Merhabalar..boşanmanın etkisini üzerimden atamıyorum.

Canım ben tekrar evlilik istemiyorum.
 
Canım sana ne kadar teşekkür etsem az gözümü açtın resmen.evet tabi ki oğullarını aklayacaklar.kötüolsa kız gelmezdi diye.geç kalmadım değil mi?yani bu vakitten sonra gitmesem de olur değil mi.
Gitme tabiki, gorusmeyi kes.
esimgil goruntulu ariyor cocugu. Telefona bile cikmiyorum, gorunmuyorum hic.
Musait degilsek onu mesgule alip ,musait degiliz 10 dk ya arariz diyorum.
Resimlerine girip bakmiyorum.
Baska ildeyiz. Ailesigil cocugu birakmaya getirdi. 10 saatlik yol. gelin yukari cikin çay icin bile demedim!
Kotu niyetli degilim asla. Ama kiz bizi seviyor, gelin hatali olmasa boyle yapar mi, bizleri hala seviyor kozunu vermem ellerine.
Hatali onlar cunku. Terkedilen de biziz.
Vaktinde iyi olsaydi herkes biz bosanmazdik,cocuklarim ortada kalmazdi.
Gecmis gecmiste kaldi. Onumuze bakmak lazim.
Gerci benim ailem ,enistelerim,kardeslerim destekcim. Yalniz degilim, maddi durumum da iyi sayilir. Annemle kaliyorum cocuklarimla. Calisiyorum da..
Belki benim boyle olusum da bunlarin da etkisi vardir.
Ben gorussem ,gitsem bana demediklerini birakmazlar.
Ailen birsey demiyor sanirim,uzaktalar yada..
Duygularinla degil mantiginla hareket et
 
Fazla şımartmissiniz.
Bırakın gitsin.
4 aylık bebeği size dava açan adamdan ne hayır gelecek.
4 ayda kim toparlamis hemen de siz de toparlanmaya beklemiş
Ama doğum sonrası gerçekten çekilmezdim.neden davayı açtı biliyor musun.ilk eşinden çocuğu bize gelmişti.benim bebeği de banyo yaptıracaktık
Çocuğu diyor hadi bebeği banyo yaptıralım.ben de hayır olmaz dedm adama.çocuk elini suya sokacak bebek hasta olacak diye korkuyorum ya.çocuk gittsin öyle yaptırırırz desim.hayır şimdi yaptıracaz dedi.yok dedim öyle inatlaştı ben seni mi çekecem bir ömür diye gitti dava açtı ertesi güne
 
Erkekler üzüntüsünü sıkıntısını belli etmez.
Üzülüyorsa bile belli etmeyebilir. Hani onlar erkek ya! Hani hep güçlüler ya! Bla bla....
Neyse bir tanıdığım var eşinden boşandı kaç sene oluyor ama hala kayınvalidesi ile kayınpederi ile görüşür. Çok şaşırmıştım. O da bana demişti ki adam sorunluydu ailesi değil ki tabiki hala görüşürüm onları çok seviyorum demişti.
 
Böyle bir pislikten kurtulmuşsunuz ne güzel. Benim fiziken ve ruhen hasta olduğum zaman yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın. Adam alışmış boşanmaya, sevmiyor ki sizi kaybetme korkusu yok. Onu da geçtim çocuğu da sevmiyor anasız babasız büyümesin, ben sevmesem de çocuğum İçin katlanırım demiyor. Dediğim gibi pisliğin teki.
 
Ya kimse benim kadar çekilmez olamaz doğum sonrası
5 ay adama kan kusturdum.
Bağırdım çağırdım evden kovdum. Sabahlara kadar sinirden agladim.
Sonra duzeldi her şey.
Lohusa kafası bambaşka.
Oldu her psikolojimiz bozulduğunda bosanalim.
Adam bahane arıyormuş.m boşanmaya.
 
