Boşanınca illa eşinizin ailesi ile düşman olmanıza gerek yok. Buna katılmıyorum. Halayı tebrik ediyorum ne güzel, çok mutlu oldum. Çocuğa baskası bakacağına halası bakıyor ve çocuk ‘aile’ kavramından uzak büyümeyecek bunun neresi kötü? Tek yapmanız gereken mesafenizi iyi ayarlamak, çok çok samimi olmamak. Sonuçta sizin hayrınıza bakmıyorlar çocuğa yeğeni diye bakıyorlar. İkinci konuya gelince eşinizin ‘çöküşünü izlemek istiyorum’ mantığı çok kötü, sağlıklı bir psikolojide olmadığınızı gösteriyor. Bunun için şunu yap bunu yap diyenleri de lütfen dinlemeyin. Bu adam sizin evladınızın babası... Neden çöksün? Neticede boşanmak istediniz ve boşandınız üstelik çocuğu ile de ilgilenmeye devam ediyor. Bu adam size şiddet mi uyguladı? Dolandırdı mı ? Aldattı mı? Bunları yapmadığı takdirde düşman olmaya, kötülüğünü istemeye ne gerek var? Bakın size ailesi bile yardımcı oluyormus. Kalbinizi kötü tuttuğunuz müddetçe siz asla mutlu olamazsınız. Halasından rica edin bazen siz kendinize vakit ayırdığınızda da baksın. Şu durumlar düzelince bol bol gezin, eğlenin. Spor salonuna yazın, filmlere gidin. Kendinizi sevin.