Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizde ne gibi problem bende esimden kaynakli bizde onumuzdeki ay tup bebefe basvurucaz yeterli bilgiyede sahip degilimHakkımızda hayırlısı
Merhaba sizde ne gibi problem bende esimden kaynakli bizde onumuzdeki ay tup bebefe basvurucaz yeterli bilgiyede sahip degilim
[/QUOTEQ
eşinizden kaynaklı ise daha cabuk cözüm bulabilirsiniz iyi bir doktor arastırın ve gec kalmayın inşallah rabbim en kısa zamanda evlat nasip ederMerhaba sizde ne gibi problem bende esimden kaynakli bizde onumuzdeki ay tup bebefe basvurucaz yeterli bilgiyede sahip degilim
Merhaba sizde ne gibi problem bende esimden kaynakli bizde onumuzdeki ay tup bebefe basvurucaz yeterli bilgiyede sahip degilim
[/QUOTE
Canım bizdede bende problem erken menopoz kibrisa gitmem lazım.esinden sperm testi isterler ona göre tedavi şekli olur eşindeki problem nasıl bir problem ama.cunku herseyde tüp bebek uygulanamıyordiye biliyorum ama sizdeki durun en azından benim gibi değil şükür et![]()
Benim problemim erken menepozum yumurta oluşmadıgıniçin hamilelik gercekleşmiyor o yüzden yumurta nakli ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz
canım ben kıbrısta tedavi görüyorum doktorum murat bey bahçecide tedavi oluyorum çokta memnunum
Bende gitmek istyorum bahçeci eylem hanıma yardımcı olurmusunuz giden varmı arkadaslar
Evet bende cok kararsızım hala bilemiyorum telefonla halletmeye calısıyprum ve anlamıyprum keske biri bize yardımcı olsa cok zorBahçeciyi ıyi diyende var kötü diyende geneli para tuzağı diyolar ama nasıl acaba
Sence bahceci kötümü dünya ıvf var bide ikisi arasında kaldım ama bişeyde bilmiyorum sıla bilgn varmıBendeki problem de aynı yumurta nakli ile tüp bebek diye birşey yok canım yumurta donasyonu yapilcak sadece.he kısmen tüp bebeğe benziyo labaratuvar ortamında yapılıyo embriyo
Haklisiniz bazen ne yazi ki sukursuz olabiliyoriz sizede allah muradinizi versin insallahh aminn
Sence bahceci kötümü dünya ıvf var bide ikisi arasında kaldım ama bişeyde bilmiyorum sıla bilgn varmı
Merhaba nereye gitmeyi dusınıyorsunuz acabaBenim problemim erken menepozum yumurta oluşmadıgıniçin hamilelik gercekleşmiyor o yüzden yumurta nakli ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz