- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Canım ben tekrar evlilik istemiyorum.Anladim canim. Kendi ayaklarinin üstünde durman gerekiyor. Daha iyi biri mutlaka karsina cikacaktir. Tanisirsin yeni birileri ile zamana birak
Bosanma durumunda yer degistirme hakkin var diye biliyorum. Ortamdan kurtul.
Yeni bir sayfa aç. Okulunu degistir. Bitmis gitmis. Onu arkana al.
Seni isteyecek el üstünde tutacak kisi de gelecektir.
Gitme tabiki, gorusmeyi kes.Canım sana ne kadar teşekkür etsem az gözümü açtın resmen.evet tabi ki oğullarını aklayacaklar.kötüolsa kız gelmezdi diye.geç kalmadım değil mi?yani bu vakitten sonra gitmesem de olur değil mi.
Ama doğum sonrası gerçekten çekilmezdim.neden davayı açtı biliyor musun.ilk eşinden çocuğu bize gelmişti.benim bebeği de banyo yaptıracaktıkFazla şımartmissiniz.
Bırakın gitsin.
4 aylık bebeği size dava açan adamdan ne hayır gelecek.
4 ayda kim toparlamis hemen de siz de toparlanmaya beklemiş
Canım ona sorsan tüm kadınlar aynı.ilgi sevgi bekleyen zavallılarız.Iste bak seninki sorunlu. Kadini nasil biktirdiysa..
Seninki bu kafayla 5 cocukla 5.yi de boşar..
Neyse yoluna bak, duzelip akillanmaz boylesi.
Hakkinda hayirlisi olsun..
Böyle bir pislikten kurtulmuşsunuz ne güzel. Benim fiziken ve ruhen hasta olduğum zaman yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın. Adam alışmış boşanmaya, sevmiyor ki sizi kaybetme korkusu yok. Onu da geçtim çocuğu da sevmiyor anasız babasız büyümesin, ben sevmesem de çocuğum İçin katlanırım demiyor. Dediğim gibi pisliğin teki.Ama doğum sonrası gerçekten çekilmezdim.neden davayı açtı biliyor musun.ilk eşinden çocuğu bize gelmişti.benim bebeği de banyo yaptıracaktık
Çocuğu diyor hadi bebeği banyo yaptıralım.ben de hayır olmaz dedm adama.çocuk elini suya sokacak bebek hasta olacak diye korkuyorum ya.çocuk gittsin öyle yaptırırırz desim.hayır şimdi yaptıracaz dedi.yok dedim öyle inatlaştı ben seni mi çekecem bir ömür diye gitti dava açtı ertesi güne
Ya kimse benim kadar çekilmez olamaz doğum sonrasıAma doğum sonrası gerçekten çekilmezdim.neden davayı açtı biliyor musun.ilk eşinden çocuğu bize gelmişti.benim bebeği de banyo yaptıracaktık
Çocuğu diyor hadi bebeği banyo yaptıralım.ben de hayır olmaz dedm adama.çocuk elini suya sokacak bebek hasta olacak diye korkuyorum ya.çocuk gittsin öyle yaptırırırz desim.hayır şimdi yaptıracaz dedi.yok dedim öyle inatlaştı ben seni mi çekecem bir ömür diye gitti dava açtı ertesi güne
Bahane arıyormuş değil mi?çok net ve açık.inşallah benim içimin yandığı gibi omun da içi yanar.fazlasına gerek benimki kadar yansın yeterYa kimse benim kadar çekilmez olamaz doğum sonrası
5 ay adama kan kusturdum.
Bağırdım çağırdım evden kovdum. Sabahlara kadar sinirden agladim.
Sonra duzeldi her şey.
Lohusa kafası bambaşka.
Oldu her psikolojimiz bozulduğunda bosanalim.
Adam bahane arıyormuş.m boşanmaya.
Ne güzel açıklamışsın canım.eline sağlık.zaten sevmediğini söylüyordu.ama işte acabalarım var.belki ben daha mülayim olsaydım daha farklı olurdu boşanmazdı.bilemiyorum dedim ya atamıyorum üzerimden boşanmanın etkisini.belki iyi olsam zamanla severdi.Ben şöyle düşünüyorum bir insan bir insanı gerçekten sevdiğinde aşkla gözü kör olduğunda eksiklerini görmüyor (ihanet, şiddet vs. hariç). Biz kadınlardan anlayın mesela çok yanlış ama şiddet görüp seviyorum diye boşanmak istemeyenler var. Bu adam sizi sizin onu sevdiğiniz gibi sevmemiş. Zaten hiçbir erkek kadının sevdiği gibi sevmez genelde. Şuan sorunsuz giden ilişkilerin de günün birinde böyle olacağını düşünüyorum malesef. Çünkü ilişkiler erkekler istediği için başlar, kadınların çabasıyla devam eder. İşte tüm bu süreçte olan bize olur. Sen umutlarla çıktığın yolda tek başınla kucağında bebek kalakalırsın. Demek değil ki her şey bitti. Hayat şimdi sizin için anlam kazanmış. Bu toksik insanı hayatınızdan çıkarmakla ilk adımı attınız. Zor biliyorum ama güçlü durun. Anasıyla danasıyla görüşüp kimsenin ağzına laf vermeyin. Kendinize de acımayın. Siz zaten kadın olarak hayata başlayarak acılara ve zorluklara ondan 10 kat daha dayanıklı oldunuz. Siz de arkadaşlarınızla çevrenizle vakit geçirin. Her yere fotoğraflar atın. Hayata bi kere geliyoruz. El oğluna heba olalım diye de gelmiyoruz.
