- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
hoop çirkefleşmeye gerek yok sakince cevap verin cevap veremeyecekseniz de çirkinleşmeyin öncelikleKadinlar veya kizlar icin baska nasil adlandirma yapabilirdim acaba.baskalarinin iliskilerini bozmaya pek sicak bakiyorsunuz sanirim.bir yuva kolay kurulmuyor.en basta insanin karakteri onemli farkindaysaniz ben o kiz icin bozmadim nisanimi.tamam
Dayak yiyecek bi potansiyele sahip bir kadin degilim meslegim elimde ailem sapasaglam arkamda.eger bende birgun birilerinin yuvasini yikarsam yapisirsam kene gibi dayaktan o zaman hoslanirim iste.oyle kadinlar sever dayagi bunu unutmayin bencehoop çirkefleşmeye gerek yok sakince cevap verin cevap veremeyecekseniz de çirkinleşmeyin öncelikle
engelle geç yaparım ben genelde sizin gibi kurcalamam
ilerde buralarda olursanız "kocam beni dövdü çünkü neden çok üzerine gitmişim" dersiniz böyle giderse ki inşallah böyle bir şey olmaz
yoksa şimdi de dayak yemekten hoşlanan biri mi oldum?
eğer öyle bir şey yapmaya çalışırsanız sizi her yerden engelleyip bir de şikayet ederler. bu kadar.Dayak yiyecek bi potansiyele sahip bir kadin degilim meslegim elimde ailem sapasaglam arkamda.eger bende birgun birilerinin yuvasini yikarsam yapisirsam kene gibi dayaktan o zaman hoslanirim iste.oyle kadinlar sever dayagi bunu unutmayin bence
Ewet. Hayatını, sinirli, asabi, çabuk parlayan, kızınca hakaret eden birinin eline teslim etme. Asker adam çekilmez. Hepsi öyle değil ama geneli böyle. Kanımca sizinki de. Evlenince çok iyi anlayacaksın.Ciddimisiniz
Kesin kalkar.Aile hayatının içinde, sosyal ilişkilerinde, arkadaşlık ilişkilerindeki tutumunı gözleyin diyecektim ki dayak olayını okudum.
Bir erkek sebep ne olursa olsun kadına ya el kaldırabiliyordur yada kaldırmıyordur. Bunun öylesi böylesi yok, bu senin yeterli bir argüman olmalı.
İyi düşün canım, yarın o el sana kalkmasın
Ya şu mesaja acaip güldüm her kelimesineBaska hicbir sorunu yok ne istersem alir gozum biseyde hic kalmadi sevgisini cok belli eder oper sarilir hasta olurm gunlerce bakar hastanede basimda kalir.hic baska kadin kiz olayi gormedim bir kiz yaziordu ben ugrasamayinca kizi dovdu nisanlimla arami bozma diye.tek sorun benim yanim haric hic gulmez ve dedigim gibi ben haric herkese merhametsiz
Ne yuvasından bahsediyorsun arkadaşım sen?Dayak yiyecek bi potansiyele sahip bir kadin degilim meslegim elimde ailem sapasaglam arkamda.eger bende birgun birilerinin yuvasini yikarsam yapisirsam kene gibi dayaktan o zaman hoslanirim iste.oyle kadinlar sever dayagi bunu unutmayin bence
Ne yuvasından bahsediyorsun arkadaşım sen?
Gören sanar mutlu huzurlu sevgi saygı içerisinde, bir çorbayı kaşıkladığın, aynı çatı altında sonsuza dek dediğin adamlasın da, cadı geldi adamın aklını çelmeye uğraşıyor.
Gerçekten anlamıyorum bir kadının dövülmesi nasıl size haz verebilir bu kadar.
Ben korkarım ya. Çünkü o el yarın bir gün bana da kalkar bilirim.
Kişilik değişmez hanımefendi.
Ve bunu mesleğine bağlamayın.
Öyle olsa adli tıpçılar sürekli insan doğrardı.
Nişanlının ciddi şiddet eğilimi olduğunu düşünmekle birlikte, senin de hiç normal olduğunu düşünmüyorum.
Bence yakışmışsınız, bu iş olur.
Düğün zamanı haber verin de "mutlu yuvanızın" kurulduğu günde gelip çeyrek takalım. [Ekimde beklerim tatlim haber verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?