Merhabalar..boşanmanın etkisini üzerimden atamıyorum.

Ya kızlar adam ısrarla bebeği dışarı çıkartmak parka götürmek istiyor.hayır dedim apartman bahçesinde gezdir diyorum yok diyor.bu çocuğun ölmesini istediğini düşünüyorum artık dedim.bu nasıl hastalıklı düşünce diyor.çıldıracam.çocukları çok etkilemiyormuş bu virüs.

Ne güzel açıklamışsın canım.eline sağlık.zaten sevmediğini söylüyordu.ama işte acabalarım var.belki ben daha mülayim olsaydım daha farklı olurdu boşanmazdı.bilemiyorum dedim ya atamıyorum üzerimden boşanmanın etkisini.belki iyi olsam zamanla severdi.
Herkes yasamasada bazıları doğum sonrası sıkıntılı zaman geçirebilir eski eşiniz sizi ve çocuğunuzu kabullenmemis sevmemiş benim anladığım size değer vermemiş bir insanı boşver in görüşmeyin ailesiyle, ben yerinizde olsam ailemin yanına atamami yaptırmaya bakardım aileniz destek olurdu size olmuyorlardada bakıcı tutun hayatınıza bakın bir gün gerçekten sevecek biri çıkar karsiniza dik durun çocuğunuz için.

Kızlar yoluma bakacağım Allahım bebeğimle bana mutlu uzun ömürler nasip etsin.tüm anneleredir bu duam.ayrıca gözümü açtığınız için çok sağolun.asla gitmicem ailesinin yanına.benim üzerimden oğullarını aklıyorlar dediğiniz gibi.çok sağolun.ama inşallah Rabbim bana onun da içinin yandığını gösterir.

İnşallah canim, güzel haberlerini bekleriz.
Psikolojik destek al mutlaka. Bebeğine sağlıklı bir anne olmak icin psikiyatr a gitmen daha iyi olur. Yoksa ona karsi da tahammülsüz olursun.

Uzun süredir okuyucu olduğum foruma üye olmaya karar verdim.merhaba arkadaşlar.
Ben ekim ayında boşandım.anlaşmalı oldu ama hala seviyordum.aslında bana yaşattıklarından sonra onu sevmem imkansız olmalı ama.onun 2.evliliği idi.ilk evliliğinden de 1 çocuğu var 6 yaşında.benden de bir çocuğu var 1 yaşında.
Boşanma nedenimiz doğum sonrası kendimi toparlayamamam psikolojik olarak ama bence temel sorun onun beni sevmemesi.
Halbuki ben onun ayaklarını bile öperdim.biraz fazla ıyısun diye pazar alıiverişine ben çıkardım
Sürekli akrabalarını ziyarete giderdik.ama doğum sonrası benim dinmeyen öfke nöbetlerim kavgalar bitirdi olayı.
4 aylıktı bebek dava açtı.ve bu süreçte bana sürekli düzelmezsen boşanırım diyip durdu.çok çabaladım düzeltmek için ama yetersiz kaldım sanırım.
Şu an öyle mutlu ki akrabalarıyla.
Kızlar size anlatamam...9 karşeşi var her akşam birinde yemekte.ben öğretmen olduğum için okul zamanı bebeğe halası bakıyordu.ara sıra beni çağırır ailesi giderim.benimki götürür tabi.her gitmeden sonra da kendimi ezik ve pişman hissederim.
O kadar mutlu o kadar mutlu ki ailesiyle .ister istemez üzülüyorum.fesatlığımdan değil.kendi halime sanırım.
Biliyor musunuz arkadaşlarım tek istediğim pişmanşığını görmek onun da içi bir yansın benim içimdeki ateş sönecek.biliyorum çocuğunuz boşver diceksiniz haklısınız da ama içime söz dinletemiyorum.o da bir üzülsün bir yansın bir kazık yesin istiyıeum.ailesine güvenip boşandı benden yalnız yaşayabilecek biri değil.bana dedği sey en son seninle aynı evde yaiamaktansa huzur evlerinde sürünmeyi tercih ederim oldu.
Ailesiyle görüşmesem mi?ezik gibi mi gösteriyorum kendimi?bu adamın da bir üzülüp pişmanlık yaşaması için ne olması gerek bemim yapabileceğim bir şey var mı?şimdiden hepinize teşekkürler.
Ben onun ayaklarını bile öperdim
uyusun diye pazar alışverişine ben çıkardım dediğinde kaybetmişsin sen aslında
Ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar daha fazlası isteniyor
Ne yapsan yaranamadığın bir konumda buluyorsun kendini
Artık önüne bak gerekirse psikolojik yardım al
Halasına çocuğunu baktırmak başka birini bul
Sürekli iç içe oldukça önüne bakamazsın

