Merhabalar..boşanmanın etkisini üzerimden atamıyorum.

sadece huzur istiyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
236
93
13
40
Uzun süredir okuyucu olduğum foruma üye olmaya karar verdim.merhaba arkadaşlar.
Ben ekim ayında boşandım.anlaşmalı oldu ama hala seviyordum.aslında bana yaşattıklarından sonra onu sevmem imkansız olmalı ama.onun 2.evliliği idi.ilk evliliğinden de 1 çocuğu var 6 yaşında.benden de bir çocuğu var 1 yaşında.
Boşanma nedenimiz doğum sonrası kendimi toparlayamamam psikolojik olarak ama bence temel sorun onun beni sevmemesi.
Halbuki ben onun ayaklarını bile öperdim.biraz fazla ıyısun diye pazar alıiverişine ben çıkardım
Sürekli akrabalarını ziyarete giderdik.ama doğum sonrası benim dinmeyen öfke nöbetlerim kavgalar bitirdi olayı.
4 aylıktı bebek dava açtı.ve bu süreçte bana sürekli düzelmezsen boşanırım diyip durdu.çok çabaladım düzeltmek için ama yetersiz kaldım sanırım.
Şu an öyle mutlu ki akrabalarıyla.
Kızlar size anlatamam...9 karşeşi var her akşam birinde yemekte.ben öğretmen olduğum için okul zamanı bebeğe halası bakıyordu.ara sıra beni çağırır ailesi giderim.benimki götürür tabi.her gitmeden sonra da kendimi ezik ve pişman hissederim.
O kadar mutlu o kadar mutlu ki ailesiyle .ister istemez üzülüyorum.fesatlığımdan değil.kendi halime sanırım.
Biliyor musunuz arkadaşlarım tek istediğim pişmanşığını görmek onun da içi bir yansın benim içimdeki ateş sönecek.biliyorum çocuğunuz boşver diceksiniz haklısınız da ama içime söz dinletemiyorum.o da bir üzülsün bir yansın bir kazık yesin istiyıeum.ailesine güvenip boşandı benden yalnız yaşayabilecek biri değil.bana dedği sey en son seninle aynı evde yaiamaktansa huzur evlerinde sürünmeyi tercih ederim oldu.
Ailesiyle görüşmesem mi?ezik gibi mi gösteriyorum kendimi?bu adamın da bir üzülüp pişmanlık yaşaması için ne olması gerek bemim yapabileceğim bir şey var mı?şimdiden hepinize teşekkürler.

Boşandınız ve hala eşinizle onun ailesinin evine oturmaya mı gidiyorsunuz? Yanlış anladım dimi ben
Yok doğru anladınız.şimdi benim bebeğe haşası bakıyor.halası da çağırır eve misafirliğe ben de giderim.işte doğru mu yapıyorum bilmiyorum.

Bitmis artik önüne bakman lazim. Ailesinden kimse ile görüşmen dogru değil.
Çocuk cok baska bir olay, psikojinin bozulması normal. Toparlanman lazim, ama hala dan destekle olmaz.
Bebeğin daha cok küçük. Kendin baksan, ya da senin ailen, ya da güvenilir bakici daha iyi olur.
Sen barisma umudu ile görüşüyorsun, bunu herkes anlar. Seni bebeği birakan adamdan hayir geleceğini sanmiyorum.
Allah yardimcin olsun, bu günleri atlatırsin inşallah.

Çok sağol yorumun için kardeşim.peki hiç mi üzülüp pişmanlık yaşamayacak bu adam?

Bitirmissiniz artık dönüşü olmamalı bunun,sonuçta çocuk oyuncağı değil ki bı boşan bı evlen

Onu nasıl üzerim canını yakarim filan demişsiniz ama bence yolunuza bakmanız sizin için en hayırlısı olur meslek sahibi kadinmişsınız hem, bebeğinize sarılın üstesinden gelin bu durumun

ilerde sizi gerçekten seven bir adam çıkar karşınıza insallah yeniden seversiniz sizde,güzel bir evlilik bile nasip olur belki ilerde,ama şimdilik çok yeni bosanmissiniz, önünüze bakmaya karar verirseniz eski eşinizi unutacaksınizdir bence.hakkinizda hayırlısı...

