canım daha çok erken ben 17. haftadayım yeni yeni hissetmeye başladım daha belli belirsiz.. bide kişiye göre değişiyor sanırım. 20. haftaya kadar hissetmeyen anne adayları var.hepsi normal korkma
tok canim benim :) akilima kendim geldim birden bende 20 haftaya kadar hic birsey hisetmedim,zaten ondan sonrada cok hafif hisetdim yeni yeni yani 1 haftadir iyce hisediyorum canim...
bende 4 ay olduğunda hissetmiştim. Merak etme 14 .hafta çok erken sende yakında o kadar çok hissedeceksin ki bazen tamam artık dur diyeceksin. Ben şuan 29 haftayı bitirdim. Oğlum maşallah hiç durmuyor....Sürekli tekmeliyor. Bizim ki jimnastikçi olacak herhalde:):)
Allah sağlıkla kavuştursun.
Hareketlerini hisetmen için daha çok erken. İlk gebelikte 20-25. haftalarda, ikinci ve sonraki gebeliklerde 18. haftadan sonra hissediliyor.
Bebebğin kıpır kıpır oynuyordur meraklanma sen, sadece senin hissetmen için daha zaman var. Küçük daha o annesi.
ayyy sagolun kızlar allah razı olsun bende korkmustum bıseymı oldu dıye bıde akrabalar felan yanıma gelıolar bısey hıssetmıomusun deyınce moralım bozuluyodu allah sızlerden razı olsun bana zaten doktorumda demıstı 4 5 hafta sonra hıssedersın dıye tekrar sagolun kızlar
Allah sağlıkla kavuştursun.
Hareketlerini hisetmen için daha çok erken. İlk gebelikte 20-25. haftalarda, ikinci ve sonraki gebeliklerde 18. haftadan sonra hissediliyor.
Bebebğin kıpır kıpır oynuyordur meraklanma sen, sadece senin hissetmen için daha zaman var. Küçük daha o annesi.
ayy canım sagol yaaa bundan 15 gun once kontrole gıtmıstımdoktorum cok hareketlı bı bebek dedı ama sen daha bunu hıssedemezsın dedı ancak 4 5 hafta soonra hıssedersın dedı bende ınsanlar gelıp hareketlerını daha hıssetmıyomusun dedıklerınde yok deyınce nasıl olur dedıklerınde kendı kendıme korkuyodum ama sagolun ıcımı rahatlattınız
bende 4 ay olduğunda hissetmiştim. Merak etme 14 .hafta çok erken sende yakında o kadar çok hissedeceksin ki bazen tamam artık dur diyeceksin. Ben şuan 29 haftayı bitirdim. Oğlum maşallah hiç durmuyor....Sürekli tekmeliyor. Bizim ki jimnastikçi olacak herhalde:):)
Ben 16. haftada öğrendim cinsiyetini. Bacaklarını ayırıp yatıyordu terbiyesiz.:)) Normalde o hafta görünmeyebilirmiş ama doktor "Ohooo sizinki mal meydanda yatıyor." deyip gülmüştü.
ben hareketlerini 16 . haftada hissettim cinsiyetinide bi oğluşum olcak inşallah benim ikinci cocuğum olduğu için erken hissettim şuan 24.haftamız bitiyo