• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar psikoljim bozulmuş gibi hissediyorum

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Önceki konularımi biliyorsunuz az çok. Yaşadığım ilisli beni cok yordu. Etkisinden çıkamıyorum. Ilk zamanlar takmazdim simdi kafamdan çıkmıyor. Benimle görüşmek istiyor bi yanim gitmek istiyo bi yanim istemiyor. Ama kurtulamıyorum bu düşüncelerden. Ne yapacağım uykularim bile haram oldu uyuyamıyorum

:işsiz: saçma sapan bi adam için.senin de psikolojik desteğe ya da ciddi şekilde kendini geliştirme ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.daha neyine gitmek istiyosun adamın Allah aşkına milyon tane yorum yazıldı sana.

Önceki konularımi biliyorsunuz az çok. Yaşadığım ilisli beni cok yordu. Etkisinden çıkamıyorum. Ilk zamanlar takmazdim simdi kafamdan çıkmıyor. Benimle görüşmek istiyor bi yanim gitmek istiyo bi yanim istemiyor. Ama kurtulamıyorum bu düşüncelerden. Ne yapacağım uykularim bile haram oldu uyuyamıyorum

Karantinada ekstra bunlara düşmek mümkün ama sana zarar veriyorsa şuan bu ilişki haricinde daha mutluysan emin ol geçecek.

Hala Bu adamı düşünürsen piskolojin bozulur elbet ne ilişkiymiş ya sal gitsin delirsen dahamı iyi sen delirsen oda seni düşünür değilmi yani bi ara ver kendine gel illa ilişki yaşamak zorun da değilsin

Back
X