- 3 Aralık 2013
- 2.632
- 191
- 123
- Konu Sahibi cicekbocekim
-
Merhaba hanimlar.uzatmadan konuya girmek istiyorum.24 yasindaym 4 aylik hamileyim.ilk bebegimi kalp durmasi nedeniyle kaybettim.Bu gebeligim ise en başından beri kanamalar ağır kasık sancıları ile gecti.çok şükr şimdi iyiyim.Bir oğlum olacak Allah nasip ederse.ilk bebegimi kaybetme psikolojisiyle bu gebeligimde psikolojim son derece çöktü.3 aydır çalışmıyorum zaten evdeyim.Geçen gün fenalaştım.Gözlerim kararmış mutfağa yığılp kalmışım.Eşim işten geldi, benim surat bembeyaz kesilmiş.hemen doktora gidelim diye tutturdu.ikimizde bu bebegi cok istiyoruz ve de cok hassasız.neyse ben yarın gideriz dedim çünkü kıpırdayacak halim yoktu o derece.Neyse ertesi güne gittiğim hastaneden randevu aldık.hemde test sonuçlarımı gösterecektim.randevu saatinde hastanede doktoru bekliyorduk.Gittigim hastane bahcelievlerde.Daha önce başka hastaneye gidiyordum fakat bu hastaneye devam edecektim.ilk gün doktor o kadar tatliydi ki hemen test felan istedi benden.eşime de ben artik buraya devam edecegim demiştim.hastane ismi vermiycem ! Neyse test sonuclarımı alıp doktorun odasına girdim.Doktor önce niye geldiniz dermis gibi bir surat ifadesiyle merhaba dedi.Bende sorunlarimi anlattim.bayginlik gecirdim kasklarım agrıyor dayanamıyorum diye.hemen asistanina talimat verdi ve elime bir tüp tutuşturdu üşütmüşsündür git kültür testi ver dedi.Neyse ben doktoru lafa tutuyorum acaba bebegi görebilecek miyiz diye.baktım doktor tamam hadi demeye başladı.eşimde hnimefendi benim eşim çok telaşlandı bir bebeğe baksanız dedi.doktor son derece korkunc bir tavırla tamam tamam geç bakayım çok meraklısınız ultrasona zaten dedi.ben donup kaldım.neyse ki bebegime bisey olmamış.çıkarken de pardon ya siz kaç yaşındasınız ne kadar küçüksünüz dedi.eşim 26 yaşında ikimizde küçk gösteriyoruz biraz.bende soguk bir tavırla cevap verdim ama kadın bastan asağı küçümseyici bir tavırla ayakkabılarıma kadar süzdü.paspal bir çift degiliz zaten.o sancıyla saçlarm biraz dağınk gitmiştm ki benm tek derdim bebegimdi.ne bayılmamla ilgili ne de sancılarımla ilgili hiçbir müdahele de bulunulmadı.Ve dalga geçer gibi oda dan çıkarıldık.kaldı ki bu özel bir hastane.Hastaneden çıkıp arabaya bindim ve eşimle birdaha oraya gitmemek konusunda tövbe ettik ! Ya benim bebeğim karnımda ölmüş olsaydı.baygınlık ile üşütmenin ne alakası var.doktor son derece ilgisiz ve de saygısız dı.ama ilk gün canımlar cicimler.Doktor seçimini nasıl yapmalıyım ? Bu konuda çok tereddütteyim.Basına daha önce böyle saygıszca birşey gelen var mı ? Doktor önerilerinize de açığım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Canım sana özel mesaj attım ,bakmanı isterim.
Canım çok tesekkür ederim.buradan cevap yazdım mesaj sayım az şuanda cevap hakkım yok.Aklımda iki hastane var ya nisa yada safa.ikisi hakkında da iyi şeyler duydum.özel Gaziosmanpaşa da çok güzel bir hastane fakat normal 1.500 sezeryan 2.300 :S pahalı yani.tavsiyeni mutlaka değerlendiricem.çok sağol ♥
8 yıldır hastasıyım asiye hanımın ,her türlü kontrol ,smear testi enfeksiyon ,gebelik takibi ,doğum hepsinde ona gittim ,asla başka doktor düşünemem,
ilk gebeliğim sürekli kanamalı geçiyordu ,ve o benim kafamdaki tüm soru işaretlerini ,tüm tereddütlerimi anında yok ediyordu ,acayip rahatlatıcı bir tavrı var ve buda hamileler için oldukça önemli.doğmumuda orda yaptım ve çok memnun kaldım
şimdi yine hamileyim ve yine ona gidiyorum .tavsiye ediyorum .memnun kalacaksın.
