- Konu Sahibi melekimsin
tekrar özür dilerim kimseyi kırmadan kendi çabalarımla tanımaya çalışayım siteyi yardımınız için tşk.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse sorun değil sadece yeni arkadaşlarım olsun istemiştim ama nasipp![]()
Canım ben varım,soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım![]()
Sohbet sayfası benim gençliğimde vardı.
Şimdi sadece geyik topikleri var.![]()
Sohbet sayfası benim gençliğimde vardı.
Şimdi sadece geyik topikleri var.![]()
:) olur elbet daha yenisinneyse sorun değil sadece yeni arkadaşlarım olsun istemiştim ama nasipp![]()
sen zaten genc degıl mıydın ya hu:44::44:
sen admin falanmısın rengin kırmızıda o yüzden
Ahh ahhhh hani benim gençliğim...![]()
Ahh ahhhh hani benim gençliğim...
Hayır değilim..
boşuna işkillenme neden sohbet sayfasını sorduğuma gelince üye olduğum başka bi kadın sitesinde sohbet sayfamız var burasını da öyle sandım o yüzden sordum bayanım ve anneyimSohbet sayfasını ben de bilmiyordum bak.Ama kısaca sana bildiklerimi özet geçeyim.
Burası adının hakkını veren bir bölüm.Kadınlar kulubü üyelerle tanışmak için kurulan bir site değil diye biliyorum ben.Kadınları ilgilendiren bir çok şeyin paylaşıldığı bir yer.Konuyu açtığın yer dertlerin paylaşıldığı bölüm.Bu bölümde kendi içinde bölümlere ayrılıyor...Hangi konuda sıkıntın varsa tek tek ana sayfadan gir beğendiğini seç
Buraya alıştıkça zaten görüşlerinin uyduğu kişileri ekle arkadaşlık kurarsın....
Velhasıl kelam arkadaşlık sitesi değil yani
Ama onun dışında hayata,kadına dair her şey var :)
Hoş geldin:) ilk söyleyeceğimi sona sakladım...
Ha bir de biz buradaki konular yüzünden artık herşeyden işkillenir olduk...Ben senden de işkillendim nedense.Ama kusura bakma yinede hakkını girmeyeyim yani...
boşuna işkillenme neden sohbet sayfasını sorduğuma gelince üye olduğum başka bi kadın sitesinde sohbet sayfamız var burasını da öyle sandım o yüzden sordum bayanım ve anneyim