Herkes yasamasada bazıları doğum sonrası sıkıntılı zaman geçirebilir eski eşiniz sizi ve çocuğunuzu kabullenmemis sevmemiş benim anladığım size değer vermemiş bir insanı boşver in görüşmeyin ailesiyle, ben yerinizde olsam ailemin yanına atamami yaptırmaya bakardım aileniz destek olurdu size olmuyorlardada bakıcı tutun hayatınıza bakın bir gün gerçekten sevecek biri çıkar karsiniza dik durun çocuğunuz için.
Kesinlikle birde o adam ve ailesinin olduğu şehirde olmanın hiç bir faydası yok
Ailesi yardımcı olur çocuğuna bakarlar

Ben onun ayaklarını bile öperdim
uyusun diye pazar alışverişine ben çıkardım dediğinde kaybetmişsin sen aslında
Ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar daha fazlası isteniyor
Ne yapsan yaranamadığın bir konumda buluyorsun kendini
Artık önüne bak gerekirse psikolojik yardım al
Halasına çocuğunu baktırmak başka birini bul
Sürekli iç içe oldukça önüne bakamazsın
Keşke de o kadar fedakarlık yapmasaydım.
Şurda çıkıp 1 kişi de ailesiyle görüşmekle iyi yapıyorsun demedi.kızlar çok sağolun gözümü açtınız.artık ailesiyle asla ama asla görüşmem.bebeğim için de oturduğum apartmanda bakıcı hazır zaten.

Erkek Tarafı ile iletişimini kesmen lazım veya o ve ailesi hakkında hiç yorum yapmaman lazım. Konu açılmaya calısıcaklardır direkt kapatman lazım.. Kendini ezik göstermen iyice uzaklaştırır senden herşeyi güçlü durursan çöküşünü izlersin sabır lazım tabi... Sabırlı ol.... İlahi adalet tecelli edecek....

Uzun süredir okuyucu olduğum foruma üye olmaya karar verdim.merhaba arkadaşlar.
Ben ekim ayında boşandım.anlaşmalı oldu ama hala seviyordum.aslında bana yaşattıklarından sonra onu sevmem imkansız olmalı ama.onun 2.evliliği idi.ilk evliliğinden de 1 çocuğu var 6 yaşında.benden de bir çocuğu var 1 yaşında.
Boşanma nedenimiz doğum sonrası kendimi toparlayamamam psikolojik olarak ama bence temel sorun onun beni sevmemesi.
Halbuki ben onun ayaklarını bile öperdim.biraz fazla ıyısun diye pazar alıiverişine ben çıkardım
Sürekli akrabalarını ziyarete giderdik.ama doğum sonrası benim dinmeyen öfke nöbetlerim kavgalar bitirdi olayı.
4 aylıktı bebek dava açtı.ve bu süreçte bana sürekli düzelmezsen boşanırım diyip durdu.çok çabaladım düzeltmek için ama yetersiz kaldım sanırım.
Şu an öyle mutlu ki akrabalarıyla.
Kızlar size anlatamam...9 karşeşi var her akşam birinde yemekte.ben öğretmen olduğum için okul zamanı bebeğe halası bakıyordu.ara sıra beni çağırır ailesi giderim.benimki götürür tabi.her gitmeden sonra da kendimi ezik ve pişman hissederim.
O kadar mutlu o kadar mutlu ki ailesiyle .ister istemez üzülüyorum.fesatlığımdan değil.kendi halime sanırım.
Biliyor musunuz arkadaşlarım tek istediğim pişmanşığını görmek onun da içi bir yansın benim içimdeki ateş sönecek.biliyorum çocuğunuz boşver diceksiniz haklısınız da ama içime söz dinletemiyorum.o da bir üzülsün bir yansın bir kazık yesin istiyıeum.ailesine güvenip boşandı benden yalnız yaşayabilecek biri değil.bana dedği sey en son seninle aynı evde yaiamaktansa huzur evlerinde sürünmeyi tercih ederim oldu.
Ailesiyle görüşmesem mi?ezik gibi mi gösteriyorum kendimi?bu adamın da bir üzülüp pişmanlık yaşaması için ne olması gerek bemim yapabileceğim bir şey var mı?şimdiden hepinize teşekkürler.
Adamla mesafe koy. Hem boşanacağım hem her zaman görüşeceğim. Yok öyle