Gerçekten öyle bir şey yok. Öncelikle bunu kafandan at lütfen. Ağzınla kuş tutsan sevmeyen sevmiyor. Tekrar ediyorum bu seninle ilgili bir durum değil. Erkeklerin büyük kısmı cinsel çekimi sevmek veya aşk olarak nitelendirir. Doğum sonrası kadın cinsel olarak zayıflar doğal olarak. Senin tutumunun etkisi burda belki yüzde beş falan. Sorun onun hevesinin geçmiş olması. Kafada bi hesap yapmış. Tahammül etmeye değer misiniz diye ölçmüş. Hem bebek geldi, hem kadın anne oldu. Ee neden uğraşayım ki demiş. Cidden bir de kendinizi suçlamayın.Ne güzel açıklamışsın canım.eline sağlık.zaten sevmediğini söylüyordu.ama işte acabalarım var.belki ben daha mülayim olsaydım daha farklı olurdu boşanmazdı.bilemiyorum dedim ya atamıyorum üzerimden boşanmanın etkisini.belki iyi olsam zamanla severdi.
Halbuki ben onun ayaklarını bile öperdim.
Elinize dilinize sağlık çok doğru yazdınız.Gerçekten öyle bir şey yok. Öncelikle bunu kafandan at lütfen. Ağzınla kuş tutsan sevmeyen sevmiyor. Tekrar ediyorum bu seninle ilgili bir durum değil. Erkeklerin büyük kısmı cinsel çekimi sevmek veya aşk olarak nitelendirir. Doğum sonrası kadın cinsel olarak zayıflar doğal olarak. Senin tutumunun etkisi burda belki yüzde beş falan. Sorun onun hevesinin geçmiş olması. Kafada bi hesap yapmış. Tahammül etmeye değer misiniz diye ölçmüş. Hem bebek geldi, hem kadın anne oldu. Ee neden uğraşayım ki demiş. Cidden bir de kendinizi suçlamayın.
Seni mi çekecem ben bir ömür demişti bana canımGerçekten öyle bir şey yok. Öncelikle bunu kafandan at lütfen. Ağzınla kuş tutsan sevmeyen sevmiyor. Tekrar ediyorum bu seninle ilgili bir durum değil. Erkeklerin büyük kısmı cinsel çekimi sevmek veya aşk olarak nitelendirir. Doğum sonrası kadın cinsel olarak zayıflar doğal olarak. Senin tutumunun etkisi burda belki yüzde beş falan. Sorun onun hevesinin geçmiş olması. Kafada bi hesap yapmış. Tahammül etmeye değer misiniz diye ölçmüş. Hem bebek geldi, hem kadın anne oldu. Ee neden uğraşayım ki demiş. Cidden bir de kendinizi suçlamayın.
Canım öyle tutkun bir ailesi var ki...bu hasta olaa da bakarlar sağlam olsa da bakarlar her şartta her zaman yanında olurlar bunun.Hastalıkta, sağlıkta diyoruz değil mi evlenirken. Ruhsal çöküntü yaşadığınız bir dönem de size sırtını dönmüş, destek olacağı yerde.
Pişmanlık duymasını beklemeyin, bencil insan pişman olur mu sizce?
Yalnız ölecek bir tip, bunu düşünüp kendinizi rahatlatın. Bir hastalığa bakar, o zaman o akrabalarından hiç biri olmaz yanında.
Bebeğinize halası bakmasın, ne münasebet siz hala ailesi ile görüşüyorsunuz, resmen size gıcıklık yapıyor ailesi ile ilişkilerini gözünüze sokup. Amacına da ulaşıyor.
Bebeğinize bakacak başka birini bulun bir an önce.
Hiç önemi yok bunun. Onun ailesi sizi hiç ilgilendirmesin bu saatten sonra.Canım öyle tutkun bir ailesi var ki...bu hasta olaa da bakarlar sağlam olsa da bakarlar her şartta her zaman yanında olurlar bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?