Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu sayfaya yeni üye oldum gecen ayın 22 sinde aşılama yaptırdım doktorum 31 kantesti istedi yaptırdım çıkmadı sizce tekrar yaptırmalımıyım ve hayla ad et grmedim aşılamada hamile kalanlar varmı![]()
ben bu sayfaya yeni üye oldum gecen ayın 22 sinde aşılama yaptırdım doktorum 31 kantesti istedi yamsarlaştaptırdım çıkmadı sizce tekrar yaptırmalımıyım ve hayla ad et grmedim aşılamada hamile kalanlar varmı![]()
canım ben 1 aşılama yaptırdım tutmadı.doktokrunla konuş ilaçların varsa kes sonra adet olursun.hakkında hayırlısı olsun![]()
haykonuştum ilaclarıda bıraktım ama merak ettgm 10 gnde belli olurmu gerçekten hayla br umut diyorum anlıyacagn hakımızda hayırlısı olur inşallah tekrar yaptırma yı düşünüyormusun
canım 10 günde belli olur ama geç döllenme olabilir istersen yarın bi daha kan ver.yükselme varsa gebelik vardır yoksa yoktur.ben tüp bbek yaptrdm gebeyim şu an.
Evet canım bekleyeceksin geç döllenme olabilir biliyorum çok zor ama biraz bekle sonra tekrar yaptır 3 gün sonra
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza ben de düşünüyorum ama 3 aşılama diyolar![]()
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza ben de düşünüyorum ama 3 aşılama diyolar![]()
olsun geç olsun güç olmasın![]()
Oyle bi sey yok yani cogu yer uygulamiyor zaten ben hic asilama denemedim istemedim sansi yok gibi bi sey ama bekleme stresi onda da var bence olmuyorsa git tup bebek dene..sorun neydi?
Oyle bi sey yok yani cogu yer uygulamiyor zaten ben hic asilama denemedim istemedim sansi yok gibi bi sey ama bekleme stresi onda da var bence olmuyorsa git tup bebek dene..sorun neydi?
ben tüp bebeyi devlette düşünüyorum sence varkedermi özele yaptırsamda daha iyimi olur devlette yaptıran varmı sonuçlar neler
eşimde sperm sayısı az normalde olmuycak diye diye br şey yok dedi ama normal yolla şansı cok azmış