Erkek Tarafı ile iletişimini kesmen lazım veya o ve ailesi hakkında hiç yorum yapmaman lazım. Konu açılmaya calısıcaklardır direkt kapatman lazım.. Kendini ezik göstermen iyice uzaklaştırır senden herşeyi güçlü durursan çöküşünü izlersin sabır lazım tabi... Sabırlı ol.... İlahi adalet tecelli edecek....
Gerçekten onun çöküşünü izleyebilir miyim?nerde o günler inşallah inşallah...
Ben tüm ailesi ile iletişimi kestim.tüm numaralarını sildim hepsinin.daha 5 6 gün önce evlerindeydim.bana dengesiz dicekler ama desinler sorun değil.
Çok emin konuştun canım gerçekten bu şekilde izler miyim çöküşünü?mesajının ekran fotosunu alıp her moralim bozulduğunda okuyacağım.

Daha çok yeni
İlk zamanlar böyle hissetmeniz normal ama zamanla azalarak bitmesi gerekiyor.
Bitmediği yerde yardım almalısınız.
Kucağınızda bir hayat var. Onun için güçlü olmak zorundasınız.
Kimse için de aşırı fedakar olmayın.
Önce kendinizi sevin ki değer göresiniz.

Boşanınca illa eşinizin ailesi ile düşman olmanıza gerek yok. Buna katılmıyorum. Halayı tebrik ediyorum ne güzel, çok mutlu oldum. Çocuğa baskası bakacağına halası bakıyor ve çocuk ‘aile’ kavramından uzak büyümeyecek bunun neresi kötü? Tek yapmanız gereken mesafenizi iyi ayarlamak, çok çok samimi olmamak. Sonuçta sizin hayrınıza bakmıyorlar çocuğa yeğeni diye bakıyorlar. İkinci konuya gelince eşinizin ‘çöküşünü izlemek istiyorum’ mantığı çok kötü, sağlıklı bir psikolojide olmadığınızı gösteriyor. Bunun için şunu yap bunu yap diyenleri de lütfen dinlemeyin. Bu adam sizin evladınızın babası... Neden çöksün? Neticede boşanmak istediniz ve boşandınız üstelik çocuğu ile de ilgilenmeye devam ediyor. Bu adam size şiddet mi uyguladı? Dolandırdı mı ? Aldattı mı? Bunları yapmadığı takdirde düşman olmaya, kötülüğünü istemeye ne gerek var? Bakın size ailesi bile yardımcı oluyormus. Kalbinizi kötü tuttuğunuz müddetçe siz asla mutlu olamazsınız. Halasından rica edin bazen siz kendinize vakit ayırdığınızda da baksın. Şu durumlar düzelince bol bol gezin, eğlenin. Spor salonuna yazın, filmlere gidin. Kendinizi sevin.

Boşanınca illa eşinizin ailesi ile düşman olmanıza gerek yok. Buna katılmıyorum. Halayı tebrik ediyorum ne güzel, çok mutlu oldum. Çocuğa baskası bakacağına halası bakıyor ve çocuk ‘aile’ kavramından uzak büyümeyecek bunun neresi kötü? Tek yapmanız gereken mesafenizi iyi ayarlamak, çok çok samimi olmamak. Sonuçta sizin hayrınıza bakmıyorlar çocuğa yeğeni diye bakıyorlar. İkinci konuya gelince eşinizin ‘çöküşünü izlemek istiyorum’ mantığı çok kötü, sağlıklı bir psikolojide olmadığınızı gösteriyor. Bunun için şunu yap bunu yap diyenleri de lütfen dinlemeyin. Bu adam sizin evladınızın babası... Neden çöksün? Neticede boşanmak istediniz ve boşandınız üstelik çocuğu ile de ilgilenmeye devam ediyor. Bu adam size şiddet mi uyguladı? Dolandırdı mı ? Aldattı mı? Bunları yapmadığı takdirde düşman olmaya, kötülüğünü istemeye ne gerek var? Bakın size ailesi bile yardımcı oluyormus. Kalbinizi kötü tuttuğunuz müddetçe siz asla mutlu olamazsınız. Halasından rica edin bazen siz kendinize vakit ayırdığınızda da baksın. Şu durumlar düzelince bol bol gezin, eğlenin. Spor salonuna yazın, filmlere gidin. Kendinizi sevin.
Halası günlük 100 tlyebakıyor canım.
Öğretmenim ders saatlerim çok az bir gün sadece 2 saat gidiyorum karşılığında 100 tl 2 gün öğleden sonra hiç dersim yok 100 tl.iki gün gün boyu gidiyorum yine 100 tl.hayrına bakmıyor yani.

