirlsii olsun biraz daha bekle öyle yap bence benimde ağrım çok var kasıkta batma oluyor🥰

Birde dudağım çok kuuryor şu icsem aninca brmbeyaz bir gebelik yaşadım düşük yaptım onun gibi ama umutlnmak istemem

IMG_20230707_143455.webp

Back
X