Cok cok uzuldum durumunuza...
Fazla fedakarlik pismanlik getirir.
Benim durumum da oyle oldu.
Ama geciyor be kuzum..

Ilk esinden niye bosanmis? Cocuk yapip terk mi ediyor anlamadim ki.. ne degisik bir adammis.. bu kdr vefasiz,merhametsiz?
Alisik olmaliydi dogum sonrasina..
(Biz de dogum sonrasi ipleri koparmistik,cocuklarin bakimi vs esimin ilgisizligi..)
Ben de severken boşandim. Ama o bizi dusunmedi.
Ezik,aciz de duramazdim karsilarinda.
Ailesi insallah barisir oturursunuz tekrar dedi, bosandiktan 2 ay sonra.
Ayni filmi iki kez izlemem ben bitti o iş dedim.
Gönul de soguyor zamanla..
Simdi biz gezip tozuyoruz o durumlarimiza bakiyor..
Ben bakmam bile. Gururluyumdur.
Ama icimdeki ates söndü. 1.5 yil oldu bizimde.
Geciyor merak etme.

Cocugun derdinden ,okulundan elalem napiyor diye cevrende neler oluyor gormuyorsun bile. Meslegin var oh miss,gez toz..
Mutsuzlugunu gorecegim diye yaşarken zaman geciyor. Dusunme. Ondan haber alma. Ailesiyle asla gorusme ki bizim oglan iyi,kiz hala ariyor bizi dedirtip havaya sokma onlari.
Birak hepsi kendi pisliginde bogulsun, takip etme,uzulme..

2.defa bosanmis biri olmak da zor olmali, bakma sen onun mutluluk pozlarina. Havasi gecer yakinda.
Ailesi sokaga atacak degilya! Suan kotu gunde yanindalar.. yakinda hepsi dunyasina cekilir,rutine döner.
Ama sen yarin lar icin planlar yap cocugunla..
Senin ilk evliligin sanirim. Onun 2.evliligi imis.
Ilk evlilikler bi baska derler(senin açından diyorum, unutmaman normal)
Cok da sevsen geciyor.

Ilk esinden niye ayrildi, kac yil evli kaldilar? O kadin birsey diyor muydu ki.. kim dava acmis?
Bosanmak bu kadar kolay olmamali, ortada cocuk varken bir de..
Seninki ayrangonullu mu anlamadim...
Zoru gorunce kaçıyor bence.
Zamana birak ve unut gitsin.. yaşanmamis sayacaksin ama ders alarak...

Son düzenleme:
Canım ilk eşi bunu terk etmiş sevmiyor ilgilenmiyor diye ama adam ondan boşanmamak için çok çabalamış

Canım ilk eşi bunu terk etmiş sevmiyor ilgilenmiyor diye ama adam ondan boşanmamak için çok çabalamış
Iste bak seninki sorunlu. Kadini nasil biktirdiysa..
Seninki bu kafayla 5 cocukla 5.yi de boşar..
Neyse yoluna bak, duzelip akillanmaz boylesi.
Hakkinda hayirlisi olsun..

Yok doğru anladınız.şimdi benim bebeğe haşası bakıyor.halası da çağırır eve misafirliğe ben de giderim.işte doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Çocuğunuza bakacak başka birisini bulun, doğru değil bu şekilde görüşmeye devam etmeniz. Ne işiniz var ki onların içinde hala. Çocuğunuza bakacak başka birisi bulamazsanız da babası gelsin sizin evden alıp götürsün sonra da akşamüzeri getirsin siz neden gidip bir de misafir gibi oturuyorsunuz. Adam pişman olsun ya da olmasın buna kafayı takıp kendi kendinizi harap etmeyin. Siz de önünüze bakın.

Çok sağol yorumun için kardeşim.peki hiç mi üzülüp pişmanlık yaşamayacak bu adam?
Bunu sana yansitmamak icin elinden geleni yapacak canim. Sen varken özellikle abartirlar mutluluklarini.
Sen kaybettin imaji veriyorlar.
Allahin adaleti ve terazisi şaşmaz. Ettiklerini elbet cekecek. Ya bu dünyada ya öbur dünyada.
Sen dua et, Rabbine sığın.

