merhametsiz adam en kotusu

Kadinlar veya kizlar icin baska nasil adlandirma yapabilirdim acaba.baskalarinin iliskilerini bozmaya pek sicak bakiyorsunuz sanirim.bir yuva kolay kurulmuyor.en basta insanin karakteri onemli farkindaysaniz ben o kiz icin bozmadim nisanimi.tamam
hoop çirkefleşmeye gerek yok sakince cevap verin cevap veremeyecekseniz de çirkinleşmeyin öncelikle
engelle geç yaparım ben genelde sizin gibi kurcalamam
ilerde buralarda olursanız "kocam beni dövdü çünkü neden çok üzerine gitmişim" dersiniz böyle giderse ki inşallah böyle bir şey olmaz
yoksa şimdi de dayak yemekten hoşlanan biri mi oldum?

Nişanlın polis ya da askerde bu memlekette kanun var nizam var. Bunu en iyi onun bilmesi lazım. Ama kız şunu yaptı, ama kız bunu yaptı diye aklamaya çalışmayın lütfen.

Dilerim gözünüzü açarsınız.

Dayak yiyecek bi potansiyele sahip bir kadin degilim meslegim elimde ailem sapasaglam arkamda.eger bende birgun birilerinin yuvasini yikarsam yapisirsam kene gibi dayaktan o zaman hoslanirim iste.oyle kadinlar sever dayagi bunu unutmayin bence

Dayak yiyecek bi potansiyele sahip bir kadin degilim meslegim elimde ailem sapasaglam arkamda.eger bende birgun birilerinin yuvasini yikarsam yapisirsam kene gibi dayaktan o zaman hoslanirim iste.oyle kadinlar sever dayagi bunu unutmayin bence
eğer öyle bir şey yapmaya çalışırsanız sizi her yerden engelleyip bir de şikayet ederler. bu kadar.
kimse dayaktan hoşlanmaz ve şiddet hiçbir konuda çözüm değildir.

Nisanliniz da siddet egilimi var. Bunu zaten ona buna saldirarak gostermis. Ozellikle bir kadina el kaldirarak size gercek yuzunu gostermis.
Nisanliniz da yapacak diye demiyorum ama cok yakin arkadasim evliliginin 2. Ayinda esinden dayak yedi hemde hastanelik olana kadar. Ustelik arkadasimda guzel bir kariyer sahibi kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin.(butun askerleri tenzih ederim ama soylemeden de gecemeyecegim. Arkadasimin esi rutbeli askerdi)
Tercih sizin tabi merhamet duygusunolmayan siddete egilimi olan biriyle bir omur gecirecek olan sizsiniz.
Son bir not: sakin ha degisir diye dusunme. Her zaman diyorum'bir insani degistirebilirim diye evlenmeyin. Kabul edecekseniz oyle kabul edin aksi taktirde karai taraf degismez kocaman bir hayal kirikligi ile basbasa kalirsiniz'

Aile hayatının içinde, sosyal ilişkilerinde, arkadaşlık ilişkilerindeki tutumunı gözleyin diyecektim ki dayak olayını okudum.
Bir erkek sebep ne olursa olsun kadına ya el kaldırabiliyordur yada kaldırmıyordur. Bunun öylesi böylesi yok, bu senin yeterli bir argüman olmalı.
İyi düşün canım, yarın o el sana kalkmasın

Kesin kalkar.

Ya şu mesaja acaip güldüm her kelimesine

Eş seçerken en ve belki de tek dikkat ettiğim şey merhametli olmasiydi. 4 yıllık evliyim ve gercekten çoook çok önemli. Hastayken yalan yanlış bi corba yapmaya gayret etmesi bile yetiyor insana.
Ama bu dilenciye, mendil satan çocuğa para vermemesiyle asssla olculemez. Hele ki büyük şehirlerde!
Eşim de ben de avukatız. Ister istemez hep sorunlu insanlarla karşı karşıyayız. Herkese uzulursek işimizi yapamayiz. Yani doktor nasıl hastasina uzulmezse, biz de bir sure sonra boşanan kişiye uzulmemeye, ortadaki çocuğu dusunmemeye başlıyoruz. Ben çok aglardim yeni mezunken, merhametimi kaybedecegim diye.
Merhameti neyle olctugunuz çok önemli yani

Ne yuvasından bahsediyorsun arkadaşım sen?
Gören sanar mutlu huzurlu sevgi saygı içerisinde, bir çorbayı kaşıkladığın, aynı çatı altında sonsuza dek dediğin adamlasın da, cadı geldi adamın aklını çelmeye uğraşıyor.

Gerçekten anlamıyorum bir kadının dövülmesi nasıl size haz verebilir bu kadar.

Ben korkarım ya. Çünkü o el yarın bir gün bana da kalkar bilirim.

Kişilik değişmez hanımefendi.
Ve bunu mesleğine bağlamayın.
Öyle olsa adli tıpçılar sürekli insan doğrardı.

Nişanlının ciddi şiddet eğilimi olduğunu düşünmekle birlikte, senin de hiç normal olduğunu düşünmüyorum.

Bence yakışmışsınız, bu iş olur.

Düğün zamanı haber verin de "mutlu yuvanızın" kurulduğu günde gelip çeyrek takalım.

Eimde ekleom atkim

şimdi iyice emin oldum ki konu sahibi bizim, onu çok seven aşırı korumacı nişanlısına gıpta etmemizi istedi
yani şöyle derler ya " yaaa aşkım beni sıkıooooo daralioruum bazeennn ama çok seviiooo ondaaan"
bu zihniyete benzettim ben, kız dayak mayak yemeyem ben şimdi hakedip makedip

Adam trafikte yol vermedi diye yaşlı adamı dövmeye kalkıyor, dilencilere küfrediyo,kendisine mesaj atan kızı dövüyor, merhametsiz,cimri...eee sende gökten zembille inmedin sana prenses muamelesi yapmayacak.simdilik köprü ayı ve dayı meselesi.iyi düşün derim.insanin kişiliği kişilere göre değişmez hamurunda ne varsa o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…