Ben görüşme diyen arkadaşların sözlerini dinledin.tüm numaralarını sildim.asla görüşmem.bu şekilde üstümden yük kalktığını hissettim.asla asla görüşmem.

Boşanmak istemedim yalvardım ağladım fayda etmedi.8 aylık bebeğimle sobalı eve kiraya çıktım.kendisi doğalgazlı evde oturmaya devam etti.kendi evi bu arada.bebeğim iki kez ağır bronşit oldu gece bunu aradım telefonu kapalı.
Gündüz oldu dedim telefonunu kapatma bu şekilde acil bir durumda ararım bebek kötü olabilir .bir tane taksi numarası al taksiyle git hastaneye dedi.
Asla asla ne ailesiyle ne kendisiyle.

Halası günlük 100 tlyebakıyor canım.
Öğretmenim ders saatlerim çok az bir gün sadece 2 saat gidiyorum karşılığında 100 tl 2 gün öğleden sonra hiç dersim yok 100 tl.iki gün gün boyu gidiyorum yine 100 tl.hayrına bakmıyor yani.
İnanın o bile iyi. En azından insanın aklı kalmaz. Çocuğunuzu başkasına bırakınca o ailenin içinde ne olacağını bilemiyorsunuz. Ne yazık ki Bakıcıya gidip tacize uğrayan, kötü sözler işiten, şiddeti gören (başkasına şiddet uygulandığını) aile içindeki kültürü benimseyen çocuklar oluyor. Aksine çok çok iyi bakıcılar da var. Ama içini dışını bildiğiniz birinin bakması o kadar iyi ki. Keşke bir akrabamız olsa da benim çocuğuma da baksa parayla. Bebeğini başkasına bırakıp derse giden arkadaşlardan (3 aylık bebeğin üstünde) bebeğinin kıyafetlerinde sigara kokusu bulanlar mı dersiniz, çocuğu ürkekleşenler mi dersiniz neler var neler. Eve birini alsanız ayrı bir dert. Ben de öğretmenim üstelik dersim haftanın 5 günü (tam gün). Ne kadar şanslı olduğunuzu tahmin bile edemezsiniz.

İnanın o bile iyi. En azından insanın aklı kalmaz. Çocuğunuzu başkasına bırakınca o ailenin içinde ne olacağını bilemiyorsunuz. Ne yazık ki Bakıcıya gidip tacize uğrayan, kötü sözler işiten, şiddeti gören (başkasına şiddet uygulandığını) aile içindeki kültürü benimseyen çocuklar oluyor. Aksine çok çok iyi bakıcılar da var. Ama içini dışını bildiğiniz birinin bakması o kadar iyi ki. Keşke bir akrabamız olsa da benim çocuğuma da baksa parayla. Bebeğini başkasına bırakıp derse giden arkadaşlardan (3 aylık bebeğin üstünde) bebeğinin kıyafetlerinde sigara kokusu bulanlar mı dersiniz, çocuğu ürkekleşenler mi dersiniz neler var neler. Eve birini alsanız ayrı bir dert. Ben de öğretmenim üstelik dersim haftanın 5 günü (tam gün). Ne kadar şanslı olduğunuzu tahmin bile edemezsiniz.
Apartmanımızda bir bayan var güvenilir biri ona baktıracağım okullar açılınca.

İşte boşan demeleri benim öfke nöbetlerime kavgalarıma şahit olmaları canım
Valla kusura bakmayın ama bizim bi tanıdığımız var. Kadın kocasının kendisini aldattığından şüpheleniyor ama eminim ki öyle bişey yok ve kadın resmen şizofreni. İşten dk geç gelse bak geç geldi acaba kiminle görüştü modunda. Her allahın günü adamla kavga etmeler, herşeyin altında bir şey aramalar, telefonuna dinleyici indirmeler, çocukları adamın üstüne salmalar, sabahın 5 inde kocasıyla kavga etmeleri bangır bangır..... anlatabiliyor muyum ? Yine de eşinin tarafı boşan demediler. Eşini doktora götür çoluğun çocuğun önünde bunaldı kadın dediler. Onlar da gerçekten iyi ve düşünceli insanlar olsa çocuklarının boşanmasına izin vermez hatta böyle sahip çıkmazlardı. Şimdi herkes ilgileniyor sahip çıkıyor ya insanın aklına gelmiyor değil iyi ki boşandın demiş oluyorlar bir nevi.

1. Bu kadar verici olmamaliydiniz.
2. Sizin dogum sonrasi bunaliminizda yaninizda olmasi gerekirken rest cekerek sizi yola getirmeye calismasi cok bencilcr.
3. Artik bosanmissiniz ne yaparsa yapsin onunuze bakin

Back
X