Merhamet hoşgörü diye birşey kalmamış artık !

Bende sizinle aynı fikirdeyim.kadın doktorlar çok anormal.erkekler daha iyi yapıyor bu işi ne yazık kı.size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm :/ umarım bidaha böyle bir durum yaşamazsınız.Ben bu doktra gecmişte bebeğimi kaybettiğimi söyledim ama hiç oralı olmadı.hassasiyetimi anlamadı.allahtan bulsun diyorum.yaptığından utanmalı.

inşallah tanışırız ,çok sevinirim,ben doktorumu çok arkadaşıma tavsiye ettim,her giden çok memnun kaldı.umarım sende gönlüne göre olan doktorunu bulursun,mevzu sağlık hatta bebek olunca çok daha evhamlı oluyor insan.

benim de bir yakınım hamileyken prof. ile anlaşmıştı, bir sürü para ödediler. Doğum yapacağı gün adamı arıyorlar adam açmıyor. Ulaşamadılar bildiğin böyle de saçma bir olay yaşandı. Doğum sırasında da kadının biri bağırmış o takılarını çıkar bilmemne diye. Prof.'tan, ebesine hatta hastabakıcısından hemşiresine hepsi aynı bence. Arada istisnalar var ama onlarda herkese denk gelmiyor.

Haklısınız bazı doktorları tenzih ederim.iclerinde çok iyi olanları diplomanın hakkını verenleri de var.Ama bazıları o diplomayı kibir için almıs resmen.

Yaşlıydı zaten.manşetleri tırnakları felan kapkaraydı.önlüğü bile çok kirliydi.özel bir hastane ve doktorları bu kadar bakımsz.Bence de dediğin gibi olmalı.

Zaten oyle bir karakteri kimse cekmez
Onun kendine bile tahammulu yoktur kesin

Sikayet ettin mi? Devlette pek kaale almazlar ama ozelde durum degisir
Bundan sonra oyle bisi olursa haddini bildir ve sikayet et. Kendine bile hayri olmayan biri nasil doktor olmus hayret

Hastane özel hastane ama şikayetimize dònen olmadı ne yazık ki canım.Hastanenin tüm.kd doktorları anormal agresif zaten.Birdaha oraya gitmek mi.tövbe :)

Bu kadın doğumcularda bir kırıklık mı var ben de anlamadım

Benden önce gelen kadın kürtaj olmuş çocuğunu düşürmüş sanırım kulak misafiri oldum kadını nasıl azarladı okuma yazman yok mu ne getiriyorsun bana bu kağıtları vs aha dedim mıçtık ilk kez de gidiyorum

Neyse sonra ben girdim odasına benim de afedersin ilişkide yanma oluyordu vajinitmişim neyse doktor bir şeylerle uğraşırken dedim sorayın nuvaring diye bi şey çıkmış tavsiye eder misiniz dedim

o da neymiş böyle saçma şeyleri kullanıyosunuz sonra hamile kalıp geliyosunuz doğum kontrol dediğin prezervatifle olur doğum kontrol hapıyla olur vs bağırdı cahil değilim haberim var yöntemlerden deyip sözünü kestim hayır sanane hamile kalırım kalmam sana ne bi de bu yaşta nasıl olacak napacaksın dedi (23üm) sorduğuma pişman oldum. sonrasında şu vajina içine sokulan şeyle muayene etti etmez olaydı hiç abartmıyorum kan geldi ya o kadar canım yandı daha önce olmamıştı bir daha tövbe devlete gitmem

yazıklar olsun ettikleri yemine.

Son düzenleme:

İnanmıyorum :/ çok geçmiş olsun.Bu ne küstahlık.Dövseydi bare !!!! Saç baş dalacaksın anca öyle uslanacaklar.Ettikleri yemine de aldıkları diplomaya da lanet olsun.Birde hamile kadına "kocanın altına yatmayı biliyorsun ama" diye çıkışan rezil bir doktor daha görmüştüm ki kadıncagız utancından yerin dibine girmişti.çarşaflı bir bayandı.nasıl üzülmüştüm.Allah ım ıslah etsin.her zaman söylüyorum.sinir olmamak elde değil böyle mahluklara.

Arkadaslar yakinda dogum yapacak olan ve istanbul avrupa yakasinda oturanlar varsa cok iyi bi doktor ve hasta ne onerebilirimm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3subatta dogum yaptm bagcilar ozel tekden hastanesinde..
Dogumhane ekibi sirf bayan erkek yok doktorumda binnur babacan di blmiyorum belki memnun kalmayanlar vardir ama bn bida doğum yaparsam yine ayni doktora gderdim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun ins saglicakla kavusursunuz bebeginize, bence madem ozel hastane sikayet edin. Ciddiye alinir. Bi kulagini cekerler belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…