Var ben.Bende kin tutamam.Fakat eskisi gibide olmam.Sevgili üyeler benim kendimle ilgili bir sorunum var karşımda ki insan bana nekadar kötülük yaparsa yapsın kin tutamıyorum bu kim olursa olsun hemen ona inanıyor yumusuyorum aslında insanlar değişkendir tartışma anında ağıza kalmadık laf gelir ama sonra bakarsın ki bir mantıklı bir iyi ki .Ben bu konuda kendimi çok suçluyorum en kötü insana bile üzülüyor merhamet ediyorum.benim gibi olan var mı?
Eskisi gibi olmak mümkün değil tabiki ama bana kötülük yapmış insanlara karşı üzülmek cok canımı sıkıyor nefret ediyorum buhuyumdan kurtulmak istiyorumVar ben.Bende kin tutamam.Fakat eskisi gibide olmam.
Böyle olmak kötü bir şey değil merhamet duygusu her insanda olmali ama bizim gibilerde fazla sanırım Allah kendimize bu duyguyla zarar verecek insanlardan uzak tutsun inşallahMerhametli insan neyazikki günümüzde aptal yerine konuluyor iyilik suistimal ediliyor Ayy cnm bendede herkesi kendim gibi bilme problemi var yüzüme gülen hemen dost saniyorum bu insanın kişiliğiyle alakali kendimi çok degistirmek istedim ama olmadı ne demiş Atalar (iyilik yap denize at balık bilmez se Haluk bilir ) allah bilsin
karşındakine verdiğin her taviz , kendine yaptığın haksızlıktır. biri sana hakaret ediyro ve sen onu affediyorsan bir sonraki yiyeceğin kazık daha büyük olacak.[/QUOTE
Farklı bir yaklaşım olmuş teşekkürler
Kendime zarar vermek istemiyorum sadece merhametine bu yüzden sevmiyorum bu huyumuBende herkez icin iyi dusunurum ama bazi insanlar o kadar merhametsiz ki bu iyi niyeti haketmiyor bosver sen iyi niyetini bozma o kisileride Allaha havale et..
Hakedene hak ettigi degeri vermek en dogrusu galiba kendine zarar vermek istemiyorsan bunu deneyebilirsinKendime zarar vermek istemiyorum sadece merhametine bu yüzden sevmiyorum bu huyumu
Allah size iftira atanlari en kötü şekilde cezalandirsin inşaallahBende oyleydim ama merhamet duygusu yoksunu insanlara merhamet etmeyin insan hatayi bir kere yapar sizde akil var bunlari dusunuyorsunuz size vicdansız ca davrananlarda akil yokmu ...ben bu yuzden cok ezildim iki senede bu yuzden cekmedigim kalmadi en son iftiraya bile ugradim oyle siradan bi iftirada degildi hani ....sakin muhattap olmayin oyle insanlRla
Ayy amin insallah ne kötü bir sey insab yemen icmeden kesiliyo destek cikan olmayinca bide uyku denilen bir sey bile kalmioAllah size iftira atanlari en kötü şekilde cezalandirsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?