Ailen ne munasebet, bitmis bir evlilik, adım atamazsin demiyor mu hic?
E ozmn evi ayirsaydiniz bosanmaya gerek yokmus ki
Yaptigin yanlis canim, gitme. Boyle olursa sen ortada kalirsin..
Onlar senle kendilerini akliyor bence. Bosandilar ama kiz gelip gidiyor ,bizleri seviyor. Bizim oglan da iyi. Kotu olsa kiz evimize gelir mi hala diye ele güne övünuyorlardir.
Ama herkes sana acır.
Yapma bunu kendine.
Barisma durumu yok, yoluna bak. Bak ki gelecek guzellikleri kacirma...

Barışma durumu olmadığını nasıl anladın canım?bir de neden acırlar bana?

Barisacak olsa eşin konusurdu seninle. Adam gitmis dava acmis, 1.eşinin yaptığının hirsini senden almak istercesine. Beni biri birakti, ben de baskasini birakirim gibi davranmis.
Ayni filmi 2.kez izliyor.
Senin yikilman normal canim.
Senin ailen nerde. Kacarak mi evlendin.
Onlar onaylamadi mi bu evliliği.

Ailem başka şehirde canım.babam vefat etti.yaşlı hasta bir annem var kardeşimle kalıyor.başka akrabamız yok .var da yok.

Arkadaşlar gerçekten şu anda itibarem karar verdim.aileisyle asla görüşmicem.çok sağolsun beni doğru yönlendirdiniz.zaten ne zaman gitsem onlara dönüşte içime sinmeyen bir şeyler oluyordu
Kendimi küçültüyorum değil mi onlara gitmekle?

Ailem başka şehirde canım.babam vefat etti.yaşlı hasta bir annem var kardeşimle kalıyor.başka akrabamız yok .var da yok.
Anladim canim. Kendi ayaklarinin üstünde durman gerekiyor. Daha iyi biri mutlaka karsina cikacaktir. Tanisirsin yeni birileri ile zamana birak
Bosanma durumunda yer degistirme hakkin var diye biliyorum. Ortamdan kurtul.
Yeni bir sayfa aç. Okulunu degistir. Bitmis gitmis. Onu arkana al.
Seni isteyecek el üstünde tutacak kisi de gelecektir.

Ya dik dur diye diyorum.. onlar anlar ki gelip gitmenden..
Bize geliyor cunku hatasini biliyor kiz derler.
Ah yazik bizim oglan da yuzune bile bakmiyor derler.
Oglan gelini pesinde süründuruyor, mum etmis kiz hala kapida derler.
Bence gerek yok.
Yani ben aşkimdan ölsem bile yapamam bunu.

Sanirim unutamadiniz ve barismak istiyorsunuz anladigim bu. Aksi olsa gitmezdiniz cunku..
O zaman dersini verin de oyle gelsin
Aksi halde dönerse bu sefer zaferle gelir size
Ve suan ki sizi de bulamayiz yıkılirsiniz..
Iyi dusunun
Hayirlisi olsun

Ben de ayni görüşteyim. Sen git. Gelecekse de o gelsin seninle konusmak icin. Ama gelmeyedebilir.
Bence gelmesin, kuaforune git, bakimini yaptir. Maasin var, kiyafetler al kendine. Bebegede öğretmen arkadaslara danis bakici onerirler mutlaka.
Özgüvenini yeniden kazanman lazim.
Bu senin kaderin artik kismet böyleymiş. Nasibiniz bu kadarmis. Kendini suçlama.
Adam cok sinsi, içten pazarlikli cok sinir oldum. Sen içi dışı bir temiz birisin. Rabbim hayırlısini versin.

Canım sana ne kadar teşekkür etsem az gözümü açtın resmen.evet tabi ki oğullarını aklayacaklar.kötüolsa kız gelmezdi diye.geç kalmadım değil mi?yani bu vakitten sonra gitmesem de olur değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…