Ben şöyle düşünüyorum bir insan bir insanı gerçekten sevdiğinde aşkla gözü kör olduğunda eksiklerini görmüyor (ihanet, şiddet vs. hariç). Biz kadınlardan anlayın mesela çok yanlış ama şiddet görüp seviyorum diye boşanmak istemeyenler var. Bu adam sizi sizin onu sevdiğiniz gibi sevmemiş. Zaten hiçbir erkek kadının sevdiği gibi sevmez genelde. Şuan sorunsuz giden ilişkilerin de günün birinde böyle olacağını düşünüyorum malesef. Çünkü ilişkiler erkekler istediği için başlar, kadınların çabasıyla devam eder. İşte tüm bu süreçte olan bize olur. Sen umutlarla çıktığın yolda tek başınla kucağında bebek kalakalırsın. Demek değil ki her şey bitti. Hayat şimdi sizin için anlam kazanmış. Bu toksik insanı hayatınızdan çıkarmakla ilk adımı attınız. Zor biliyorum ama güçlü durun. Anasıyla danasıyla görüşüp kimsenin ağzına laf vermeyin. Kendinize de acımayın. Siz zaten kadın olarak hayata başlayarak acılara ve zorluklara ondan 10 kat daha dayanıklı oldunuz. Siz de arkadaşlarınızla çevrenizle vakit geçirin. Her yere fotoğraflar atın. Hayata bi kere geliyoruz. El oğluna heba olalım diye de gelmiyoruz.
 
Bahane arıyormuş değil mi?çok net ve açık.inşallah benim içimin yandığı gibi omun da içi yanar.fazlasına gerek benimki kadar yansın yeter
 
Ne güzel açıklamışsın canım.eline sağlık.zaten sevmediğini söylüyordu.ama işte acabalarım var.belki ben daha mülayim olsaydım daha farklı olurdu boşanmazdı.bilemiyorum dedim ya atamıyorum üzerimden boşanmanın etkisini.belki iyi olsam zamanla severdi.
 
Hastalıkta, sağlıkta diyoruz değil mi evlenirken. Ruhsal çöküntü yaşadığınız bir dönem de size sırtını dönmüş, destek olacağı yerde.
Pişmanlık duymasını beklemeyin, bencil insan pişman olur mu sizce?
Yalnız ölecek bir tip, bunu düşünüp kendinizi rahatlatın. Bir hastalığa bakar, o zaman o akrabalarından hiç biri olmaz yanında.
Bebeğinize halası bakmasın, ne münasebet siz hala ailesi ile görüşüyorsunuz, resmen size gıcıklık yapıyor ailesi ile ilişkilerini gözünüze sokup. Amacına da ulaşıyor.
Bebeğinize bakacak başka birini bulun bir an önce.
 
Gerçekten öyle bir şey yok. Öncelikle bunu kafandan at lütfen. Ağzınla kuş tutsan sevmeyen sevmiyor. Tekrar ediyorum bu seninle ilgili bir durum değil. Erkeklerin büyük kısmı cinsel çekimi sevmek veya aşk olarak nitelendirir. Doğum sonrası kadın cinsel olarak zayıflar doğal olarak. Senin tutumunun etkisi burda belki yüzde beş falan. Sorun onun hevesinin geçmiş olması. Kafada bi hesap yapmış. Tahammül etmeye değer misiniz diye ölçmüş. Hem bebek geldi, hem kadın anne oldu. Ee neden uğraşayım ki demiş. Cidden bir de kendinizi suçlamayın.
 
Halbuki ben onun ayaklarını bile öperdim.

Reis ne yapıyon dur sakin ol...

Madem bu kadar seviyordun keşke destek alsaydın arkadaşım.
Mesafe olayını çok severim eşinle bile aranda bi mesafe olmalıydı.
Neyse geçti artık bunları konuşmak için....
Elinizi eteginizi tamamen çekim ailesinden de zaten öğretmen olduğun için şuan evdesin bak bebeğine okullar acilincada bakıcı bakar..
 
Elinize dilinize sağlık çok doğru yazdınız.
 
Seni mi çekecem ben bir ömür demişti bana canım
 
Canım öyle tutkun bir ailesi var ki...bu hasta olaa da bakarlar sağlam olsa da bakarlar her şartta her zaman yanında olurlar bunun.
 
Canım öyle tutkun bir ailesi var ki...bu hasta olaa da bakarlar sağlam olsa da bakarlar her şartta her zaman yanında olurlar bunun.
Hiç önemi yok bunun. Onun ailesi sizi hiç ilgilendirmesin bu saatten sonra.
Lütfen görüşmeyin ve kendinize onlarsız güzel bir yol çizin.
 
Ailesini bu kadar seviyorsunuz madem neden aracı olmadılar ortayı bulmadılar
Demediler mı daha 4 aylık bebek var ortada

Benim erkek kardeşim boşanmaya kalksa annem tansiyondan yataklara düşer.ilginc yani

Ayrıca lütfen salgın var evinizde kalın bu süreç akraba ziyareti süreci değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…