- Konu Sahibi cicekbocekim
-
merhabalar,yaşadıklarınıza çok üzüldüm..insanın doğum yapacağı doktora güvenmesi çok önemli o bakımdan bir daha gitmeme kararınız son derece doğru..ben ilk bebeğimi doğumdaki travma sebebiyle 3 aylıkken kaybettim daha sonra gittiğim doktorlara çok dikkat ediyorum..benim fikrim doğru ya da yanlış kadın doktorlardan uzak durmaktan yana,çünkü kaprisleri hiç çekilmiyor..birçok doktora gittim gördüklerim bu şekilde,o bakımdan bahçelievler medicana da düzgün korkmaz beye gidiyordum çok memnundum ama pahalı bir hastaneydi ne yazıkki bırakmak zorunda kaldım..muayene ücreti 120 tl idi benim için oldukça fazla..sonra hemen yandaki vital hospital de dalga dalgıçoğlu var ama muayeneyle çalışmıyor,saat 3 ten sonra geliyor hastaneye ve sırayla giriyorsunuz muayeneye..ama inanılmaz hoş babacan bir doktor..özellikle geçmişte yaşadığım olaydan dolayı çok daha ilgili davrandı ,çok memnun kaldım..muayene ücreti 30 tl doğum da normal 800 sezeryan 1250..diğer hastanelere göre gayet uygun..
bende 17 haftalığım.ikimizde agustos annesi olacz inşallah :) bakarsınız tanışma imkanımızda olur bu vesileyle.Ben güler yüzlü anlayışlı bir doktor arıyorum zaten.Anladığım kadarıyla asiye hanım da böyle biri.
Onu alan olmamistir
Hayata onun suratsizligi bence
benim de bir yakınım hamileyken prof. ile anlaşmıştı, bir sürü para ödediler. Doğum yapacağı gün adamı arıyorlar adam açmıyor. Ulaşamadılar bildiğin böyle de saçma bir olay yaşandı. Doğum sırasında da kadının biri bağırmış o takılarını çıkar bilmemne diye. Prof.'tan, ebesine hatta hastabakıcısından hemşiresine hepsi aynı bence. Arada istisnalar var ama onlarda herkese denk gelmiyor.
Yaşlıydı zaten.manşetleri tırnakları felan kapkaraydı.önlüğü bile çok kirliydi.özel bir hastane ve doktorları bu kadar bakımsz.Bence de dediğin gibi olmalı.
Zaten oyle bir karakteri kimse cekmez
Onun kendine bile tahammulu yoktur kesin
Sikayet ettin mi? Devlette pek kaale almazlar ama ozelde durum degisir
Bundan sonra oyle bisi olursa haddini bildir ve sikayet et. Kendine bile hayri olmayan biri nasil doktor olmus hayret
Bu kadın doğumcularda bir kırıklık mı var ben de anlamadım
Benden önce gelen kadın kürtaj olmuş çocuğunu düşürmüş sanırım kulak misafiri oldum kadını nasıl azarladı okuma yazman yok mu ne getiriyorsun bana bu kağıtları vs aha dedim mıçtık ilk kez de gidiyorum
Neyse sonra ben girdim odasına benim de afedersin ilişkide yanma oluyordu vajinitmişim neyse doktor bir şeylerle uğraşırken dedim sorayın nuvaring diye bi şey çıkmış tavsiye eder misiniz dedim
o da neymiş böyle saçma şeyleri kullanıyosunuz sonra hamile kalıp geliyosunuz doğum kontrol dediğin prezervatifle olur doğum kontrol hapıyla olur vs bağırdı cahil değilim haberim var yöntemlerden deyip sözünü kestim hayır sanane hamile kalırım kalmam sana nebi de bu yaşta nasıl olacak napacaksın dedi (23üm) sorduğuma pişman oldum. sonrasında şu vajina içine sokulan şeyle muayene etti etmez olaydı hiç abartmıyorum kan geldi ya o kadar canım yandı daha önce olmamıştı bir daha tövbe devlete gitmem
yazıklar olsun ettikleri yemine.
Merabalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar yakinda dogum yapacak olan ve istanbul avrupa yakasinda oturanlar varsa cok iyi bi doktor ve hasta ne onerebilirimm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?