ya ameliyat bahane ediyor bilmem ne yapıyor zaten rest çekti aradı beni konuştuk ben de sen benim güvenimi kırdın dedim ben sana hep sevgimi gösterdim 2 sene boyunca 1 senedir de evliyiz her şeyine katlandım dedim ama sen hep beni kenara ittin karınmışım gibi davranmadın vs diye konuştum işte güvenim yok oldu sana karşı sevgimi çektim o yüzden artık tamamen dedim işte sen artık uğraşmaya başladın dedim ben yoruldum senin çabanı görmek istiyorum dedim yüzüme kapadı mesaj attı sen allah mısın ki sevgini çekiyorsun bilmem ne tamam işte ben de vazgeçiyorum senin olmadığın her güne bir çizik atıcam geldiğinde de bunun hesabını vereceksin dönmek istersen kapım açık sana hep dedi ben bu hale gelmişken eski halime döndürme beni sana değer vermeye başlamışken sonra çok pişman olursun dedi ben de mesaj attım bunları dedin ya bir daha bana mesaj atma istemiyorum ben çok çektim sen 1 haftadır sevgini gösteriyorsun sadece nasılmış dedim sen uğraşırken karşılık alamamak sen bana 2 sene bunu yaşattın şimdi üste çıkamazsın madem öyle bir daha bana mesaj atma sakın 2 senedir yeter ya yeter dedim yolladım 2 gündür de aramıyor yalvran dön diyen adam 1 hafta sevebildi sadece o yüzden güvenmiyorum ben onaNeden yarın dön diye ısrar ediyor? Sakın donme önce senin istediğin yerden ev tutsun bi zahmet, ailesine eeen uzak olanindan. Birde sen mi gidiceksin ayagina hamile halinde? Gelsin kendi alsin. Hatta öncesinde yuzyuze konusun bak bakayim samimi geliyomu. Öyle yarin gel falan olmaz