Çok sevindim yorumuna gerçekten.çok sağol.tamam eşimle konuşcm inş.peki detaylı ultrason için bana nereyi önerirsin ? Nisa da Fiyat ne kadar acaba bir bilgin var mı bu konuda ?
bende daha 17 haftalığım ,20.haftada detaylı yapılacak ve inan fiyatlarını bilmiyorum sormadım ,ama yine orayı öneriyorum ,aynı hastanenin bahçesinde yine ,periaontoloji bölümü var reyhan hanım ,ikili test üçlü test ve detaylıya o bakıyor ,2 li testte inanırmısın yaklaşık yarım saat ayrıntılar ile bana ,idrar torbasından böbreklerine beyin yapısından parmaklarına kadar gösterdi.ve her lafı görüyormusun canım ,bak nasıl hareketler yapıyor annesine zilli diyor,yani inanılmaz rahatlatıcı bir yapısı var iki doktorunda .asiyenin dilinden zaten düşmez canım ,bebeğim lafı ,bu da kendine bağlıyo
Ben sikayet etmedim dedim kimi kime sikayet edicem ama herkeze de anlatıyorum ki gitmesinler o hastanelere .
Konu sahibine ne yazikki yardim edemiyecegim cünkü bu konuda bilgim yok fakat siz keske sikayet etseydiniz. Yorumunuzu aynen söyle okudum. Özelikle o son doktor, onun doktor oldugundan süphem var. Nasil bir doktor test sonuçlarini fark etmiyor? En azindan sikeyet ederek kim bilir baska insanlar daha sikayet etmis ise, gelecek hastalari korumus olurdunuz.
Ayrica size ve konu sahibinide bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza almanizi diliyorum :)
Cnm bende 33 haftalik hamileyim. Kurtkoy emsey hospitala gidiyorum tum dr lari cok ii guler yuzlu evine yakinsa tavsiye ederimm. Hem hastanede cok temiz ve guzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım.zeytinburnunda ermeni hastanesi var.dr.Agavni tezenli hanım ,güler yüzlü ilgili tavsiye ederim.
Konu sahibine ne yazikki yardim edemiyecegim cünkü bu konuda bilgim yok fakat siz keske sikayet etseydiniz. Yorumunuzu aynen söyle okudum. Özelikle o son doktor, onun doktor oldugundan süphem var. Nasil bir doktor test sonuçlarini fark etmiyor? En azindan sikeyet ederek kim bilir baska insanlar daha sikayet etmis ise, gelecek hastalari korumus olurdunuz.
Ayrica size ve konu sahibinide bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza almanizi diliyorum :)
Çok sağol canım.Aynen ya okumuş cahil resmen.böyle bir doktor ile karşılaşsaydım diplomayı çöpten mi buldunuz derdim.Birde doğum doktoru olacak. zerre güvenip doğum yapmam o kişide.bebeğimi de kendimi de riske atmam asla.
Oncelikle tesekkur ederim ama o kadar sinirlendim ki ordan bi hışımla ciktim gittim hakkiniz var ama baska hastalar icin sikayet etmek gerekiyor 😟
Anliyorum, zaten hamelisiniz, hormonlar, testin getirdigi tedirginlikler ve böyle bir doktor.. Gerçekten o bayanin doktor olmasindan süphe duyorum, yani saka degil. Sizin hamile oldugunuzu, elinde ikili tesi varoldugunu bilmiyordu! Cidden eger sikayet etme hakkiniz var ise, kesinlikle sikayette bulunun. Baska hastalarin kim bilir hayatini kurtarirsiniz!
Evet! Burda söz konusu bir can degil, iki can! Yani üzerine daha çok titrenmesi gerekiyor. Iyikine sizde baska doktora karar vermisiniz. Siz zaten düsük yasamisiniz, korkulariniz var (çok dogal olarak, emin olun, ben olsam doktorlara kaç defa giderdim) ve doktorun yaptigina bak! Gerçekten üzülmüstüm okudgumda. Iyikine o bayan tek doktor degil ve seçenekleriniz var canim :) Insallah burdaki yorumlardan biraz bilgi edinip dogru doktorun altinda takipe alinirsin ve o yavrucugun saglikli dogar :)
Yaşadıkların üzücü gerçekten. Farklı şekillerde hakarete maruz kalabiliyoruz maalesef.
Geçmiş olsun, sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
Yıllardır çevremdeki hamileler Yenibosna Nisa Hastanesi gidiyorlar ve memnuniyetlerini belirtiyorlar.
Hastaneyle ilgili açılmış konuyu inceleyebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/231286-yenibosna-nisa-hastanesi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?