kocalık yatakla olmuyor çok afedersin bir ton borcumuz var hepsi onun yüzünden evimiz yok ailesinin yanında sığıntı yaptı yine beni eşyalarımız haciz edilmiş ben yokken nerde belli değil çalışmıyor ameliyat olacakmış güya pazartesi belli olacakmış ben hamileyim düşünmem gereken bir can var bu hayata nasıl geri döneyim ailemin yanında her istediğimi yiyip içebiliyorum canım ne çekerse alınıyor kendi evimiz varken incecik deri ceketlerle dolaşıyordum mont aldırmadım aylarca para gitmesin diye o parayla evime yiyecek alırım dedim hep çok şükür hep çalıştı para getirdi eve ama ayağıma giyecek ayakkabılarımın hepsinin ya önü açılıyordu ya yanları su alıyordu ayakkabı bile almadım kendime evime gitsin para dedim sabahın körlerinde kalktım her gün yıkanan iş eşyalarını kuruttum ütüledim her sabah erkenden iş yerine yürüyerek inip her gün yemek götürmeye çalıştım aç kalmasın diye ama sonunda evimden oldum şimdi kıymetini anladım diyor ama nasıl güveneyim bir daha ben ona söylesene nerden inanayım ameliyata beni ailesinin yanında yaşamaya mecbur eden bir adam bu karnımda minicik bir bebek... söylesene ne yapayım ben arkadaşım