Merhabalar bir ay olmadan hamile kaldım 🥺

dilan70617

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
104
27
28
25
Merhabalar 11 şubata düşük yaptım ve sonra doktor 6 ay korun dedi özele gitim gitim doktor ne korunması dedi ve sonrasinda özele gitim ve özel Altan baktı ve dediki polikistik över sendromu yani yunurta çokluğu ve 4 gündür midem bulanıyor daha bir ay olmadı ve bugün test yaptım pozitf ve korkiyorum nasip biliyorum ama daha bir ay geçmeden hamile kaldım biraz duygusal benim icin

Merhabalar 11 şubata düşük yaptım ve sonra doktor 6 ay korun dedi özele gitim gitim doktor ne korunması dedi ve sonrasinda özele gitim ve özel Altan baktı ve dediki polikistik över sendromu yani yunurta çokluğu ve 4 gündür midem bulanıyor daha bir ay olmadı ve bugün test yaptım pozitf ve korkiyorum nasip biliyorum ama daha bir ay geçmeden hamile kaldım biraz duygusal benim icin
Düşük yaptığın için gebelik değerlerin hala yüksektir ve bir süre pozitif çıkabilir. Benim de HCG hormonu bir ay içerisinde yavaş yavaş düştü. Bir kan tahlili yaptırıp kontrol ettir istersen.

IMG_20230310_132651.webp

Büyük ihtimalle hamile değilsiniz. Daha yeni düşük olmuş. Beta hcg henüz sıfırlanmamış.

Bugün çok sancım oldu heralde yerleşme oldu bilmiyroum leke kahvergi bel ağrısı çok kötü 🥺

Kızlar kan sonucum çıktı gebesin dedi doktor 10.5 dedi haftaya gel Gine kan ver dedi ama.adet oldum bu nasıl bişey yaa lütfen yardımcı olun benim gibi olan varmı üzülüyorum🥺

Back
X