- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
-
Bunu nasil söyleyelim?Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Özelden resim atarimBunu nasil söyleyelim?
Ben gayet iyiyfim arka arkaya yaşadığım olaylar silsilesiSizin resiminizi hatirliyorum. Cirkin degilsiniz. Ama kendinize kafanizi bu yasta bu kadar takmaniz saglikli degil. Bir uzmandan destek mi alsaniz?
Başkasından duymak size ne katicak? Niye bu kadar buraya önem veriyorsunuz ki?Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Ben gayet iyiyfim arka arkaya yaşadığım olaylar silsilesi
Çok takmışsınız. Hayır çirkin değilsiniz hatta doğal bir güzelliğiniz var ama özgüvensizsiniz baya..
Fotoda güzel ama videoda kötü olduğum söylendi o yüzdenSiz bu soruyu daha once sordunuz ve Foto paylaştınız siZe ortalama güzelliktesiniz denildi , neden yine aynı soru ?
Bunu hep istemişimdir birinin gerçekten yorum yapmasını istemek normalBana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?