Merhamet Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ocak ayında Kanal D'de başlayacak olan Kahperengi dizisine Burçin Terzioğlu dahil oldu.

Ezel'den sonra ekranlara ara veren oyuncunun dizide Narin karakterinin en yakın arkadaşı Deniz'i canlandıracağı öğrenildi.

Kahperengi dizisinde Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol başrollerde olacak.

özgü namal sana bayılıyorum muhteşem kadın ............:16:

Yine çok sevdiğim bir kitap yine uyarlama Özgü Namal tamam da İbrahim Çelikkol'un oyunculuğu beğenmiyorum.

Hande Altaylı'nın "Kahperengi" adlı kitabından televizyona uyarlanan dizinin ismi "Merhamet" olarak değiştirildi.

Başrollerinde Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'un oynadığı Most Yapım imzalı "Merhamet" dizisinin ismi "Kahperengi" olarak belirlenmişti. Ancak yapım şirketi dizinin isminden oluşabilecek tepkileri azaltmak için dizinin ismini "Merhamet" olarak değiştirme kararı aldı.

Dizide son olarak "Hayat Devam Ediyor" dizisinde rol alan Yasemin Allen ve "Suskunlar" dizisinde "Takoz'un oğlu Aslan" olarak dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Burak Hülakü de rol alıyor.

diziyi büyük bir merakla bekliyordum.bundaki etken tabii ki özgü namal :16:
bugün de tanıtımını izledim.bu dizi çok güzel olacağa benziyor :21:

Son düzenleme:
ibrahim çelikkol tarzını değiştirmiş. izlemem sanırım ama kitabını okuma isteği uyandı içimde

[video=youtube;UKpDCar-NaU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UKpDCar-NaU[/video]

Merhamet Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Şİmdilerde fragmanları yayınlanmaya başlayan başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol ve Mustafa Üstündağ'ın yer aldığı Merhamet dizisi Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

MOst Yapım tarafından hazırlanan dizide Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen gibi tanınmış isimler bulunuyor. Narin isimli bir genç kızın hayata tutunma hikayesi olan Merhamet'in yayın tarihi henüz açıklanmadı. Önümüzdeki ay içinde yayına girmesi bekleniyor...

En yakın takipçisiyim dizinin bi başlasaydı iyi olurdu :61:
Şu an kitabını okuyorum fragmanı izleyince gözlerim doldu resmen :5:

Merhamet Dizisi Kanal D ekranlarında bu akşam başlıyor ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak olan Merhamet dizisi oldukça ilgi görecek bir diiz olacak gibi görünüyor.

Merhamet adlı Dizinin başrollerinde olan güzel oyuncu Özgü Namal ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen paylaşıyor.Merhamet dizisinin konusu küçük bir Ege kasabasından çıkan Narin’in hayata azimle tutunuş hikayesini ekranlara taşıyor.Merekla bekliyoruz.

özgü namal da hep aynı tiplemeyi canlandırıyo.hanımın çiftliğinde,mutluluk filminde,bir de bu dizide ailede yüzü gülmeyen ama sonradan şansı açılan köy kızı rolünde yine

çok sevdim diziyi.
oyunculuklar harika.
böyle anne de baba da olmaz olsun.
baba dayakçı anne kör cahil :47:

kitabı okurken ne güzel dizi olur demiştim:31:
tüm karakterler hayalimdeki gibi deniz pek olmamaış gibi ama neyse
tek dizim vardı (kuzey güney)
şimdi çarşambaları tam kapatmış oldum:))

çok beğendim ama malsef hürrem saati ile çakışıyor.....

artık yarın netten izlerim :)

kitabı okurken ne güzel dizi olur demiştim:31:
tüm karakterler hayalimdeki gibi deniz pek olmamaış gibi ama neyse
tek dizim vardı (kuzey güney)
şimdi çarşambaları tam kapatmış oldum:))

Tam yazacağım cümlelerdi siz yazmışsınız.
Deniz'i daha sert ifadeli daha uzun boylu birisi oynar diye beklemiştim.
Irmak tam uymuş :1:
Fırat öyle bakmasın Narin'e ya :1:

Kitaptan çok etkilendiğimden midir nedir ağladım ara ara:1:

Irmak kitaptakinden daha gıcık olmuş narin kitaptaki gibi mavi gözlü olsa daha iyiydi

Back
X