Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün pik görmüştünüz bu ikinci
MerhabaKaçıncı gün pik görmüştünüz bu ikinci
EvetMerhabasen her konuya yazıyorsun bana da cevap ver benimde beş gün sonra adet olmam gerekiyor ama umarım olmam ve hamileyimdir ben iki gün önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı hamile olunca da ovulasyon testi ndeki ikinci çizgi köyü çıkıyormuş bu doğru mu acaba
Merhabasen her konuya yazıyorsun bana da cevap ver benimde beş gün sonra adet olmam gerekiyor ama umarım olmam ve hamileyimdir ben iki gün önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı hamile olunca da ovulasyon testi ndeki ikinci çizgi köyü çıkıyormuş bu doğru mu acaba
Ayda 3 kere bile olabiliyor hatta aded olurkende yumurtlama olayı oluyor ama kaliteli ve çatlamış yumurta ile hamilelik kalınıyor
Bence idrar testi yapın hamile olma olasılığı var. İkinci pik yani yumurtlama görüldüğünde hamilelik testi ile teyit ediyorum iki kez yaşadım bence sorunuz cevabi dogruMerhabasen her konuya yazıyorsun bana da cevap ver benimde beş gün sonra adet olmam gerekiyor ama umarım olmam ve hamileyimdir ben iki gün önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı hamile olunca da ovulasyon testi ndeki ikinci çizgi köyü çıkıyormuş bu doğru mu acaba
Yaptigimda adetime sekiz gün vardı ama bugün beşay ben hep buralardayım işte. Kelin ilacı olsa misali kendim dışında herkese yardımcı olmaya çalışıyorum
Soruna gelirsek; ben regl olacağım zaman asla ikinci çizgi çıkmıyor. Silik bile çıkmıyor öyle söyleyeyim. Bakarken kör eden cinsten silik çizgi çıkar. O yüzden umudun olsun ama çok beklentiye girmegebelik hiç yaşamadığım için tecrübem sadece regl döneminde nasıl çizgi çıktığıyla ilgili
gebelikte nasıl bilmiyorum
![]()
Test yapmaya korkuyorum negatif görmek istemiyorumBence idrar testi yapın hamile olma olasılığı var. İkinci pik yani yumurtlama görüldüğünde hamilelik testi ile teyit ediyorum iki kez yaşadım bence sorunuz cevabi dogru
Bende silikti umut yok mu yani
Çok erken yapmışsın bence biraz daha bekleYaptigimda adetime sekiz gün vardı ama bugün beş
İlaç kullandım üç yumurtam çatladı evet 17 aralik beklenen adet tarihimÇok erken yapmışsın bence biraz daha bekle
Adetine 5 gün kaldığına emin misin
Tam yumurtlama gününü tespit ettin mi testle falan
Oh MaşaAllahİlaç kullandım üç yumurtam çatladı evet 17 aralik beklenen adet tarihim
Oh MaşaAllahsen ovülasyon testine aldanma
Evet gebeliği gösteriyor birçok kişi tecrübe etmiş ama sen yine de adet gününü bekle bence
Çatlamadan sonraki 11. Veya 12.günde kaset testte çıktığını söyleyenler de var
Ben sabredemiyorum dersen en kötü regline 2-3 gün kala yaparsın gebelik testi![]()
Yok yok yokAslinda bugün sirtima bı ağrı girdi bunu bahane edip hastaneye gitmek istedim ama eşim bırakmadı gebeysen iğne vururlar bebeğe bişey olur diye bakalım inşallah gebeyimdir
Durumumu biliyorsun, heyecanını biliyorum ama maalesef ki erken öğrenmek iyi değil. Reglin geçmeden de kesinleşmez zaten. Benim reglden 2 gün önce yoktu reglin ertesi günü vardı. Gerçi şimdi de yok ama olsunBende silikti umut yok mu yani
Rabbim gönlüne su serpsin benim kardeşimin karısı hamileydi ilk cocuklariydi altı aylıkken karnında ölmüştü haberleri de yok öyle rutin kontrolde öğrendiler neredeyse kızı zehirleyecekmis bebeğin anne ye bağlı kordonu cürümüstü bu yüzden kafası büyümüş su toplamıştı olsaydı da engelli bir bebek olacaktı kızımızın odası beşiği elbise leri bebek arabası bile hazırdı ama nasip olmadı kimin başına ne geleceği belli olmuyor Allah sana yardım etsin inşallahDurumumu biliyorsun, heyecanını biliyorum ama maalesef ki erken öğrenmek iyi değil. Reglin geçmeden de kesinleşmez zaten. Benim reglden 2 gün önce yoktu reglin ertesi günü vardı. Gerçi şimdi de yok ama olsunAllah o duyguyu sanada yaşatır umarım
1ve 4 du arası 12 sinde yaptım cift çıktı tekrar beklenen regli tarihi 17si ve her ay düzenli bazen 2 gün oynayabilirKaçıncı gün pik görmüştünüz bu ikinci
Geceleri ağlamayı bıraktığım zaman tamamen iyi olmuş olacağımRabbim gönlüne su serpsin benim kardeşimin karısı hamileydi ilk cocuklariydi altı aylıkken karnında ölmüştü haberleri de yok öyle rutin kontrolde öğrendiler neredeyse kızı zehirleyecekmis bebeğin anne ye bağlı kordonu cürümüstü bu yüzden kafası büyümüş su toplamıştı olsaydı da engelli bir bebek olacaktı kızımızın odası beşiği elbise leri bebek arabası bile hazırdı ama nasip olmadı kimin başına ne geleceği belli olmuyor Allah sana yardım etsin inşallah