Merhabalar kibrisa gidip Yumurta donasyonu yaptıran var mı tedavi süreciniz nasıl geçti?

Sila52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
31
7
36
34
Merhaba kardeşler kader arkadaşlarım ;kibrisa gidip de yumurta donasyonu yaptiran varmi ve tedavi süreciniz nasıl geçti bebisiniz oldu mu?çünkü bende kibrisa gidecem ve süreç hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bende gitmek istyorum bahçeci eylem hanıma yardımcı olurmusunuz giden varmı arkadaslar

Benim problemim erken menepozum yumurta oluşmadıgıniçin hamilelik gercekleşmiyor o yüzden yumurta nakli ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz

Merhaba sizde ne gibi problem bende esimden kaynakli bizde onumuzdeki ay tup bebefe basvurucaz yeterli bilgiyede sahip degilim
[/QUOTEQ
Merhaba sizde ne gibi problem bende esimden kaynakli bizde onumuzdeki ay tup bebefe basvurucaz yeterli bilgiyede sahip degilim
eşinizden kaynaklı ise daha cabuk cözüm bulabilirsiniz iyi bir doktor arastırın ve gec kalmayın inşallah rabbim en kısa zamanda evlat nasip eder

[/QUOTE

Canım bizdede bende problem erken menopoz kibrisa gitmem lazım.esinden sperm testi isterler ona göre tedavi şekli olur eşindeki problem nasıl bir problem ama.cunku herseyde tüp bebek uygulanamıyordiye biliyorum ama sizdeki durun en azından benim gibi değil şükür et 😊

Benim problemim erken menepozum yumurta oluşmadıgıniçin hamilelik gercekleşmiyor o yüzden yumurta nakli ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz

Bendeki problem de aynı yumurta nakli ile tüp bebek diye birşey yok canım yumurta donasyonu yapilcak sadece.he kısmen tüp bebeğe benziyo labaratuvar ortamında yapılıyo embriyo

Haklisiniz bazen ne yazi ki sukursuz olabiliyoriz sizede allah muradinizi versin insallahh aminn

Lütfenn giden yaptıran yardımcı olsun allah rızası için inşallah yazanlarda bir kurumun çalısanı degildir sizin para olarak gördügünüz biz cok yaralı yorgun insanlarız siz para herzaman kazanabilirsiniz ama bizim tek bir şansımız ve umudumuz var bunuda düşünün lütfen vicdanınız varsa lütfen

Bendeki problem de aynı yumurta nakli ile tüp bebek diye birşey yok canım yumurta donasyonu yapilcak sadece.he kısmen tüp bebeğe benziyo labaratuvar ortamında yapılıyo embriyo
Sence bahceci kötümü dünya ıvf var bide ikisi arasında kaldım ama bişeyde bilmiyorum sıla bilgn varmı

Sence bahceci kötümü dünya ıvf var bide ikisi arasında kaldım ama bişeyde bilmiyorum sıla bilgn varmı

Canım dediğim gibi çok öven de var kötüleyende. ben başka kliniğe gidiyorum çok iyi onlar yönlendirecekler beni kibrisdaki kliniğe.

Merhabalar ben 6martta kıbrısta yumurta nakli yaptırdım. Altı tane embriyo oldu ikisi gecen sene transfer edildi hamılelik oldu ama bebek gelişmedi. İkinci ise gebelik olusmadı maddi ve manevi anlamda çok yıprandık 😭hangi merkezlere gidiyorsunuz benim gibi negatif sonuc alanlar var mı psikolojik olarak çöktüm 😣

Merhabalar ben 6martta kıbrısta yumurta nakli yaptırdım. Altı tane embriyo oldu ikisi gecen sene transfer edildi hamılelik oldu ama bebek gelişmedi. İkinci ise gebelik olusmadı maddi ve manevi anlamda çok yıprandık 😭hangi merkezlere gidiyorsunuz benim gibi negatif sonuc alanlar var mı psikolojik olarak çöktüm 😣

Back
X