Merhabalar kibrisa gidip Yumurta donasyonu yaptıran var mı tedavi süreciniz nasıl geçti?

Merhabalar ben 6martta kıbrısta yumurta nakli yaptırdım. Altı tane embriyo oldu ikisi gecen sene transfer edildi hamılelik oldu ama bebek gelişmedi. İkinci ise gebelik olusmadı maddi ve manevi anlamda çok yıprandık 😭hangi merkezlere gidiyorsunuz benim gibi negatif sonuc alanlar var mı psikolojik olarak çöktüm 😣

Canım çok üzüldüm gerçekten.her zaman tutacak diye birşey yok sanırım.ben öyle yaşamadım ama hayal kırıklığını anlayabiliyorum bende henüz araştırma asamasindayim bir tane var aklıma yatiyo ama bakalım hayırlısı Allahtan.neler olacak

Tesekkur ederim girne dunya care euro ivf ye gittım duyan var mı burayı
Evet bende su an orayla görüşüyorum buse hanım ve melike hanımla görüştüm de berk angün degilmi benimde ilk denemem sizde eksik olan ne vardı yumurtalar fresh degilmiydi bana yardımcı olurmusunuz sizin adınıza üzüldüm ve kafam cok karıstı cünkü eşimi cok zor ikna ettim birdaha asla gitmez allah rızası için yardımcı olurmusunuz

Merhaba kardeşler kader arkadaşlarım ;kibrisa gidip de yumurta donasyonu yaptiran varmi ve tedavi süreciniz nasıl geçti bebisiniz oldu mu?çünkü bende kibrisa gidecem ve süreç hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
bizde yaptiracaz donasyon bu aralar araştırma yapıyorum yaklaşık 2 aydan beri araştırma yapıyorum iki merkez arasında kararsız kaldım biri bahçeci tüp bebek Halil İbrahim tekin diğeride doğuş tüp bebek Şevket hoca var orayı aradığımda bana emriyolog can bey çok güzel bilgilendirme yaptı mutlaka bi konisun derim bı kaç ay daha araştırma yaptıktan sonra Eylül ayı başında maddi manevi işimizi hallettikten sonra bizde yaptiracaz bende kararsızım hakkımızda hayırlısı olsum ins 🙏ramazan ayı yuzusuyu hürmetine kucaklarimizi boş bırakmasın rabbim 🌼

Back
X