Merhabalar pcos olan herkeste AMH yüksekmi ?

Amh baktırmadım ama pcos um pcosta AMH yüksekmi olur ?
Sanırım genelinde yüksek oluyor. Ya da düşük olmuyor desek daha doğru. Bende ultrasonda polikistik görünüm çıkıyordu ama belirtileri yoktu. Kilo artışı, adet düzensizliği, tüylenme artışı vb. hiç olmadı. Amh ilk baktırdığımda 5.8di, ikinci sene 4.8. Aynı yerde baktırmadım ama ilki özelde, sonraki sene olan devlette bakıldı.

Ben de pcosluyum rekor şuan bende galiba amh 13.76 çıktı tüp bebeğe gitmem gerek sizin gibi ağır pcosum neden olmadı acaba ilk denemeniz
Benimde amh 9 küsür. İlaçsız hiç adet olmuyorum. İlk transferim negatif olunca histeroskopi yaptırdım iyikide yaptırmışım rahim içinde iltihap çıktı 15 gün antibiyotik kullandım. Doktor bu durumun tutunmaya engel olabileceğini söyledi. Şimdi transfer hazırlığındayım 20 kasımda olucam.

Ay evet bende öyle hiç bir zaman düzenli adet olmadım kaç embriyon oluştu kaç tanesi kaldı canım Tahlillerde falan çıkmamış mi enfeksiyon falan nasıl farketmediler acaba ay hadi hayırlısı olsun rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın hangi doktorda tedavi görüyorsun acaba

Ben bahçecide tedavi oluyorum. Rahim filmi falan çektirmiştim ama rahim iltihabı ve bazı milyomlar sadece histeroskopi işleminde görünüyor. Doktorda böyle söyledi kendimde araştırdım. 26 yaşında sadece pcos faktörü var bizde. 10 yumurtam toplandı 7 tane embriyom oluştu.

Sizde ilaç içmeden regl olamıyor musunz
Hayır canım mesela şuan 18 gündür günüm geçiyor ilaçta kullanmak istemiyorum tüp bebekten sonra ilaçlara karşı bi fobim oluştu resmen kendiliğinden olmayı bekliyorum bide drmfk pcosonplus karışımını aldım belki onun sayesinde olurum onu bekliyorum etkisi olacak mı diye

İnşallah görürsünüz etkisini

İnşallah hayırlısı olur yine iyi 7 embriyo bende cuma basliycam bakalım bahçeci düşünüyorduk doktorları pek ilgili değil dediler mustecep kavruta gidicem

İnşallah hayırlısı olur yine iyi 7 embriyo bende cuma basliycam bakalım bahçeci düşünüyorduk doktorları pek ilgili değil dediler mustecep kavruta gidicem
Benim doktorum ebru öztürk keşke ona gitseydiniz. Gece 11 de bile mesaj attığımda cevap veren bir doktor üstüne tanımam

Ben de pcosum amh 5.07ydi 24 tane yumurta toplandı bunun 16 sı olgundu 9 u döllendi 6 embriyo elde ettik

Benim doktorum ebru öztürk keşke ona gitseydiniz. Gece 11 de bile mesaj attığımda cevap veren bir doktor üstüne tanımam
İstanbul'da mi acaba o doktor canım ay hiç bilmiyorum ki herkes çok övdü mustecep beyi yılar önce annemi de o tedavi etti ben dünyaya gelmişim şimdide de hastası olarak gidicem

İstanbul'da mi acaba o doktor canım ay hiç bilmiyorum ki herkes çok övdü mustecep beyi yılar önce annemi de o tedavi etti ben dünyaya gelmişim şimdide de hastası olarak gidicem
Evet istanbulda ama sizin doktorda baya bilgilidir sizi dünyaya getirdiğine göre

Evet istanbulda ama sizin doktorda baya bilgilidir sizi dünyaya getirdiğine göre
Galiba öyle cuma ilk muayneye gidicez bakalım su adetlerim düzenli olsa süreç daha iyi olucak en son e Ekim'de adet oldum 2 ayına gircem gelmiyor doktor şimdi ne yapar acaba söktürücü mu verir önce

bende de pcos vardı amh hiç bakılmadı bana. ilk tüp bebek denememizde oldu. her gün 250lik iğne vurulmuştum. 13 tane yumurta toplanmıştı. her pcos olanda fazla yumurta çıkmıyor sanırım. çünkü kimisi yazıyor 50-60 toplandı. benim 13 taneden 10 tanesi işlem gördü 5i döllendi ve 5i de 3.güne geldi. 1 tanesini 3.gün taze transfer oldum çok şükür kızım oldu. Kalan 4 tanesi de donduruldu. 2 iyi kalite 3 orta kalite 3.gün embriyosu demişlerdi.

Kızlar sizce gebelik var mı adetim 3 gün gecikti motherofcatss

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-26-02-55-11-105_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 34
Bende de pco görünümü vardı adetlerim düzenliydi, ilk yaptırdığım test özel bir laboratuvardı 1.48 çıkmıştı sonra devlet hastanelerinde tekrar tekrar bakıldı 5 küsür çıktı ikisindede negatif denemelerimden sonra 4 lere düşmüştü laboratuvara göre değerler değişiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…