Merhabalarrrr lütfen yardım :)

Asyasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
35
6
98
Kayseri
Hanımlar bu bana ait olan bir fotoğraf burun estetiği düşünüyorum estetisyen doktora bu fotoğrafımı gönderdim oLabilecek burun şekli sağda görüldügü gibidir olumlu yada olumsuz fikir ve görüşlerinizi yorum kısmına bırakırsanız sevinirim şimdiden tşklr.:)

Eklentiler

• $1002440_268862319920645_1867945583_n.webp
    $1002440_268862319920645_1867945583_n.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 69
Benim kişisel görüşüm kendi burnunuzda çok abes durmuyor ama tabikide siz bilirsiniz, burun ameliyatı olmuş biri olarak (estetik değil) acısına dayanacaksanız olun:53:

Hanımlar bu bana ait olan bir fotoğraf burun estetiği düşünüyorum estetisyen doktora bu fotoğrafımı gönderdim oLabilecek burun şekli sağda görüldügü gibidir olumlu yada olumsuz fikir ve görüşlerinizi yorum kısmına bırakırsanız sevinirim şimdiden tşklr.:)

cnm, bu resim gonderip burun yaptirma olayi diye bir sey yok. Yani ameliyat olacaksan beklentin resimdeki gibi olacak olmasin. Ben de ameliyat oldum doktorum aynen soyle demisti: Estetik operasyon tamamen o ana ve doktorun becerisine bagli olarak gelisir. ameliyatta olcerek bicerek yapamayacagina gore onceden resim gosterilmesi aldatmaca ve sacma. yani beklentin iste boyle olacak diye dusunerek girme ameliyata. Sonra hayal kirikligi olmasin diye soyluyorum. Nasil olsa guzel olur burnun ama ona takilip kalma.

burnundan dolayı mutsuzsan kafana takıyorsan ameliyat olabilirsin bencede. ama burdaki yorumlardan çok da etkilenmemelisin.. kesinlikle kendi kararını kendin vermelisin.

Son düzenleme:
bence önceki halide göze batmıyor...karakteristik bir yapısı var..ama çok rahatsızsan günlük yaşamını etkiliyosa ol tabi..

benim görüşüm, 1 kere doktorun yaptığı photoshopa güvenip yada onu hayal edipte operasyon olmayın.
Bir arkadaşın burnunu çok beğenip aynısını isteyipte operasyon olmayın.
hayal ederseniz farklı bir burun olursa üzülür pişman olursunuz.

Şuanki resime gelince bence biraz ufak olmuş. yani yüz hatlarınıza küçük olmuş. farklı doktorlar ilede görüşün derim.

Bence fazla kucultmussun. Yuz hatlarin cok duzgun ve estetige uygun ama bu yapdigin resimdekinden biraz daha ''buyuk'' olsa daha guzel olur diye dusunuyorum :)

Son düzenleme:
Back
X